Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 9 of 9

Thread: Dilema garantie laptop Lenovo Z50-70

 1. #1 SP
  naz
  Senior Member naz's Avatar

  Dilema garantie laptop Lenovo Z50-70

  Vreau sa inlocuiesc HDD-ul standard de pe un Lenovo Z50-70 cu un SSD si as vrea sa stiu daca acest lucru anuleaza garantia. L-am desfacut sa ma uit cum e prins HDD-ul si nu am vazut nici un fel de sticker pt. garantie.

  Operatia de schimbare nu ar necesita decat scoaterea suruburilor, nu trebuie dezlipit sau rupt ceva din el. Intentionez sa pastrez si HDD-ul in cazul in care am vreo problema cu laptop-ul, incat sa-l trimit la garantie cu hardware original.

  Laptop-ul a venit cu Free DOS. Daca are cineva experienta in domeniu, please help!

 2. #2 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Daca nu ai sticker de garantie peste bay-ul HDD-ului, poti sa-l schimbi linistit. Si da, ai gandit bine sa pastrezi HDD-ul vechi. In caz ca vei fi vreodata nevoit sa-l trimiti la garantie, va trebui sa o faci cu HDD-ul vechi.

 3. #3 SP
  naz
  Senior Member naz's Avatar
  Thanks! Inca o intrebare: poate sa fie HDD-ul motivul pentru care laptop-ul merge foarte greu? Este varianta cu i7U & 8GB RAM. Nu ma joc pe el, il folosesc doar la munca si merge infernal din prima zi...

  PS: Merita diferenta de cativa lei dintre:

  Flash SSD Kingston V300 2.5", 240GB, SATA 3
  Solid-State Drive (SSD) Kingston Fury HyperX, 2.5" 240GB, SATA 3

 4. #4 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Daca este un HDD de 5400 RPM, poti sa fii 100% sigur ca el e de vina (n-am inteles niciodata aberatiile acestea de genul i7 + 5400 RPM). Si mai e ceva unde ai putea sa cresti usor performantele (si cheap): verifica daca ai 2 module sau 4 module de memorie. Daca ai 1 sau 3, nu vor rula in dual channel... si pierzi ceva viteza fara sens.

 5. #5 SP
  naz
  Senior Member naz's Avatar
  Sunt 2 module de 4GB. Multumesc pentru ajutor!

 6. #6 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Dintre cele 2 SSD-uri, ti-l recomand cu caldura pe acesta. E incomparabil ca viteza, si ai 5 ani garantie, nu doar 3. In plus, ai Rapid Mode la el... o sa-ti placa la nebunie cum merge cu el activat. E un pic mai scump, dar merita diferenta, trust me... (gandeste-te doar ca eu am renuntat la Intel pt. Samsung... si culmea, se spune ca sunt "hater" Samsung - totusi il recomand, deci trebuie sa fie ceva acolo, nu?).

 7. #7 SP
  Senior Member adibose's Avatar
  Tocmai ce am luat si eu un 850evo de 250gb. Pt imac. Il voi monta in weekend. Am citit multe review-uri si pt samsung si pentru alte modele de la corsair, ocz, kingstone, adata, crucial, sandisk....si m-am optit la samsung

 8. #8 SP
  Junior Member ButchX's Avatar
  Daca iti merge greu si nu ai rezolvat inca, verifica sa nu iti scada prea mult viteza la procesor din power settings.

 9. #9 SP
  Member Ares's Avatar
  eu as pune si al doilea hdd in laptop,as pune "primar" ssd-ul si "secundar" intr-un caddy gen asta (cauti ptr modeul tau) al doilea hdd

  http://i01.i.aliimg.com/wsphoto/v0/5...e-shipping.jpg

  cele bune...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts