Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 42

Thread: Windows 11

 1. #21 SP
  Member JohnnyUSA's Avatar
  Culmea, procesorul meu nu este in acea lista, din ce am citit, de la Generatia 8, in sus sunt compatibile.


  Sent from my iPhone using Tapatalk

 2. #22 SP
  Senior Member dark18's Avatar
  Eu am i5-7300HQ si tot asa, nu va functiona... Ciudat ca in programul lor, apare ca laptopul meu are 2 ani vechime, desi a trecut de 3 ani luna trecuta.

  Oricum, mie mi se pare un "facelift" la W10.

 3. #23 SP
  Member JohnnyUSA's Avatar

  Windows 11

  Am inteles ca astazi s-a lansat un build mai nou pentru Insiders.


  Sent from my iPhone using Tapatalk

 4. #24 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Personal nu inteleg dorinta asta arzatoare... dar nah, fiecare cu ale lui. Windows 10 era praf chiar si la vreo 2 ani dupa lansare (la naiba, si in zilele noastre mai primeste cate un update care il pune in genunchi). Il puteti testa usor in masina virtuala (free), daca chiar vreti sa-l vedeti cum arata. Pentru ca in rest, e asa... un fel de Vista (vorba unui amic, sper sa nu fie un Millenium).

 5. #25 SP
  Turbo Killer RonanN1's Avatar
  Elegant Installing and Using Windows 11 on a 10 year old PC

 6. #26 SP
  Senior Member dronology's Avatar
  Quote Originally Posted by Fossbytes
  If you’re running the new Windows 11 Insider Preview, you have already tasted the new pie Microsoft has been baking for the last few years. You can enjoy the refreshed Start Menu, Quick Actions, Taskbar, and the new Settings apps. But not every Windows element has its own fairy tale; there are some Windows 11 features that still need improvement in my opinion.

  Let’s talk about what still sucks in this new update. Here, I’ll not talk about inconsistent UI elements that are a common sight in preview builds. You can keep an eye on the latest changes by following our extensive Windows 11 coverage.
  Windows 11 Impressions: What Still Sucks In The New OS?

 7. #27 SP
  Manager paul's Avatar
  Se lanseaza pe 5 octombrie:
  Quote Originally Posted by Microsoft
  Today, we are thrilled to announce Windows 11 will start to become available on October 5, 2021.

  On this day, the free upgrade to Windows 11 will begin rolling out to eligible Windows 10 PCs and PCs that come pre-loaded with Windows 11 will start to become available for purchase.

  A new Windows experience, Windows 11 is designed to bring you closer to what you love.
  Windows 11 available on October 5 | Windows Experience Blog
  The Best Windows Ever for Gaming:

 8. #28 SP
  Member JohnnyUSA's Avatar
  Sa-i ia dracu’, nu-mi schimb placa de baza + procesor(i7 7700k) doar pentru a rula Windows.

  Sunt in “insider” acum si pare OK noul Windows. Cu toate astea, nu vad considerentele pentru care seria a 7-a de la Intel, sa nu fie inclusa pe lista “alba”.


  Sent from my iPhone using Tapatalk

 9. #29 SP
  Manager paul's Avatar
  Stores within store:
  [...] The new Microsoft Store will launch to the public alongside Windows 11 on October 5th. It will also be available to Windows 10 customers in the coming months. [...]

  In that spirit, today we’re announcing another significant update to our Microsoft Store on Windows policies, which will allow third-party storefront apps to be discoverable in the Microsoft Store on Windows. Just like any other app, third-party storefront apps will have a product detail page that can be found via search or by browsing – so that users can easily find and install it with the same confidence as any other app in the Microsoft Store on Windows.

  Today, we are sharing that Amazon and Epic Games will bring their storefront apps to the Microsoft Store over the next few months, and we look forward to welcoming other stores as well in the future. [...]
  Microsoft Store: More apps, more open - Windows Developer Blog
  Attached Images Attached Images w11-p1-store-hero-image.jpg pdp_wipe_09-28-21_alt_1920x1080.gif image2-1.png opera_pdp_4.6_g3.png

 10. #30 SP
  Member JohnnyUSA's Avatar
  Nu stiu, Store-ul ala niciodata nu m-a atras. Din partea mea pot sa-l scoata de tot.


  Sent from my iPhone using Tapatalk

 11. #31 SP
  Manager paul's Avatar
  Recenzii video:
  The Verge:

  CNET:

  PCWorld:

 12. #32 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Gata, acum aveți Android apps on Win11: https://wccftech.com/ssd-and-8gb-ram...on-windows-11/. Spun aveți pentru că eu nu mă pot obișnui cu atâtea mizerii din Windows 11. Sorry.

  P.S. Cei care nu aveți Windows 11 dar doriți să rulați aplicații Android, puteți folosi emulatoare, gen BlueStacks.

 13. #33 SP
  Senior Member Mayhem's Avatar
  Cea mai iritanta si aberanta mizerie este show more options cand dai right-click pe ceva sau pe desktop si nu este sau nu am descoperit o setare sa il faca precum windowsurile precedente unde nu era hidden menu cu show more options. Daca nu ma jucam pe PC abandonam de mult windows.
  Asta cu android apps nu o inteleg nici din perspectiva unui developer independent, de ce? pai probabil daca faci asta ai tableta sau telefon pe care sa rulezi aplicatiile pe care le dezvolti.

 14. #34 SP
  Member codpin's Avatar
  Quote Originally Posted by Mayhem View Post
  Asta cu android apps nu o inteleg nici din perspectiva unui developer independent, de ce? pai probabil daca faci asta ai tableta sau telefon pe care sa rulezi aplicatiile pe care le dezvolti.
  Nu cred ca e pt devs, sincer. Adica daca dezvolti apps ai deja emulatoare si destule device-uri de test.

  Cred ca e mai orientata pe partea de user. Sunt anumite apps care sunt doar pt mobile si acum ai posibilitatea sa le folosesti si pe PC.

  De ex noi la studio ofeream si social media management iar pt Instagram trebuia lucrat exclusiv de pe un device mobil (smartphone de preferat ca pe tableta apareau tot felul de probleme). Acum ai posibilitatea sa faci asta direct din PC unde beneficiezi de multitasking mult mai eficient decat pe mobile si nici nu mai schimbi ecranele intr-una.

 15. #35 SP
  Senior Member Mayhem's Avatar
  Asta am scris si eu mai sus, ca nu inteleg rularea de aplicatii android pe windows 11 nici din perspectiva unui dev pentru ca are device-uri pe care sa testeze. Nu inteleg de ce ai dat quote ca sa mai zici o data exact ce am zis si eu

 16. #36 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Hehe. Eu cred ca Microsoft a introdus dintr-un singur motiv suportul pentru Android apps. Motivul poate numele "Apple". Banuiesc ca stiti ca dupa trecerea la ARM, practic la Apple se poate rula cod nativ pe MacOS. Si in felul acesta poti rula si pe MacOS milioane de games and apps care erau deja disponibile pe iPad si iPhone. Desigur, unele sunt aproape imposibil de folosit (ca si pe Windows dealtfel) intrucat sunt gandite ca touch apps si nu pentru control cu mouse si tastatura, dar... tot e ceva. Acum, daca nu ar fi omorat Microsoft propriul Windows Mobile...

 17. #37 SP
  MRC
  Member MRC's Avatar
  Deci nu recomandati updateul la Win 11. Tot primesc mesaje pe laptop sa il updatez. I-am dat ignore pana acum pt ca inca nu am incredere ca nu strica mai mult deacat sa ajute. Cel putin pe parte de baterie am citit forumuri ca autinomia laptopurillor e mai mica cu Win11. Ca si utilitate a aplicatiilor android pe Win singura care imi vine acum in minte ar fi aplicatia dedicata Stadia pt Android.Lipseste aplicatie pe windows. Oricat m-am chinuit in browser tot groaznic e comparativ cu aplicatia dedicate GeforceNow. Si asa e si la GeforceNow in browser vs propria aplicatie. Deci aplicatia dedicata e mai buna cu mult pt cloud gaming.

 18. #38 SP
  Admin MonkY's Avatar
  MRC, stai liniștit, că nu vei găsi toate aplicațiile de pe Android. De fapt, în acest moment, sunt doar câteva sute, și acelea sunt disponibile doar via Amazon AppStore (care e practic o aplicație pe care o descarci din Microsoft Store)... Mai bine pui BlueStacks și ai acces la toate aplicațiile. Nu știu cu partea de Stadia (posibil să fie nevoie de accelerare grafică), nu am testat.

 19. #39 SP
  MRC
  Member MRC's Avatar
  Am facut si eu upgrade zilele trecute la win 11. E interesant, imi place mai mult decat ma asteptam. Nu am reusit in shimb nicicum sa fac widgeturile sa apara in limba romana. Nici macar aplicatia de meteo. Am schimbat regiune, am.urmat toti pasii cu sfaturi de pe net. Nu merge in romana. Am incercat si in alte limbi, alea merg. A reusit cineva?

 20. #40 SP
  Manager paul's Avatar
  Quote Originally Posted by The Verge
  Microsoft is changing how it releases major versions of Windows again, and it could mean we see a Windows 12 release in 2024.

  Windows Central reports that Microsoft is shifting back to a three-year release cycle for Windows, which means the next major version of Windows is now due in 2024.
  Microsoft could be readying Windows 12 for 2024 in a major shakeup

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Similar Threads

 1. Windows 10 By MonkY in forum Software
  Replies: 280 Last Post: 02-08-2021, 21:05
 2. Windows 8 - Windows 8.1 By MonkY in forum Software
  Replies: 88 Last Post: 22-07-2014, 18:01
 3. Windows Phone 7 By siNcE in forum GSM
  Replies: 11 Last Post: 10-01-2012, 20:45
 4. Windows By PumaS in forum Software
  Replies: 2 Last Post: 02-05-2009, 20:05
 5. Windows By PumaS in forum Offtopic
  Replies: 1 Last Post: 02-05-2009, 17:02

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts