As fi interesat in achzitionarea unui media player dar nu stiu daca se merita avand in vedere ca am un smart TV si un PS4.
Imi puteti spune care ar fi avantajele unui media player ,gen apple tv sau chrome cast ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
As fi interesat in achzitionarea unui media player dar nu stiu daca se merita avand in vedere ca am un smart TV si un PS4.
Imi puteti spune care ar fi avantajele unui media player ,gen apple tv sau chrome cast ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nu ai nici un avantaj cu mizeriile alea. Incearca Himedia Q10 pro cu Kodi si Youtube HD
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Are dreptate Sorin. Alea sunt mizerii.
Dacă puteți să-mi recomandați și mie unul dar să știe HDR. Vreau să schimb vechiul western digital.
Mersi.
---------- Post added 25-11-2016 at 09:21 ----------
Am căutat puțin. Cred că o să-mi cumpăr Himedia q5 pro. Pare că are tot ce trebuie.
---------- Post added 25-11-2016 at 09:37 ----------
Nu prea înțeleg treaba cu wrapper. Nu merge totul din cutie?
---------- Post added 25-11-2016 at 11:57 ----------
Am vrut să spun Dorin
Auto complete. Scuze.
Ceva impresii de la cei care ati cumparat Himedia q5/q10 pro? Probleme cu 4K/HDR? De asemenea stiti cumva daca suporta si dolby atmos?
Vad ca pe siteul celor de la PCGarage numai este, imi puteti spune la ce pret era, ca singura varianta a ramas sa il cumpar de pe emag.
Iti pot eu da toata datele despre Himedia Q10 Pro. Suporta Dolby Atmos si DTS X passtrue. E la ora actuala cel mai bun Androi Tv Box. Vine cu android 5 dar poti face update la 7 ., maine cred ca iese al treilea firmwere bazat pe android7
La Q10 hardul il poti baga inauntru fara sa mai stai cu alte mațe pe afara si din cate am citi e mai stabil .
Bookmarks