Salut baieti..pls help me...vreau sa imi iau un pc nou, dar nu stiu ce placa video sa imi iau....( mi-as fi luat un hd5770 dar din motive financiare, nu am aceasta posibilitate ). BUGET: IN JUR DE 450 RON (sa nu zboare pretu prea departe de acest buget, mai ales in plus)
Din cate am observat, daca compari o placa nvidia si o placa ati, ambele la acelasi pret, se observa ca ati-ul are un raport performanta/pret mai bun decat nvidia...deci, cei ce cunosc placile ati, pls help.
Multi mi-au recomandat HD5670 ( Gigabyte Radeon HD5670 1GB DDR5 128-bit HDMI Placa video - PCFun ), altii mi-au zis k HD5670 e facuta mai mult pentru marketing decat pentru performante in rularea jocurilor si mi-au recomandat HD4850 ( PowerColor Radeon HD4850 PCS 1GB DDR3 256-bit Placa video - PCFun ). Parerea mea ( nu prea cunosc ati-urile ) este ca HD5670 e mai buna decat HD4850 si mai accesibila la pret. (dar cum am zis, nu cunosc ati-urile).
Astept si parerile voastre in legatura cu achizitionarea unei placi video.
THX!

.
.

) si nu ai vrea ca o configuratie de peste 18 mil lei vechi sa iti arda de la o prostie de sursa. Ok, revenind ontopic vTGS iti recomanda GTS250 sau ATI 4850, ambele placi foarte potente Dx10. Cel mai usor decizi dpdv al pretului si al catorva nimicuri cum ar fi : GTS250 beneficiaza de nVidia 3D vision - posibilitatea de a vedea filme 3D pe un monitor capabil sa sustina refresh de 120Hz ( aproximativ ) si in mod clar placa nVidia are driverele mai compatibile si mai user friendly. Ati 4850 in mod clar cred ca inca impresioneaza prin puterea de procesare de care inca da dovada, noua generatie neavand o crestere de performanta notabila fata de generatia 4xxx.

Bookmarks