Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 21

Thread: Sistem audio pentru PS3

  1. #1 SP
    Junior Member nitrouso's Avatar

    Question Sistem audio pentru PS3

    Salutare !

    Nu stiu daca am postat unde trebuia, imi cer scuze daca am gresit si rog un moderator sa-l puna acolo unde ii este locul acestui post.

    Am un Playstation 3 si as vrea sa-mi cumpar un sistem audio care sa fie fin la claritatea sunetului si sa fie si puternic pe deasupra, dar nici sa sparga geamuri.
    Nu sunt un cunoascator in ale asa ceva deaia am si apelat la ajutorul vostru.
    Bugetul meu nu depaseste 3000 LEI nu vreau sa aloc mai mult pentru acest sistem.
    Acest sistem as vrea sa-l mai "racordez" si la calculator adica sa mearga pe 2 fronturi PS3 si PC.
    Nu stiu daca un Home Cinema 5.1 ar merge, dar pun in calcul si aceasta optiune.

    Va multumesc si astept un ajutor din partea voastra.
    Numai bine.

    PS : Va rog daca nu aveti nici o treaba cu acest topic sa nu postati ca sa va aflati in treaba.

  2. #2 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    Logitech Z5500 cum ti se pare ?!

  3. #3 SP
    Junior Member nitrouso's Avatar
    Mi se pare bun , am auzit multe despre el dar as vrea ceva cu boxe subtiri ... ca nu prea am spatiu in casa si vreau un design frumusel ...
    multumesc pentru replay ...

  4. #4 SP
    Junior Member Dynamix's Avatar
    Quote Originally Posted by nitrouso View Post
    Salutare !
    Bugetul meu nu depaseste 3000 LEI nu vreau sa aloc mai mult pentru acest sistem.
    300 RON sau 3000 RON? O sa ai nevoie si de un receiver, nu doar de boxe, pentru ceea ce vrei sa faci tu. Sau exista varianta de a conecta PS3-ul la placa de sunet a PC-ului prin intrarea optica.

    Insa conteaza daca vrei sa conectezi boxele la calculator doar pentru muzica sau si pentru jocuri\filme? Cum sunt pozitionate PC-ul, PS3-ul si televizorul(sau PC-ul si PS3-ul impart acelasi LCD)?

  5. #5 SP
    Member playgame's Avatar
    Logitech Z5500 am si eu, chiar azi l-am cumparat. E superb sunetul pt muzica, filme si jocuri. Am pus un disc blu-ray (Casino Royale) in ps3 si nu mi-a venit sa cred (mi s-a ridicat parul de pe maini ce diferenta de calitate este intre sunet standard din tv si sistem audio 5.1
    :applauseentru Logitech. Superb sunet!

    Ce teste fac astia! lol


  6. #6 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by nitrouso View Post
    Mi se pare bun , am auzit multe despre el dar as vrea ceva cu boxe subtiri ... ca nu prea am spatiu in casa si vreau un design frumusel ...
    multumesc pentru replay ...
    pai trebuie sa te decizi cand vine vorba de sunet: ori design frumos ori calitate . recomand calitatea!
    asa ca poti incepe de la Z-5550 in sus, arata si frumusel, si boxele nu sunt atat de mari dar o sa-ti fie de ajuns ca si volum. Subwoofer-ul e cam mare lol dar merita toate kilogramele si banii.
    daca vrei mai bun, recomand receiver AV+boxe separat. depinde si cat de mare e camera in care stai.. daca te intelegi bine cu vecinii... lol.

  7. #7 SP
    Member justamodel's Avatar
    Suna bine arata bine samsung tx715.

  8. #8 SP
    Junior Member nitrouso's Avatar
    Am auzit de Samsung , dar cica ar fii o problema cu dvd-urile lor stand alone ... acuma nush ce sa zic probabil e o speculatie eu as vrea sa conectez si ps3-ul si pc-ul la acelasi sistem , buget intradevar 3000 LEI nu 300 LEI ... si sa-l folosesc si pentru jocuri si pentru muzica si pentru filme ... vreau ceva calitate a sunetului ... dar sa sii arate cat de cat binisor mai ales ca mai tot ce am prin camera este black piano ... va multumesc pentru replay-uri

    Da pc-ul si ps-ul impart acelasi tv, sunt pozitionate una langa alta ... si placa de sunet este Asus Xonar D2 ... si cum as putea conecta cele 3 in acelasi timp ...

    De vecini nu prea ma intereseaza pentru ca nici pe ei nu-i intereseaza de mine si camera cred ca are 20 metri patrati daca nu ma insel ...

    Intai as vrea sa ma mai sfatuiesc cu voi despre sisteme si daca nu ajung la nici un consens am sa fac unul pe bucati dar este foarte greu pentru mine pentru ca nu ma pricep la asa ceva ... dar daca-l voi face automat va trebui si un dvd player nou ....

    Am cautat si Samsung ht-tx715 imi place cum arata dar mai astept ceva pareri ... inca nu ma grabesc.

    ---------- Post added 21-11-2009 at 11:20 PM ----------

    Daca as lua astea : Boxe de podea SONY SS-F6000 | MediaGalaxy.ro
    Ce mi-ar mai trebui la ele ce gen de reciver , aplificator ?

    ---------- Post added 21-11-2009 at 11:41 PM ----------

    merge si asta : Receiver YAMAHA RXV365 | MediaGalaxy.ro ?
    Pe viitor poate am sa mai atasez ceva boxe ... Vreau sa stiu parerile voastre ...
    Monky stiu ca are ceva genul asta dar el are mai multe boxe ... Monky hai sa ne dai si tu o mana de ajutor te rugam ...

  9. #9 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Salut. La 3000 RON nu cred ca ai ce super sistem sa-ti faci 5.1 (ma refer la receiver si boxe serioase). Poti merge spre ceva mediu insa... dar in nici-un caz "boxe subtiri" cum ai spus mai sus ca vrei. Acustica buna n-a avut si probabil nu va avea niciodata legatura cu slimul. Sau wireless-ul (ca tot e la moda). Pana si cele mai profi boxe wireless vin si cu cablu, in caz ca v-ati prins ca se pierde din calitate sau aveti interferente

    Din pacate la sunet sunt prea "irascibil" si nu prea m-ai gasit bine pentru recomandari. Nu de alta, dar deja sunt de prea mult timp in zona PSB, Klipsch, KEF la boxe... NAD, Yamaha, Marantz la receivere... Don't get me wrong, dupa ce mi-au murit Klipsch-urile la PC, mi-am luat si eu Z5500... sa faca sunete acolo. La 1000 RON pe langa Klipsch-uri sunt singurele care sa merite.

    Una peste alta, la 3000 RON iti recomand sa incepi cu un receiver serios si sistem de 2.0 sau 2.1 cu niste standfloor-uri (si mai adaugi dupa centru si surrounds). De la Yamaha e clar ca nu te poti atinge decat de V365 sau V465 iar la boxe... greu. Incearca niste JBL-uri, Infinity... chestii mai "cheap". Oricum ai zis bine "nu ma grabesc". La audio-video nu e bine sa te grabesti niciodata. Si cel mai important e sa "testezi" alias asculti toate produsele pe care ti le doresti. Nu te lua in nici-un caz dupa specificatii (si scapa de numele Samsung la audio... ca jignesti breasla HiFi).

    Bafta, ca ai de lucru ! Poate intre timp mai cresti si bugetul... sau poate de decizi la Z5500 si ramai si cu o tona de bani

  10. #10 SP
    Junior Member nitrouso's Avatar
    Monky iti multumesc ca ai acceptat sa arunci un ochi si aici.
    In primul rand as vrea sa-mi spui sau sa-mi dai un pont cu ce reciver sa-mi iau si ce boxe s-ar potrivii. Am inteles ca Yamaha are ceva teren in fata multora, dar la boxe nu ma prea pricep.

    Oricum ceva banuti peste acei 3000 Lei mai pot pune nu este problema si pentru boxe. EU te-am intrebat pe tine pentru ca am vazut ca ai un sistem frumusel si presupun ca se aude destul de bine.
    La reciver m-am hotarat cum ai spus si tu Yamaha. Acum boxele sunt problema ...
    Presupun ca merge conectarea PS3-ului si a PC-ului prin acest reciver nu ?

    Oricum eu nu vreau un super sistem audio vreau ceva sa se auda un pic mai tare asa, intelegi ce vreau sa spun.
    Am gasit astea : http://www.price.ro/specificatii_kli...-10_134435.htm la 1000 LEI ce zici ?

    Si daca nu si nu am sa iau si eu Z5500 daca nu am sa pot sa fac cam ce imi doresc eu.

  11. #11 SP
    Admin MonkY's Avatar
    nitrouso: cand vorbesti de sunet, nu vorbesti de "ceva teren in fata multora". Vorbesti de piese de calitate, de ingineria din spatele sunetului, de muzicienii din spate care au lucrat la produsele respective. Mie de aceea mi-au placut PSB-urile (Paul Barton). In aceeasi gama de pret unora le-ar place JBL-urile sau Infinity. Acum depinde daca iti place ca receiverul sa "atace" mai rapid sunetele (Marantz), sa le amplifice articifial (Sony), sa fie reci (Harman Kardon) sau sa fie cat mai putin implicate in modificarea sunetului (Yamaha). E ca la imagine. Multora le iau ochii exagerarile de rosu/verde/albastru de la Sony & Samsung... altii vor sa vada culorile cat mai natural. Cat despre boxe, JBL mi se par prea boom-uite. Poate merg foarte ok pt. house & whatever (atentie, vorbim de gama "de jos" aici, nu de boxe de studio sau profi stuff de care nu te poti atinge). Infinity mi s-au parut prea "cristal" pt. urechile mele (aka obositoare). Klipsch si PSB mi s-au parut cele mai naturale si care au destula putere si viteza atunci cand li se cere. Insa doar cele 2 turnuri in .ro sar de 3000 RON: Boxe PSB Speakers Image T6 . Ai putea sa mergi pe ceva mai jos, cu B15-uri: PSB PSB B15 Boxe interior , PSBB15 , PSBB 15 sau B25-uri: PSB PSB B25 Boxe interior , PSBB25 , PSBB 25 pana in 1000 RON dupa care iti iei centru, surrounduri... si subwoofer (daca tu mai consideri ca e necesar - eu cu t65-urile nu pot sari de 30-40% ca se zguduie blocul)

    Cat despre intrebarea cu conectarea, Yamaha V465 sta destul de bine. Adica ai 4xHDMI in si 1XHDMI out (pe langa clasicele optic, coaxial, component, etc...). De fapt, iti atasez poza cu front si back. In rest, in materie de decodare nu-ti face probleme. Are inclusiv Dolby TrueHD, DTS HD... La banii astia (in jur de 1700 RON) e chiar foarte ok (eu pe V3800 am dat de 4 ori mai mult acum 3-4 ani).

    Inca odata, mergi la magazinele de prezentare si distributie (JBL, Infinity, Marantz, Yamaha, etc...) si cere sa faci o auditie. Ca si la TV, trebuie sa te convingi ca-ti place ce auzi... ca e pe banii tai.
    Attached Images Attached Images pv_rxv465_back.jpg pv_rxv465_front.jpg

  12. #12 SP
    Junior Member nitrouso's Avatar
    Monky multumesc pentry replay.

    Am sa iau Yamaha V465 si presupun ca la boxe majoritatea stand floor merg nu ? Dar am inteles ca este vorba de 4-8 omi imi trebuie ceva special pentru acest reciver ? Oricum as vrea niste boxe pana in 1500 LEI.

    Ce zici de Klipsch RF-10 ??

    As vrea ceva care sa se auda bine si sa nu distorsioneze cand dau mai tare .

  13. #13 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Cine imi recomanda si mie un sistem 5.1 pentru ps3??Am gasit asta Boxe IT LOGITECH X-530, 5.1, 70W, PC, negru | ALTEX dar nu cred ca pot sa-l conectez la PS3...

  14. #14 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Trebuie sa verifici ca au intrare optica, pentru a beneficia de surround din PS3.

  15. #15 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar

  16. #16 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Dar asta se poate,nu?avand intrare optica....Logitech Z906 Boxe - PC Garage

  17. #17 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Da, daca are intrare optica il poti lega linistit de PS3, Logitech decodeaza semnalul trimis de consola si nu vei avea probleme.

  18. #18 SP
    Member claudiutk's Avatar

  19. #19 SP
    Junior Member zappoo's Avatar
    nu ai neaparata nevoie de intrare optica la boxe ca sa le conectezi la ps3 , eu am conectat prin cablu rca care il primesti cu ps3 un sistem fara intrare optica

  20. #20 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by zappoo View Post
    nu ai neaparata nevoie de intrare optica la boxe ca sa le conectezi la ps3 , eu am conectat prin cablu rca care il primesti cu ps3 un sistem fara intrare optica
    Da, nu ai neaparata nevoie de intrare optica, daca nu doresti sunet Surround ci doar stereo.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Sistem audio pentru PS4 By radu.cristian in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 7 Last Post: 26-08-2014, 12:26
  2. Conectare sistem audio 5.1 la tv By g-player in forum Hardware
    Replies: 2 Last Post: 15-05-2013, 13:24
  3. Replies: 7 Last Post: 17-12-2012, 02:05
  4. Sistem audio pt ps3 By bogdan-theodor in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 16 Last Post: 20-07-2011, 15:10

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts