As dori si eu o placa video mai buna ca 9400 GT,bugetul meu ar fi 300-350 Ron!Nvidia sau Ati?
Multumesc!
As dori si eu o placa video mai buna ca 9400 GT,bugetul meu ar fi 300-350 Ron!Nvidia sau Ati?
Multumesc!
Pt. gaming mediu apropiat de bugetul tau, ar fi bine sa faci un mic efort sa urci pe la 4xx RON pt. asa ceva (GTS 450 cu DDR5): Gainward GeForce GTS 450 512MB DDR5 128-bit Placa video - PC Garage. Altfel, in bugetul tau, maxim un GT 240 cu DDR3: Gigabyte GeForce GT240 1GB DDR3 128-bit HDMI Placa video - PC Garage. Either way, ambele sunt peste 9400 GT![]()
Are cineva sai imi dea si mie un cablu prelungitor de 24 de pini si unul de 4 pini sau daca stiti un magazin care sa aiba in stoc asa ceva deoarece pe unde am intrebat eu nu am gasit?
http://www.akasa.com.tw/update.php?t...=AK-CB24-24EXT despre asta e vorba
Daca nu gasesti, vorbeste cu Bogdan de la Coolere procesoare, sisteme de racire, watercooling - Pc-coolers. 99% au pe stoc![]()
ce placa video sub 200 de ron mi-ati recomanda? nu vreau pentru gaming, ci doar pentru browser, filme HD si PS5Placi video Toate Produsele Pret intre 100 si 200 cele mai vandute
eu m-am gandit la asta http://www.emag.ro/placi_video/placa...00GTDDR2512128
AndRewqp: mai pune 100 RON, ca sa ai si accelerare CUDA mai serioasa pe asa ceva: Placa video Gainward nVidia GeForce GT240, 512MB, DDR5, 128bit, HDMI, PCI-E GT240-512-HDMI-DVI GDDR5. Desi chiar si 9500GT e ok pt. FullHD-uri (daca ai procesor serios), e mai ok seria noua pentru a prelua "greul" de pe CPU. In plus, DDR5 vs DD2... Daca vrei sa fii pregatit pt. filme 3D, ti-ar trebui o placa ce are iesire HDMI 1.4 (adica de la GTS450 in sus). Bafta !
man chiar nu mai am de unde sa fac rost de 100 ron pentru placa video. as vrea sub 200 ron, ce zici e ok placa aia pe care am pus-o in linkul de mai sus. a inca ceva, am gresit mai sus, nu tin neaparat la filme fullHD sau HD, ci doar sa aibe un port HDMI ca sa pot conecta TV la PC si sa vad seriale de pe Vplay.
Ca chipset ar trebui sa-ti tina ok... nu stiu daca are si conector pt. audio (ca sa conectezi placa de sunet la placa video si sa scoti totul via HDMI)... insa e totusi o Forsa (stau prost la capitolul calitate). De aceea am si indoieli ca racirea de pe placa este silentioasa (sau suficienta). Insa, la sub 200 RON, vorba ta... ai garantie... daca pica o repara si asta este.
Ceva pareri despre: Sapphire Radeon HD5670 512MB DDR5 128-bit VGA Placa video - PC Garage
se merita sau sa mai strang ceva banuti si sa optez sper altceva?
De precizat nu sunt gamer inraiat pe PC ca mai detin si alte console si alea imi omoara timpul![]()
ok... mi s-a ars iarasi placa de bazaasa ca m-am decis sa imi fac o configuratie noua. Pc va fi folosit exclusiv pentru internet, filme, PS si poate un joc doua. sursa si HDD le am de la vechi. ce zici urmatoarele componente sunt ok?
- Placa de baza MSI G41M-P23, socket 775 G41M-P23
- Procesor Intel® Pentium® Dual Core E5500, 2800MHz, socket 775, 2MB, Box BX80571E5500
- Placa video HIS ATI Radeon HD 5450 Silence, 1024MB, DDR3, 64bit, HDCP, DualLink DVI, Full HD, PCI-E H545HR1G
- Memorie Kingston 1Gb DDR3, 1066MHz KVR1066D3N7/1G
Cam slabut procesorul. Si cu bus 800... Overclock nu vrei? Daca da, schimba placa de baza si memoria. Si apropos de memorie, sper ca iei si tu 2, sa mearga in dual. Si orice, dar nu Kingston (care are de obicei preturi prea mari la memorii). Eventual un 1600 daca vrei si un pic de overclockIar placa video... you know me: nVidia all the way! Buget sa fie
![]()
Am si eu o mica problema,azi am zis sa imi fac o partitie pe unu din HDD-uri,am dat shrink 10 gb,imi zice ca in loc de 900 gb o sa am 890 etc zic ok,stau juma de ora ca prostu imi da eroare si zice ca n-am spatiu,zic ok du-te pe pustiu,intru in my computer si vad 890 gb si 10 giga disparuti,ma uit cu partition magic cu acronis , intru cu cdu bootabil de xp sa vad daca e pe undeva partitie nealocata,CUCU ...unde mama dracului mi-au disparut 10 gb?
Am si eu o problema la pc.Din cand in cand se aude un vajait din carcasa de zici ca sta sa isi ia zborul.Am desfacut frumos carcasa, am dat cu aspiratorul, am dat si cu pensula printre palele coolerului de la procesor(o fosila de Amd Sempron 2600+), am desfacut placa video(Nvidia fx 5200, alta mumie) si am curatat-o si pe ea.Dupa cateva zile iarasi incepe.Acelasi barait si vajait.Care ar putea fi problema?
Oare trebuie sa desfac cooler-ul de la CPU sau sa ma uit si la sursa?
Verifica si tu cu AIDA64 ce turatii ai la ventilatoare... Daca nu pare nimic suspect acolo, stai cu urechea pe el... si vezi de unde provine sunetul. Aproape sigur e un ventilator care ori se duce la turatii prea mari, ori intra in "vrie"... e pe duca![]()
Mersi mult!
Este normal ca temperatura sa fie de 38-39 grade, iar cooler-ul sa mearga la 2778 RPM?Nu prea stiu cam cat ar trebui sa fie.Daca este pe duca...imi va lua destul de mult timp pana voi gasi o alta piesa de muzeu cu care sa il pot inlocui.![]()
Bookmarks