Sunt ok pozele Bobby. Ce camera folosesti ?
Postez si eu umil link-ul catre profilul meu de pe photosig
photoSIG » All Photos
ma bag si eu
Flickr: phat_sua's Photostream
Incet incet o pun si de un site...
Still a beta so don't judge hard
Galerie
100mb limit per month![]()
au mai fost si niste conflicte legate de drepturile de autor, acum ceva timp....
ce ar da mai frumos... un domeniu care da relink catre un site propriu sau un domeniu care da relink catre un flickr?![]()
stiudomeniul este www.hpoterasoiu.com dar pagina fiind inca in lucru, nu am trecut pe hostul meu fisierele respective... precum am zis.. e un beta
![]()
vara asta mi-au tot intrat fluturi in camera (stau la parter) si am crezut ca i-am aspirat pe toti... dar am gasit intr-un colt al camerei un fluture care a murit in picioare.. sta de parca ar fi biped.. un fel de Lord of the Moths. Mi se pare genial...
La aparatul meu.. un Canon A470 n-o sa iasa cine stie ce dar sper sa ii fac cateva poze zilele astea... poate "vand" fluturele cuiva cu aparat ca lumea![]()
am renuntat la ideea de site personal... ipernity: Horia enjoy![]()
ce pot sa zic... marfa rau.. mai ales pozele din Tibet.. clar tre sa ajung acolo dar fara aparat de fotografiat n-am facut nimic.
Ce zici ai putea sa-mi trimiti la calitate hi-res toate pozele din Tibet? Cu tot cu alea editate la care ai facut link mai devreme.
Bookmarks