Verifica acel bsod sa vezi de ce ti-a aparut. Poate de acolo este toata problema
Culmea, dar am sters niste chestii pe care le instalase frate-miu si totul merge perfect acum.... Desi le-am scanat si nu aveau niciun virus.
As vrea sa-mi iau 2 ventilatoare pt carcasa si m-am gandit la:
- Scythe Slip Stream 140mm PWM Adjustable VR Ventilator / radiator - PC Garage si
- Cooler Master SickleFlow 120 Blue LED Ventilator / radiator - PC Garage
Ce ziceti? Sunt bune?
Eu zic sa merci pe arctic cooling.Eu numai AC am pe calculator,si temperatura nu trece de 40-50C(asta la un Intel P4+niste componente vechi care degaja la caldura de rupe).Pana sa pun AC ajungea si la 80 de grade temperatura...so....iar cooler master este ok din punctul meu de vedere.
Nope. Nu sunt. Sleave bearing (deci au durata de viata mai mica si sunt mai putin rezistente la praf)... si high noise.
Ca si vent de carcasa iti recomand sa mergi pe ceva de maxim 1600 RPM... daca nu vrei prea mult zgomot. Cauta ceva cu Ball Bearing de la Scythe. Daca ai buget maricel, mergi pe un Noctua sau Nexus. Si Arctic Cooling sunt destul de ok, insa urasc albul lor![]()
Cand ai dubii sau suspectezi un fisier da-i scan pe https://www.virustotal.com/ si eu am avut unul care nu era detectat de avira dar parea suspect, desi ca sa fiu sincer un virus nu mergea dat jos doar cu uninstall.
Am si eu o problema...
De ieri (defapt de acum 2 zile ca acu' e dimineata) am primit doua blue screen-uri, dupa ce am dat disk cleanup din windows...
Pana acum am mai primit cateva (vreo 2-3) acum mult mult timp...
Nu am nici cea mai vaga idee de ce am patit asta...
Si de fiecare data dupa ora 3 dimineata...
Guys, nu-mi merge sunetul la front panel.
USB-urile merg. Am ultimele drivere pentru mobo. Realtek HD Audio bla bla. In BIOS am setat front panel de la HD Audio la AC97 ca altfel nu le detecta deloc. Acum le detecteaza dar nu merg. Si pe langa asta, mai zice si ca am microfonul conectat ( nu-l am ).
Any ideas ? Castile mele nu-s atat de lungi sa-i intre in fund.![]()
Sau dai 6 lei pe asa ceva si ai prelungitor la casti pentru a-i ajunge "la fund"![]()
Ok, problema noua.
Aseara am incercat Crysis 2, si acum BF3, si cu amandoua s-a intamplat ceva. Dupa o perioada ( destul de scurta ), jocurile se opresc si se inchid brusc, si in acelasi timp aud cum HDD-ul se invarte mai incet.
Care-i treaba ? :\
Mi-am dat seama care-i treaba cu crashurile.
Am cumparat cel mai jegos PC din istorie.![]()
Bookmarks