Cum aria de Software/PC nu e chiar atat de cautata, un poll in plus nu strica, nu ?
Windows XP x32
Windows XP x64
Windows Vista x32
Windows Vista x64
Windows 2000
Windows 2003 Server
Windows 7 x32
Windows 7 x64
Linux
Mac OS X
Cum aria de Software/PC nu e chiar atat de cautata, un poll in plus nu strica, nu ?
acasa am xp 32 biti. la scarbiciu w7 x64. x64 ca sa pot sa folosesc toti 8G fara artificii din serverul de sql, lucru bun. lipsa diverse drivere (odbc, xls) pe 64b care e frustrant daca folosesti driverele pe 32b din programe pe 64b, lucru rau.
Eu folosesc de mai mult de 6 luni Windows 7 32x si mi se pare cel mai bun windows de pana acum![]()
Windows 7 pe sistemul principal, Windows XP pe cel secundar si pe notebook. Ar fi fost perfect daca Microsoft sarea peste hidosenia de Vista(pe care l-as putea numi in multe feluri, de la "sequel" pentru Windows ME pana la beta pe bani) si trecea de la XP direct la 7.
Am avut Vista x32 preinstalat, dar inafara de cum arata nu mi-a placut nimic la el. Asa ca am revenit la XP x32. Cu putine modificari merge brici !
Laptopul mi'a venit cu Vista dar dupa ceva timp devenea evervant.Am bagat W7 si sunt multumit.Am Ubuntu bagat in Virtual Box si as vrea sa incerc Mac OS X dar nu imi booteazalol.
Din martie am inceput sa folosesc Windows 7 x32 , doar pentru simplul fapt ca aveam nevoie de un os "fresh" si pana acum sunt destul de multumit![]()
Windows 7 X64, pentru DirectX10/11, WDDM1.1 (cu alte cuvinte performanta in primul rand si stabilitate mai buna decat vista (decat XP se subintelege cel putin cu calculatoarele cu care am lucrat si se incadreaza in cerinte)...), hardware acceleration interface si deoarece pe langa faptul ca am 4GB rami mai am si aplicatii care se folosesc de X64.
Bookmarks