Acestea sunt lucrarile mele in photoshop, sunt undeva la incepator-mediu.
Pareri?
Semnaturi
Logo-uri
![]()
![]()
![]()
Acestea sunt lucrarile mele in photoshop, sunt undeva la incepator-mediu.
Pareri?
Semnaturi
Logo-uri
![]()
![]()
![]()
Nu sunt rele, doar ca pe langa faptul ca nu respecta regulamentul (nu sunt fisiere atasate, ci linkuri de pe alte site-uri)... mai sunt si foarte mici. In cazul logo-urilor e de inteles, dar pentru imagini/wallpapers sau ce ai facut tu acolo, e ca si cand m-as uita la niste timbre. Sunt facute pe telefon cu rezolutie de maxim 320 x 240?
Sunt signatures, asta e dimensiunea lor normala
Am deschis si eu un thread asemanator: http://www.consolegames.ro/forum/f31...tii-photoshop/
Si cand nu vor mai fi pe link-ul extern o sa ai aici o pagina mare goala, pentru ca nu ai folosit sistemul de attachment al forumului. Asta era ideea.
Din pacate nu le aveam in pc ca sa le pot atasa. Nu e nici o problema daca se vor sterge.
Nu e o problema pentru tine, dar pentru unitatea forumului conteaza. De asta exista un regulament. Il respecti, bine, esti prea smecher pentru el, ciaules!
Ontopic: pana la nivel mediu mai ai ceva paine de mancat. Nu vei fi de acord cu mine, dar nu e problema. Cand vei incepe sa lucrezi pentru companii reale, pe bani reali, cand vei ajunge cu adevarat sa stii ce inseamna sa numeri pixelii, te astept cu un suc.
Pana atunci mai exerseaza. Da un ochi pe portofolii mai mari, da un ochi pe la companii de advertising si mai discutam.
Eu unul am fost sincer. Semnaturile imi amintesc de 2003-2004, cand daca nu aveai semnatura flashy nu erai om. Acum conteaza mult mai mult sa pui in valoare ceva prin mai putin (mi-ni-ma-lism). Siglele sunt interesante, dar realizate total impotriva unui print decent (detalii ce 99% sigur nu au cum sa fie redate de imprimanta, etc).
Mi se pare vital pe domeniul asta sa cunosti in primul rand tendintele si apoi cate putin din fiece tehnica. Nu poti spune ca stii Photoshop pana nu ai lucrat pentru un print profesionist, unde realmente stai si masori pixel cu pixel. Nu poti spune ca stii grafica daca nu stii reguli esentiale de compozitie. Nu poti spune ca esti mediu, pe un domeniu unde pana si profesori cu tone de experienta spun ca sunt incepatori...
E un inceput bun, mult mai bun decat la alti "utilizatori avansati de creative suite", dar asta nu trebuie decat sa te incurajeze sa progresezi. Ca sa progresezi, din punctul meu de vedere - momentan, ai nevoie sa iti formezi ochiul. Portofolii peste portofolii, exemple peste exemple, practica peste practica si poate si niste banuti investiti in cateva printuri de calitate (deci > 20 ron / A4 ) pentru a vedea cum se transforma o sigla pe diferite dimensiuni.
Apoi o practica la o firma de advertising si gata, esti baiat mare cu acte in regula!
Gandesti prea departe.
Semnaturi nu lucrez...doar la cerere. Logo uri mai lucrez din cand in cand. Am unele proiecte de terminat.
Esti in domeniu?Lucrezi in ps ,Ai,Corel?
Nu fiti rautaciosi cu omul... asa se invata. Mai "furam" de la cei mai invatati, mai punem o intrebare, cerem o opinie... cautam un ghid pe internet, facem niste cursuri.
Eu unul nu am stiut ca acelea sunt "semnaturi". Chiar ma gandesc cu groaza ca daca am accepta aici pe forum asemenea semnaturi (ma refer la marime), ar iesi haos.
Da foarte tare...Asa sunt romanii se pricep la tot.
*trickz imi poti da niste exemple de cumparatori?Adica cumparatorii tai.
*MonkY - nici eu nu inteleg rolul semnaturilor si nici nu imi plac mai ales sa le fac.Unora numai asta le place.
Sunt nou pe aici si nu cunosc foarte bine situatia si nu cunosc persoanele pricepute.
Am pus pozele asa deoarece nu le am in pc dar daca e vreo problema si incalc regulamentul puteti lua masuri.
Bookmarks