Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 9 of 9

Thread: Recomandare

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

Recomandare

Ok, vreau sa-mi fac un PC nou care sa ruleze la setari maxime (sau aproape maxime) jocurile care nu sunt pe PS3 ( Conviction, Mass Effect, Gears of War, Metro 2033 etc.). As prefera ca aceasta configuratie sa ma tina ceva timp, sa pot juca si peste 1-2 ani jocurile la setari decente ( minim mediu cu rezolutie 720p).

Buget... cam 2500-2600 ron, dar nu mai mult.

2. #2 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    nu mai bine iti iei un Xbox si o saptamana la munte ?

3. #3 SP
    Manager paul's Avatar
    Cu 970 RON iti iei un Xbox 360 Elite de pe Amazon.co.uk. De banii ce iti raman iti poti lua jocurile mentionate, plus cele exclusive Xbox 360. Nu o sa vezi Gears of War 2/3 pe PC. Plus ca ai Xbox LIVE, se lanseaza si Natal cat de curand.

Parerea mea, e mai avantajos asa. Daca esti deja hotarat scuze, nu ma pricep la configurari PC.

4. #4 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Dacă vrei neapărat pentru gaming te sfătuiesc să �ți iei un Xbox , scapi de multă durere de cap.
    Nu ai cum să ști dacă �ți vor merge jocurile și peste 2 ani pe configuratia pe care o vrei acum pentru că nu se știe c�t vor avansa jocurile �n 2 ani sau ce vor producătorii
    ...dacă ai un pc decent păstreză-l pentru internet / filme / word etc și mai pune o consolă la colecție

5. #5 SP
    PCul meu e OK pentru Office si browsing, dar atat. Acum am ocazia sa scap de el ( am gasit pe cineva interesat de un PC relativ ieftin care sa-i ruleze bine CS) si sa gasesc un "inlocuitor". Daca erau Total War si Stalker pe consola, renuntam la idee.

6. #6 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    De ce nu cumperi un laptop?..la 2600 lei gasesti laptop destul de bun zic eu:Intel Core i5, Ati hd 5470 512mb..etc
    Notebook Acer AS5741G-434G64Mn i5 430M 640GB 4GB HD5470 lx.psz0c.020

7. #7 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    faza cu laptop-ul este, zic eu, cea mai nasoala, intrucat daca vrei in 2 ani sa mai cumperi ceva mic, gen hdd sau ram, nu vei putea.

8. #8 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Ok, vreau sa-mi fac un PC nou care sa ruleze la setari maxime (sau aproape maxime) jocurile care nu sunt pe PS3 ( Conviction, Mass Effect, Gears of War, Metro 2033 etc.). As prefera ca aceasta configuratie sa ma tina ceva timp, sa pot juca si peste 1-2 ani jocurile la setari decente ( minim mediu cu rezolutie 720p).

Buget... cam 2500-2600 ron, dar nu mai mult.
    WTH!
    Cu banii aia iei un X360 Elite, toate jocurile mentionate mai sus si mai ramane si rest.

9. #9 SP
    Problema e asa. Am cam 1200ron din care sa-mi cumpar un cadou, la acesti bani s-ar mai putea adauga o suma pe care as putea sa o obtin pe actualul PC. Fara PC nu pot sa stau si sa iau o consola pe care sa o tin de bibelou ( cate jocuri iei de 200ron)... mai bine nu.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.