Top 5 Features of Popular Adobe CS5 Products | Adobe CS5
vedeti primu filmulet. va explica frumos cum sa folositi niste chestii noi.
inca nu am descoperit cum pot sa fac asa ceva...
daca stie cineva, sa-mi explice si mie pasii ca pt retardati, plz![]()
Top 5 Features of Popular Adobe CS5 Products | Adobe CS5
vedeti primu filmulet. va explica frumos cum sa folositi niste chestii noi.
inca nu am descoperit cum pot sa fac asa ceva...
daca stie cineva, sa-mi explice si mie pasii ca pt retardati, plz![]()
salutare.am vrut sa-mi instalez si eu PS CS5 si mi-a dat cateva erori si nu il pot instala.cum aflu daca am system de operare 64-bit? scuze de intrebare dar sunt cam n00b![]()
what? cine a zis ceva de torrente? sti tu ,exista trial version pe siteul adobe.
tin sa precizez ca pe calculatorul lui varu-mio a mers perfect (bla bla windows 7) .
Eu nu sa mai dau banii pe licente la windows 7.
Deci e vreo sansa sa-l fac sa mearga fara sa instalez alt windows?
merge foarte bine pe windows 7. probabil are vre-un conflict cu vre=-un alt program instalat.
atata suferinta pe unii pt "originale"... si ce daca e luat de pe torente ? il ai tu original ? il are cineva original ? nici nu a aparut... nu mai faceti afirmatii "destepte" fara sa va informati in prealabil.
sa fie oare de vina CS3-ul?o sa il dezinstalez maine si o sa vad ca azi mai am ceva treaba cu el.
yo am si CS3-u instalat si merge fara probleme. le poti dezinstala pe amdoua, intra in registrii si sterge ce are legatura cu el si reinstaleaza-le. you never know.
Ca sa afli dacai ai sistem de operare pe 32bits, da click dreapta pe My Computer, Properties, si daca ai Win7 iti zice direct acolo ceva de genul "64 bits operating system". Daca ai XP, la General acolo iti spune in mod normal 64bits. Daca nu, da un CTRL+ALT+DEL si vezi in task managere daca ai specificat la aplicatii 32bits cu steluta. Daca nu, inseamna ca ai OS pe 32bits. Daca da, e pe 32 si nu o sa-ti mearga Premiere-ul. Photoshop-ul insa trebuie sa mearga ok pe 32bits... testat de mine pe trial. Daca nu e prea mare deranjul, fa o instalare pe curat la Windows. Daca da, fa o curatenie in registry ceva... Bafta !
Desi folosesc photoshop de cativa ani, pot spune ca am folosit in principiu ce am avut nevoie si nu am aprofundat niciodata faza cu brush-urile si umbrele si am nevoie de putin ajutor. Cum pot pune un brush (sau orice chiar desenat de mana) sa inconjoare un obiect, sa ajunga si in spatele lui unde sa nu se vada ?
Cum pot face umbre pentru o selectie sau brush ?
Daca e mai usor, puneti video![]()
Nu am video, dar poti sa pui brush pe un layer peste stock (sau, daca ai render [Imagine cu background transparent, png] poti sa-l pui sub direct si ai rezolvat), selectezi layer-ul si dai CTRL / CMD + Click (stanga) pe imaginea (preview) de la layerul care il vrei peste brush, si dai pe delete.
Daca nu ai inteles pun niste poze![]()
Recomand scriptul: Data Glitch
Exista optiunea trial iar ca pret, scriptul vine la 80$![]()
By MonkY in forum Software
By sam in forum English
Bookmarks