Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 7 of 7

Thread: Restore tool - help!

 1. #1 SP
  Senior Member Xander RO's Avatar

  Restore tool - help!

  Salut,

  Din cand in cand tin neaparat sa-mi amintesc cat sunt de bou, si din greseala (cum kk* sa faci asa ceva din greseala..) am sters cu Shift-Delete un video mp4 extrem de important pentru mine.

  Am incercat 1 tool de recovery dar nu mai vede nimic, exista vreo metoda magica prin care sa pot totusi recupera un video sters cu Shift-Del acum 4 ore?
  Am si stat ca un bou incaltat vreo 2 ore pana sa realizez ce am facut...

  Multumesc in avans pentru orice sfat!

 2. #2 SP
  Member JohnnyUSA's Avatar
  Nu stiu exact cum ai procedat tu, dar in cazuri de genul, se scoate hdd-ul cu pricina si se baga intr-un alt pc de pe care se scaneaza.

  Exista sanse mari ca sectoarele respective sa fi fost rescrise partial si atunci, e aproape imposibil de recuperat. Dar, poate ai noroc.

  Totodata, tool-urile astea de pe google, au fost un mare fail, cel putin pentru mine. Mult bla bla, pentru nimic.

  Daca era asa de important fisierul, mai bine nu msi incerca tu, risti sa faci mai mult rau. Du-te la cineva specializat, care are si uneltele potrivite.


  Sent from my iPhone using Tapatalk

 3. #3 SP
  Senior Member Xander RO's Avatar
  Multumesc, iau laptop-ul si-l duc undeva, cred ca e cea mai buna idee...

 4. #4 SP
  Member codpin's Avatar
  Teoretic daca nu e pe partitia cu sistemul de operare si nu ai mai copiat nimic pe partitia respectiva, ai sanse mari sa recuperezi fisierul.

  Acum partea sensibila e ca e vb de un fisier video si daca nu se recupereaza 100% e posibil sa ai ceva artefacte pe el sau chiar sa se corupa de tot.

  Sper totusi sa ai noroc si sa reusesti. Daca e chiar asa de important, cel mai bine te duci la cineva specializat asa cum a sugerat si colegul de mai sus.

  Succes!

 5. #5 SP
  Teo
  Senior Member Teo's Avatar
  1. NU mai scrie nimic pe drive-ul respectiv fiindca este posibilitatea sa rescrii informatiile tale pe care le-ai sters. Ele nu sunt practic sterse, ca si cum ai face o formatare cu zero-uri, ci pur si simplu fisierul propriu zis ( 10111010011001.....01 ) are atasata de el un cod care ii arata sistemului ca este sters.


  2. Eu am patit ceva asemanator si am folosit EaseUS Data Recovery ( https://www.easeus.com/datarecoveryw...y-software.htm ) si a functionat foarte bine. Da-i o incercare cu versiunea gratuita.

 6. #6 SP
  Senior Member Xander RO's Avatar
  Teo, sa stii ca undeva acolo in lume, desi nu ne-am intalnit niciodata face 2 face, este cineva care iti transmite toate energiile pozitive si toate gandurile bune din lumea asta!

  AM REUSIT SA IMI RECUPEREZ TOT FOLDERUL CU DATE FOLOSIND EASEUS!!!!!!

  Nota: Ca sa intelegeti importanta acelui folder (ma multumeam sa recuperez un filmulet, nici nu ma gandeam ca pot recupera TOT FOLDERUL), am acolo toate proiectele mele din Wondershare Filmora, tool-ul de editare video cu care lucrez cand imi fac filmele cu gameplay, iar ulterior acelui Shift-delete barbar am realizat ca nu pierdusem doar un film asa cum credeam initial, dadusem shift-delete la tot folderul cu back-up, deci aveam acolo ciorne cu gameplay si proiecte editate si salvate (dar neprocesate inca) de 1 an si ceva, care asteptau doar niste tranzitii & soundtrack pentru a putea fi apoi procesate.

  Asa se intampla cand n-ai PC-ul tau, lucrez momentan pe un laptop de tranzitie al cuiva pana cand imi voi permite un Mac (cocalar pana la moarte ) si tot ce am tin pe HDD extern, iar cand termin de lucrat am bunul simt sa-i eliberez omului spatiul de pe HDD.
  Asta am facut si ieri, un moment de neatentie si am dat Shift-Delete la tot folderul cu proiectele mele apoi in secunda cand se incarca bara aia de delete am realizat ca nu facusem back-up la nimic, asa cum fac de obicei, pe HDD-ul meu extern...

 7. #7 SP
  Member JohnnyUSA's Avatar
  Sa fie invatatura de mine. Backup-ul e sfant, mai ales la proiectele importante. Intotdeauna lucreaza pe un hdd separat, nu tine proiectele pe hdd-ul pe care ai sistemul de operare. Backup periodic.

  Altfel… well, acum ai scapat, data viitoare… who knows 🫣


  Sent from my iPhone using Tapatalk

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Replies: 2 Last Post: 14-03-2013, 02:07
 2. Tool pt. remote uninstall By muggs in forum Software
  Replies: 1 Last Post: 16-04-2009, 18:02
 3. HELP !! By sony94 in forum Sony PlayStation 3
  Replies: 1 Last Post: 27-02-2009, 18:57
 4. Help By Danny14 in forum Offtopic
  Replies: 0 Last Post: 20-01-2009, 20:16

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts