Buna ziua,
Ma lovesc de o problema noua . Am cablu de la RCS am 4 TV in casa . La intrarea in apartament am un spliter pe 3 canale care duc in : Sufragerie , bucatarie , Dormitor Mare . Am cumparat un spliter pentru 2 canale si cablu care ajungea in dormitorul mare acum are un spliter care alimenteaza dormitor Mare + dormitor mic . Problema este in felul urmator ambele tv-uri care au semnalul impartit a2a oara se vad destul de prost . Doresc un amplificator semnal care sa ia locul spliter-ului din dormitorul mare . Daca nu am fost destul de clar . O sa explic mai pe scurt cablul este impartit de un al 2 lea spliter si in locul lui vreau amplificator semnal . Credeti ca pot rezolva problema astfel ? Ce amplificator pe 2 cai imi recmandati si ce cablu tv ? ca am inteles este important si cablul si mufele .
Am gasit urmatorul site :
Amplificatoare - Mikado Electronic Brasov , dar din pacate nu ma pricep la date tehnice si nu imi pot da seama care este mai bun .
MULTUMESC

. Ok daca nu e deranju prea mare astept sa imi spui te rog numele spliterului . pana atunci asteptam asa ma gandeam si eu sa trag de la spliterul mare un cablu direct dar ma gandeam sa evit "matzaraia". Atunci cand am facut apartamentul am ingropat totul . Si nu as mai fi vrut sa vin pe hol cu un cablu chiar 2

Bookmarks