In cazul meu am facut upgrade la windows 10, dupa care folosind speccy mi-am notat licenta obtinuta si folosind windows 10 download tool am facut un USB bootabil cu versiunea mea de windows 10 dupa care am facut clean install.
In cazul meu am facut upgrade la windows 10, dupa care folosind speccy mi-am notat licenta obtinuta si folosind windows 10 download tool am facut un USB bootabil cu versiunea mea de windows 10 dupa care am facut clean install.
Sa ma lamureasca si pe mine cineva, cei cu W8 primesc gratis W10 sau e ceva trial, mi a aparut azi notificarea cum ca pot descarca W10 ?!?!
Il primesti gratuit Zero. Iti recomand sa-ti faci o imagine backup la OS-ul actual, faci upgrade gratuit la Windows 10, te joci cu el... si daca nu-ti place, faci restore la backup-ul cu W8. Dar sincer in afara de ceva drivere care pt. Windows 10 inca nu exista, nu prea vad de ce te-ai mai intoarce la W8. Cu Windows 7 e alta poveste...
Poate nu vă mai certați acum
The verdict is in on Windows 10 gaming performance, compatibility
Mbon, eu m-am lovit deja la 2 clienti de faptul ca Windows 10 intra intr-o bucla fara sfarsit... din cauza unui update oficial. Update care se instaleaza prost, Windows-ul incearca sa faca restore, nu reuseste, restarteaza, incearca din nou, nu reuseste... and so on. Solutia o gasiti aici: • Cumulative Update for Windows 10 for x64-based Systems - Microsoft Community (trebuie sa stergeti ceva din registrii).
Mie inca imi zice ca imi vor trimite curand notificarea cand il voi putea instalat , asta se intampla de cand sa lansat![]()
eu il dau jos de pe surface pro, e prea beta, prea de la microsoftsleepul merge aleator, se cupleaza la wifi cand are chef, la fel si la bluetooth, bateria tine la fel sau mai prost (stiu de updateurile in backround - le-am oprit). Instalat ca upgrade si dupa instalat pe curat - same sh#t. Ne mai vedem dupa primul service pack pe care o sa-l primeasca. Si cand te gandesti ca e o tableta produsa de MS si are o gramada de probleme...
Doar acum au aflat de stire cei de la gamespot ?Topic-ul acesta este destul de vechi pe reddit. Acea clauza din EULA este prezenta deoarece Windows 10 si Xbox One impart multe elemente (ca sa nu uitam ca va fi disponibil si pe Xbox One), cu alte cuvinte acea clauza este strict pentru consola.
Se pare ca pana la urma a ales bine Microsoft pentru ideea aceasta de "free upgrade". Nu de alta, dar la o luna dupa lansare, s-au instalat peste 75 de milioane de licente de Windows 10. Comparativ, lui Windows 8 i-au luat cam 6 luni sa atinga 100 de milioane de activari. Sursa: VP Microsoft Yusuf Mehdi.
^Sa fim seriosi, pentru 99% dintre romani toate versiunile de Windows sunt moka.
Mi-am luat inima in dinti si am trecut si eu la 10. Din fericire, nu pot spune numai de bine, se misca mai repede decat 7 si arata intr-un mare fel.
Pacat de browserul lor, ca si el e foarte aratos, dar imi deschide cate 3-4 procese for some reason, si mai consuma si enorm de mult ram.
EspiritusSanctus: s-ar putea sa te mire, insa procentul de 99% nu e deloc adevarat. Din ce in ce mai multi romani au inteles avantajul. De exp. acum, cei care au dat 25 EUR pe un Windows 8, acum au moka Windows 10 upgrade. Si vorba aceea, la 25 EUR cumperi un joc...
Cat despre Edge, pana acum ce am testat e foarte rapid... dar nu-mi place. Oricum, vedeti ca in Program Files aveti in continuare Internet Explorer 11, pe care il puteti folosi. Insa, atata timp cat exista Chrome si Firefox, nu vad sensul. Dar e bun pt. compatibilitate (deja m-au zapacit vreo 5 clienti cu internet banking care nu vrea decat IE).
Bookmarks