Hello,
Am, de aproape 2 ani, un Canon Powershot S3 IS (cel din poze). Sunt foarte mulțumit de el doar că...are o problemă- măn�ncă multă energie (termină bateriile de nu-i adevărat).
Eu nu sunt super, mega, hyper, uber, expert �n aparate foto...l-am văzut...mi-a plăcut...l-am cumpărat. Sunt conștient că există o mulțume de aparate foto mai performante (cu o tonă de setări și opțiuni)...dar pentru ce am eu nevoie...e excelent
...să revin la problema mea: măn�ncă multă energie (termină bateriile de nu-i adevărat).
Așa e modelul ăsta, pofticios? Sau așa e normal...
A mai avut cineva? Am �ncercat cu toate tipurile de baterii chiar și cu acumulatori, dar �n c�teva zile sunt puf
Se descarcă �n aparat, el fiind oprit?...Wtf?!
De exemplu: acum c�teva minute am vrut să fac niște poze, din balcon, la c�teva mașini parcate aiurea �n fața blocului. Eu conștient de faptul că bateriile erau noi...am făcut o singură poză și gata...puf.
�mi poate explica cineva care-i treaba? Nu l-am uzat, nu l-am tr�ntit...nu nimic.
Sincer să fiu...n-am căutat răspuns pe forumuri de specialitate că n-am prea acordat atenție problemei...dar acum chiar m-am enervat. Am zis să postez aici...
E cam aiurea și st�njenitor (ce cuv�nt funny - st�njenitor lol ) ca atunci c�nd mergi undeva...să cari după tine 4-5 seturi de baterii noi...că poate...se termină cele din aparat.
Merci anticipat
*later edit*
Ah, am uitat. Are nevoie de patru baterii normale.
Bookmarks