Pachetele se vor lansa la data de 1 noiembrie la pretul de 49 ron, respectiv 59 ron pentru abonamentul de un giga. Ne putem pregati pentru PS4 si Xbox One.
Succes.![]()
Pachetele se vor lansa la data de 1 noiembrie la pretul de 49 ron, respectiv 59 ron pentru abonamentul de un giga. Ne putem pregati pentru PS4 si Xbox One.
Succes.![]()
Very very good news. Sunt super incantat ca am asteptat si nu am trecut la UPC-ul de 200MbpsThanks for the news Rasko.
Ai un link cu newsul asta? Ajunge si la Cluj banuiesc.
Am tras si o stire pe tema asta... una mai neaosa: http://www.consolegames.ro/forum/f11...ania-la-1gbps/![]()
Ironia sortii: PS4 si Xbox One se lanseaza in tot felul de tari unde aia se joaca inca de-a dial-up-ul sau cel mult ADSL, iar noi cu asemenea infrastructura cautam ca idiotii la "baetzii deshtepti" cum sa achizitionam un astfel de produs.
Oho asta da veste buna, dar cred ca tb sa-mi schimb si routerul ca sa beneficiez de viteza aia
![]()
Au routere cu capacitate de 1 giga la pretul de 5 ron pe luna. Au spus asta in conferinta si poti comanda echipamentul direct de pe site, ti se livreaza in maxim 2 zile.
Mi-a spus un prieten care lucreaza la ei si sunt sigur ca am citit si pe site pe undeva. Si la mine se aplica![]()
OK.Oricum marti dis de dimineata ma duc la ei
Nu cred ca sunt multi care au specificatiile necesare pentru 1Gbps (ma refer la mine in oras).
Da...e adevarat..practic e no-brainer sa treci pe 1GB...majoritatea care au tv+internet de la rds rcs au si telefon...in mare masura ptr ca la "inceputuri" ti-l ofereau gratis daca iti faceai abonament fiberlink...
Bookmarks