Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 6 of 50 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast
Results 101 to 120 of 984

Thread: Probleme si solutii PC

1. #101 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sistemul e destul de ok... dar:
    1. De ce ti-ai lua memorii la 1333Mhz cand ai placa ce suporta linistita 2200Mhz ? La overclock vei fi fortat sa tii totul mai jos din cauza memoriilor. Macar ceva pe la 2000Mhz sa-ti fi luat: TeamGroup Xtreem Ram LV 4GB (Kit 2x2GB) DDR3 2000MHz CL9 Memorie - PC Garage

2. i5-750 ala cere cel putin asa ceva Arctic Cooling Freezer 7 Pro rev. 2 Cooler - PC Garage

3. Degeaba ai super piese daca ai o problema de software, un conflict, probleme cu voltaje, etc... Stiu ca in ziua de azi e simplu sa faci un PC... insa de la a face o lista si pana la a face un sistem sa mearga impecabil, e cale lunga. Iti dau un simplu exemplu: am avut un super PC de facut de curand, care in momentul in care se apuca sa transfere ceva mai mult pe placa de retea... intra in vrie, cu usage 100% CPU... A trebuit sa testez 5-6 versiuni de drivere, sa ma joc cu tone de setari, pachete, etc... pana i-am gasit solutia. La fel, degeaba pui super sistem daca arunci un antivirus de 2 lei, care sa manance din procesor cate 25-50%...

2. #102 SP
    Junior Member Lucker's Avatar
    Ce zici mai imi pot schimba si mai dau diferenta de bani pentru rami de 2000 Mhz ?
    Sau o sa trebuiasca sa-l vand pe asta ?
    Si te rog sa imi recomanzi ceva cooler bun pentru procesor pana la 150 Ron care sa faca fata pentru un overclock !
    Mo zis un prieten ca el nu ar cumpara rami cu Latenta CAS CL9 ci de CL7 .
    Este vreo diferenta radicala ??

3. #103 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Lucker View Post
    Ce zici mai imi pot schimba si mai dau diferenta de bani pentru rami de 2000 Mhz ?
    Sau o sa trebuiasca sa-l vand pe asta ?
    Nu avem de unde sa stim daca firma de unde ai cumparat tu iti va face upgrade sau nu. Go ask them !
    Si te rog sa imi recomanzi ceva cooler bun pentru procesor pana la 150 Ron care sa faca fata pentru un overclock !
    Pai tocmai ti-am recomandat un cooler foarte ok pt. cei 100 RON cat costa...
    Mo zis un prieten ca el nu ar cumpara rami cu Latenta CAS CL9 ci de CL7 .
    Este vreo diferenta radicala ??
    Cumva este acelasi prieten care te-a sfatuit sa cumperi DDR 1333 CL9 ? Normal ca e mai bine sa fie latenta mica, desi la i7 conteaza mai mult bandwith-ul decat latenta... insa daca vei gasi tu memorii DDR3 la 2000Mhz cu CL7, eu le mananc. Iar cand vor apare pe stoc pe undeva, probabil vor costa cat tot calculatorul tau

4. #104 SP
    OK am inteles acuma toate treburile . Mersi foarte mult pentru ajutor !
    Respect !

---------- Post added 27-07-2010 at 08:56 AM ----------

Si atuncea dintre astea trei marci de memorii care sa-mi cumpar ??? :
    Memorie RAM Team Group Xtreem Kit 4GB DDR3 2000Mhz CL9
    Memorie RAM Kingston Kit 4GB DDR3 2000MHz CL9 HyperX KHX2000C9ADTK2-4GX
    Memorie RAM Mushkin Kit 4GB DDR3 2000MHz XP3-16000

5. #105 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Xtreem, clar. Pe langa latente mai bune (9-9-9-24) sunt si low voltage (1.65). In plus au radiatoare foarte ok, prinse cu suruburi, nu ca la altii cu "lipici" sau "cleme". Dealtfel sunt printre putinii care au si scos memorii la 2400Mhz (CL9): TeamGroup Xtreem Ram LV 4GB (Kit 2x2GB) DDR3 2400MHz CL9 Memorie - PC Garage

6. #106 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    nu este neaparat o problema, ci mai de graba o intrebare. mi s-a ars placa video si acum trebuie sa-mi cumpar una noua. ce-mi recomandati? imi trebuie ceva pana in 200 ron, va da-ti seama ca nu o folosesc pentru jocuri, ci doar pentru web surfing, photoshop, ocazional, si vizionat filme (HDMI-TV). ma gandeam intre astea 3: Placa video HIS ATI Radeon 4350, 512MB, DDR2, 64bit, Full HD1080p, HDMI, PCI-E H435H512HDP | Placa video MSI Ati Radeon HD4350, 1024MB, DDR2, 64bit, HDMI, PCI-E R4350-MD1GH | Placa video Galaxy KFA2 nVidia GeForce G210, 512MB, DDR2, 64bit, PCI-E 21GFE4HX2HXN

7. #107 SP
    Am vandut placa mea video HD5770 Vaporx Sapphire si vreau sa-mi cumpar saptamana asta o alta placa mai puternica de la NVIDIA am gasit de la Gigabyte ceva care imi pare ok Geforce GTX 460 OC 1gb DDR5 si 256 biti .
    Am vazut ca este si Geforce 470 dar am inteles ca are temperaturi foarte mari la full load si consum mare de curent si coolerul face galagie si din cauza asta am ales GTX 460.
    Daca te rog imi dai un sfat ca merita sau nu sau sa-mi recomanzi ceva mai bun la un buget maxim 1000-1200 Ron.
    Mersi mult incaodata !!

8. #108 SP
    Admin MonkY's Avatar
    AndRewp: dintre cele 3, eu asa alege asa ceva: Gigabyte GeForce 210 1GB DDR2 128-bit Placa video - PC Garage E cu 30 RON peste buget, dar macar e pe 128bit, 1GB RAM, racita activ.

Lucker: am un sfat mult mai bun. Decat 460OC, mai bine ia-ti placa asta (chipset 465): Gigabyte GeForce GTX 465 1GB DDR5 256-bit Placa video - PC Garage Are 2 ventilatoare, e super rece, super silent. Mai multe detalii ai aici: http://www.consolegames.ro/forum/f29...8800gts-512-a/

9. #109 SP
    Dar am vazut ca GTX 460 are mai mult Memory Bandwidth (GB/sec) 115.2 decat
    GTX 465 Memory Bandwidth (GB/sec) 102.6 deci tot ii mai buna ?
    Si oare o sa imi duca sursa de 650w Cooler Master GX ?

10. #110 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Dar am vazut ca GTX 460 are mai mult Memory Bandwidth (GB/sec) 115.2 decat
    GTX 465 Memory Bandwidth (GB/sec) 102.6 deci tot ii mai buna ?
    Si cine te opreste sa faci din 465 un 465OC ? Atata timp cat e racita suficient... Eu ti-am recomandat ceva care sa nu consume extrem, sa aiba racire adecvata (urasc turbinele alea cu un singur vent, si acela de 60mm)... si sa fie silent. In plus, e foarte ok la pret. Acum, tu iti iei ce doresti

11. #111 SP
    Deci daca am inteles bine pot face un overclok si sa mearga mai bine decat un GTX 460 si pot avea performante mai mari decat un GTX 460 OC ?

12. #112 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Deci daca am inteles bine pot face un overclok si sa mearga mai bine decat un GTX 460 si pot avea performante mai mari decat un GTX 460 OC ?
    Eu zic ca nu ai nevoie de acel overclock... oricum vei avea bottleneck in restul sistemului aproape sigur... si pe default poti juca ORICE in momentul de fata cu totul la maxim. Cat despre sursa, nu cunosc modelul, dar ar trebui sa fie arhisuficienta. Mie imi tine un Enermax 620W (cu o groaza de nebunii prin sistem)... si load mai mare de 450W n-am vazut.

13. #113 SP
    Ce inseamna bottleneck la ce ai referit ?

14. #114 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pe scurt, bottleneck inseamna gat de sticla... in cazul de fata... gatuire. Cu alte cuvinte, limitarea/gatuirea nu va fi in placa video ci in alta componenta (in cazul de fata cred ca procesor, bandwith la memorie, etc.).

Si ca sa explic bottleneck-ul in ceea ce priveste o configuratie la PC: degeaba iei cea mai tare placa video daca in spate ai un Celeron. Bottleneck-ul va veni din procesor. Viceversa e valabila... degeaba ai ultimul i7 cu 6 core-uri, daca placa video e un 8400GS.

Prin urmare, pt. ce sistem ai tu, 465-ul e mai mult decat suficient... Poti sa iei si un 480, dar sa nu te mire ca vei avea rezultate mult prea apropiate de un 460. Asta datorita i5-ului 750. In cazul unui i7 980, deja bottleneck-ul ar veni din placa video (probably).

Anyway, nu are rost sa-ti bati capul cu asa ceva... i5 750 si un 465 si vei juca totul in FullHD cu toate la maxim (un pic de overclock la CPU insa n-ar strica deloc ). Bafta !

15. #115 SP
    Am un prieten care cu 900 Ron ar vinde mie un Gigabyte Hd5850 .
    Care este mai buna alegere pentru mine GTX 465 sau Hd5850 ??
    Ca acuma fac si comanda !

16. #116 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Am un prieten care cu 900 Ron ar vinde mie un Gigabyte Hd5850 .
    Care este mai buna alegere pentru mine GTX 465 sau Hd5850 ??
    Ca acuma fac si comanda !
    HD5850 cu siguranta.
    Attached Images Attached Images colin_mcrae_dirt_2.jpg vga_performance_metro_2033.jpg 3dmark_vantage_-directx_10-.jpg

17. #117 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ce-mi plac mie discutiile astea de gen "Mi-as dori si eu placa video cu care sa nu am probleme la nici-un joc, care sa fie foarte bine racita si sa nu fie zgomotoasa"... iar dupa primirea sfaturilor, fix pe aia mai zgomotoasa, mai fierbinte si cu mai multe probleme cu driverele o alege... Ma depaseste... Sa o stapanesti sanatos !

18. #118 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    AndRewp: dintre cele 3, eu asa alege asa ceva: Gigabyte GeForce 210 1GB DDR2 128-bit Placa video - PC Garage E cu 30 RON peste buget, dar macar e pe 128bit, 1GB RAM, racita activ.

Lucker: am un sfat mult mai bun. Decat 460OC, mai bine ia-ti placa asta (chipset 465): Gigabyte GeForce GTX 465 1GB DDR5 256-bit Placa video - PC Garage Are 2 ventilatoare, e super rece, super silent. Mai multe detalii ai aici: http://www.consolegames.ro/forum/f29...8800gts-512-a/
    Sau iei asta, tot cu 2 ventilatoare (cred ca e acelasi design, deci ar trebui sa fie la fel de rece si silentioasa) si consum mai mic ca 465-ul.

19. #119 SP
    Member Alex De Large's Avatar
    Si cine te opreste sa faci din 465 un 465OC ? Atata timp cat e racita suficient... Eu ti-am recomandat ceva care sa nu consume extrem, sa aiba racire adecvata (urasc turbinele alea cu un singur vent, si acela de 60mm)... si sa fie silent. In plus, e foarte ok la pret. Acum, tu iti iei ce doresti
    Sorry MonkY, dar de cand a aparut GTX 460, GTX 465 a devenit oficial obsolete. Are consum mai mare, caldura mai mare, performanta mai slaba si e si un pic mai scumpa.

Pe scurt, bottleneck inseamna gat de sticla... in cazul de fata... gatuire. Cu alte cuvinte, limitarea/gatuirea nu va fi in placa video ci in alta componenta (in cazul de fata cred ca procesor, bandwith la memorie, etc.).

Si ca sa explic bottleneck-ul in ceea ce priveste o configuratie la PC: degeaba iei cea mai tare placa video daca in spate ai un Celeron. Bottleneck-ul va veni din procesor. Viceversa e valabila... degeaba ai ultimul i7 cu 6 core-uri, daca placa video e un 8400GS.

Prin urmare, pt. ce sistem ai tu, 465-ul e mai mult decat suficient... Poti sa iei si un 480, dar sa nu te mire ca vei avea rezultate mult prea apropiate de un 460. Asta datorita i5-ului 750. In cazul unui i7 980, deja bottleneck-ul ar veni din placa video (probably).

Anyway, nu are rost sa-ti bati capul cu asa ceva... i5 750 si un 465 si vei juca totul in FullHD cu toate la maxim (un pic de overclock la CPU insa n-ar strica deloc ). Bafta !
    Nu se prea pune problema de bottleneck la sistemele cu quad-core din seria i5/i7 decat in cazul unui sistem SLI foarte tare, gen 2 GTX 460/470/480. Iar i7 980, pe cat e el de performant, e atat de scump ca nu merita in momentul de fata, i5 750 pe care-l are Lucker duce fara probleme orice joc aparut acum si probabil inca 1 an sau chiar 2 de acum incolo.

Quote Originally Posted by Razorel View Post
    Sau iei asta, tot cu 2 ventilatoare (cred ca e acelasi design, deci ar trebui sa fie la fel de rece si silentioasa) si consum mai mic ca 465-ul.
    Subscriu, placa e excelenta, are o tona de review-uri pozitive pe Newegg.com - GIGABYTE GV-N460OC-1GI GeForce GTX 460 (Fermi) 1GB 256-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready SLI Support Video Card

20. #120 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...cam de c�teva zile bune HDD-urile mele scot un sunet ciudat. Am 3 HDD-uri active NON STOP:
    1. C - 320GB
    2. D - 1TB
    3. E - 1TB
    Sunetul nu-l pot reproduce, lol, dar scot așa...ca și cum s-ar deconecta ceva (sau ca și cum s-ar forța). Și automat PC-ul dă freeze și ori �l las 20-30 de minute p�nă-și revine (�n timp ce HDD-urile scot sunetul respectiv) ori dau un restart și-și revine.

Nu știu exact dacă TOATE HDD-urle scot acel sunet ciudat, le-am testat separat și nu fac așa...doar atunci c�nd sunt �mpreună.

HDD-urile sunt SATA II.

Să fie de la placa de bază? Să fie sursa? (recunosc - e o sursă standard MP-ATX 600), să fie ceva cabluri �ntrerupte? :(

Help? Mulțumesc.

*later edit*

Am uploadat ceva aproximativ cu sunetul scos de HDD-uri:
    Primele 2-3 secunde - și evident mai �ncet.

*later edit 2*

Dacă are vreo relevanță pun și c�teva info. despre configurația mea [nimic special (bine pentru mine e special că-i al meu <33333) - n-am mai pus nimic pe el de ani buni (dec�t HDD-urile le-am tot schimbat)].

Scoate 100FPS constant �n CS 1.6 și CS: Source. Restul nu contează - :DDDDDDDD
    Attached Images Attached Images 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 50 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast