Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 8 of 8

Thread: Recomandare Suport Tv Perete Sony.

 1. #1 SP
  Member legokid220's Avatar

  Recomandare Suport Tv Perete Sony.

  Salutare,vreau sa prind pe perete TV'ul asta: https://www.sony.ro/electronics/tele.../sd8005-series
  Acum nu stiu ce sa folosesc .. ceva ce se si roteste putin(nu foarte mult) sau sa iau ceva ce se prinde fix . Am avantaje si dezavantaje ?
  Un dezavantaj cred eu ca daca as folosi cel mobil nu iti mai da acel aspect de "lipire de perete"
  Acum voi sa-mi spune-ti !

 2. #2 SP
  \ tudyniuz's Avatar
  Orice suport VESA cu 200x200 iti este bun.

  Cat despre suportul in sine, eu personal ti-as recomanda unul fix si poate cu reglare doar de tilt si nimic mai mult. Daca TV-ul va sta mai sus pe perete, e posibil sa vrei sa il inclini putin sa ai un unghi mai ok de la o inaltime mai mica. Eu am gresit ca nu am luat unul cu tilt, dar macar nu a fost pentru mine Ce ti-as mai recomanda vizavi de suport, este sa aiba si un boloboc inclus pe suport. Desi poate parea aiurea, este mult mai usor de fixat in pozitie dreapta daca bolobocul este inclus.

  Eu pe asta l-am folosit la un 55", iar distanta pana la perete e foarte mica: Suport perete HAMA 118054, fix, 81-165cm (32"- 65"), negru

  o alta varianta mai ieftina ar fi: Suport perete CINEMOUNT B60F, Fix, 32"-60", 60Kg, Negru

 3. #3 SP
  Member legokid220's Avatar
  Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
  Cat despre suportul in sine, eu personal ti-as recomanda unul fix si poate cu reglare doar de tilt si nimic mai mult.
  Daca te rog ... arata-mi unul de genul.

 4. #4 SP
  \ tudyniuz's Avatar
  E foarte tampit site-ul astora si nu imi dau seama din poze, pentru ca nu scrie care au tilt, doar ajustare pe brat. Nu ai posibilitatea sa mergi in magazin?

  Uite unul: http://altex.ro/suport-perete-cinemo...inare-15-negru

 5. #5 SP
  Member legokid220's Avatar
  Ba am posibilitatea .. doar ca m-as duce si cu o idee, nu vreau sa-mi bage pe gat nu stiu ce tip de suport pt ca ala e bun pt el, deci e bun pt toti. am mai intalit asemenea vanzatori ... Crede-ma ca nu prea sunt nici eu sigur, n-am incredere in nimeni inafara de recomandarile voastre de pe forum ..

 6. #6 SP
  \ tudyniuz's Avatar
  Sa stii ca nu prea conteaza suportul atat de mult, am cautat si eu mult timp pentru mine si am citit pareri, reviews, vizitat si forumuri ca sa ma conving. In felul asta am ajuns la concluzia ca daca distanta fata de perete iti convine si are reglajele de tilt sau swivel pe care ti le doresti, nu mai conteaza firma. Desigur ca mai e si dimensiunea VESA, dar cam atat. Recomandarea mea era sa iei unul cu boloboc inclus, ca e mega usor sa il pui drept, daca folosesti tu unul separat vei vedea cum odata cu stransul se misca si iti va fi greu ca dupa fiecare surub strans sa tot pui bolobocul si sa tot verifici.

  Nu exista dupa research-ul facut de mine "cel mai bun suport TV" sau chestii de genul, asa ca nu te stresa prea mult cu asta.

 7. #7 SP
  Member legokid220's Avatar
  Tudi, inca nu mi-am luat suport dar urmeaza imediat .
  Am intrat iar pe thread ca sa accesez linkurile si am am observat ca am omis sa specific ca TV-ul meu este curbat si nu cred ca suporturile recomandate se potrivesc

 8. #8 SP
  \ tudyniuz's Avatar
  Man, doar ecranul e curbat, nu si partea din spate unde instalezi wall mount-ul. Uitat-te singur si o sa vezi ca e plat.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Replies: 1 Last Post: 02-12-2010, 14:47
 2. Replies: 87 Last Post: 15-05-2009, 14:47

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts