Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 15 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast
Results 221 to 240 of 294

Thread: LCD Full HD / LCD HD Ready / Plasma HD Ready 1024 * 768 / Plasma Full HD

1. #221 SP
    Member Mircea's Avatar
    De acord cu Spike, si eu am un SAMSUNG UE32D5000 de 2 luni si jumatate si sunt foarte multumit de el.

2. #222 SP
    Member Nestea's Avatar

3. #223 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar

4. #224 SP
    Member BatsBike's Avatar
    parerea mea este ca merita ... am o plasma Panasonic de 6 luni&imi place pana acum ... o folosesc la gaming,la filme,la transmisiuni sportive ... nicio probema!nici acel amanunt,al retentiei de imagine,numai este de mare actualitate ...
    plus ca modelul P42C3E,care'l am,are o rezolutie sub(in rest,aproape identice)dar nu vad dieferente mari ... am dat tot 2.000 de lei,prinsesem o lichidare de stoc ...

5. #225 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Retentia va ramane intotdeauna o problema la plasma... dar deja e o problema minora (dispare repede). E bine de stiut insa pentru cei care-si cumpara plasma pentru PC-uri... nu le incercati prea mult pe imagini statice

x2z, ti-am raspuns pe PM. Eu zic ca la banii aceia, merita. Mergi si fa un test.

6. #226 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    si eu tot la modelul ala ma uitam, o singura chestie ma .... deranjeaza : trebuie cumparate separat perechile de ochelari 3D si sunt cam 350 de lei perechea

7. #227 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by djleo666 View Post
    si eu tot la modelul ala ma uitam, o singura chestie ma .... deranjeaza : trebuie cumparate separat perechile de ochelari 3D si sunt cam 350 de lei perechea
    Cauta la un alt magazin, poate gasesti cu ochelari inclusi (sau promotii de genul "ochelari inclusi" - stiu ca gasisem la un moment dat modelul meu cu 4 ochelari). 350 RON perechea e chiar ok (daca e modelul rechargeable). Acum nici macar un an era cam 1200 RON perechea (cand spun pereche ma refer la 2 bucati)

E 105 USD pe amazon, deci e un pret ok: http://www.amazon.com/Panasonic-TY-E...3529304&sr=8-3

---------- Post added 10-12-2011 at 05:05 PM ----------

Eu zic sa aruncati o privire si la modelul acesta: Televizor cu plasma 3D PANASONIC TX-P50UT30E, 127cm, Full HD, HDMI, USB | ALTEX
    Daca vine si cu ochelari, merita mult mai mult

8. #228 SP
    ii aveau la 350 de lei pe magazinulpanasonic.ro in plus acum de sarbatori acel magazin da 4 ani garantie, sau cel putin asa am inteles.
    LE : am gasit ochelarii si mai ieftini : http://www.altex.ro/ochelari-3d-panasonic-ty-ew3d2me
    la 299 lei ( stiu ca sunt mai ieftini cu doar 50 de lei dar 50 x 2 perechi = 100 de lei care se simt...)
    LEx2 MonkY si eu ma uit in continuare dupa PANASONICUL de 50UT30E dar este mai scump cu 1000 de lei si strang cam greu diferenta mai ales ca programul Rabla se termina luni seara

9. #229 SP
    Admin MonkY's Avatar
    ii aveau la 350 de lei pe magazinulpanasonic.ro in plus acum de sarbatori acel magazin da 4 ani garantie, sau cel putin asa am inteles.
    Dap, fiti cu ochii pe "super oferte". Eu am luat 50VT20-ul cu 5 ani garantie (fata de 2 ani standard)...

10. #230 SP
    x2z
    Eu l-am luat pana la urma si sunt extrem de multumit. Nu am cumparat inca ochelari, dar o sa caut unii ceva mai ieftini. Apropo, ma poate ajuta cineva cu ceva explicatii legate de acestia. Ce inseamna tehnologie pasiva si ce inseamna tehnologie activa ? Dupa ce ar trebui sa ma uit pentru respectivii ochelari ?

11. #231 SP
    Admin MonkY's Avatar
    x2z: nu prea ai ce alti ochelari "mai ieftini" sa cauti. Din cate stiu pt. Panny nu fac decat ei... si ii fac al naibii de bine (la crosstalk & stuff stau cel mai bine cand vine vorba de 3D). Decat sa te chinui sa cauti ceva chinezarii care sa-ti dea dureri de cap si sansa de a baga bani in viitorul apropiat in ochelari (de vedere)... mai bine mergi pe ceva ce a fost testat serios.

12. #232 SP
    x2z
    Notat. Tot la ochelarii facuti de ei ma gandeam, dar imi zisese cel de la magazin ca modelul pe care il au ei costa 600 de lei perechea si ma gandeam ca poate sunt ok si cei din link-ul postat mai sus. (de 300 lei)

13. #233 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ce vand ei la 600 RON e bataie de joc. Mai ales ca modelul aratat de tine mai sus (EW3D2ME) este din seria noua. Ar fi culmea sa dai dublu pe seria veche... care desi pare mai interesanta ca design, are ceva flaws. In primul rand, faptul ca au spatii intre rama si lentile, duc la prea mult light leaks... si e enervant la un film (sau daca ai alte surse de lumina prin casa) ca-ti intra in ochi. In al doilea rand, sunt mai grei... si te chinuie si cu baterii de schimb. So, go for EW3D2, seria noua. Se incarca pe USB, sunt mai usori, sunt mai ergonomici, au "astupata" zona intre lentile si rama... si ii gasesti si in 3 marimi.

Singurele chestii deranjate la seria noua sunt: 1. faptul ca au micsorat lentila (cu putin... dar eu as prefera sa am ceva care sa arate ca niste ochelari de cal - nu ma intereseaza cat de stoopid arat cu ochelari cand ma uit la un film... si sa ma lase sa nu vad rama deloc) si 2. faptul ca totusi scade foarte mult din luminozitate (e o problema generala, nu e vorba doar de Panny).

14. #234 SP
    MonkY - i-ai explicat mai bine decat as fi facut-o eu. Asta vroiam sa-i spun ca la televizoarele 3D active fiecare firma de TV-uri face ochelari doar pentru ei : Sa,msug - Samsung, Panasonic cu ochelari Panasonic and so on...
    Ca si mica paranteza la TV-urile 3D nu merg ochelarii nVidia cu toate ca tot active shutter sunt.
    In linkul meu gasisem cel mai ieftin magazzin : Ochelari 3D PANASONIC TY-EW3D2ME | ALTEX - 299 lei.\
    Am sa ma mai uit sper ca saptamana asta sau cel tarziu cea viitoare sa strag si eu cei 2000 de lei pentru acea plasma. Daca din intamplare 9 desi nu cred ) strang 3.000 de lei atunci merg pe 50".
    Sa dea domnu !!!

15. #235 SP
    Member goguxxx's Avatar
    Mi-am luat si eu o jucarie din asta,imi place,doar trebuie sa mai fac niste ca$h sa iau si ochelari.App,imi poate recomanda cineva un film 3d bun(in afara de Avatar 3d),folosesc PS3 ca player bluray.

16. #236 SP
    Member Nestea's Avatar
    MonkY - i-ai explicat mai bine decat as fi facut-o eu. Asta vroiam sa-i spun ca la televizoarele 3D active fiecare firma de TV-uri face ochelari doar pentru ei : Sa,msug - Samsung, Panasonic cu ochelari Panasonic and so on...
    Ca si mica paranteza la TV-urile 3D nu merg ochelarii nVidia cu toate ca tot active shutter sunt.
    In linkul meu gasisem cel mai ieftin magazzin : Ochelari 3D PANASONIC TY-EW3D2ME | ALTEX - 299 lei.\
    Am sa ma mai uit sper ca saptamana asta sau cel tarziu cea viitoare sa strag si eu cei 2000 de lei pentru acea plasma. Daca din intamplare 9 desi nu cred ) strang 3.000 de lei atunci merg pe 50".
    Sa dea domnu !!!
    Mai bine de 30 iti iei tot de 42 dar neoPlasma care e mult superioara,oricum mai mult de 42 intr-o camera de apartament nu iti trebuie.
    Ce vandare au facut astia de la altex cu aceea plasma,model vechi,rugineau in depozit si au gasit metoda sa scape de ele, tipic romaneste,ramasitele luate din alte tari la noi sunt promotii.
    Mai bine mai pui un ban in plus is iei neoplasma care e modelul actual,tehnologie noua.
    Mie unu mi se pare o prostie 3d ul,se vede si prost si mai iti strica si ochii,bani in plus pentru ce 2-3 filme,o tehnologie de cacao pentru a mai stoarce niste bani de la oi.
    Sa vina noua generatie de tv uri si anume OLEd,deja s-au lansat modele de 32" dar au un pret pe masura,momentan se cauta metode ca produsul final sa aiba un pret mai scazut si o productie mai mare.

Samsung and LG to introduce 55" OLED TVs at CES 2012, products shipping in July 2012

17. #237 SP
    x2z
    Pretul sa stii ca mi s-a parut corect. Nu cred ca gasesti mai ieftin un tv de 42. Deci nu vad nimic tipic romanesc. Au fost mult mai multe "romanisme" la Black Friday de exemplu.

Dar sa nu fim off topic. Televizorul, nu stiu cat de vechi e si nici nu e top of the line, asa incat pentru un user casual mi se pare corect ca pret. Eu unul l-am luat si l-as si recomanda altora. Cat despre 3d, intotdeauna e mai bine sa ai mai multe feature-uri. Just in case...

Neo Plasma de care zici tu banuiesc ca e ceva mai scumpa. Daca nu baga un link sa vada si ochiu nostru.

18. #238 SP
    Member goguxxx's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    Neo Plasma de care zici tu banuiesc ca e ceva mai scumpa. Daca nu baga un link sa vada si ochiu nostru.
    Televizor cu plasma PANASONIC TX-P42G30E, 106cm, Full HD, HDMI, USB | ALTEX Asta e noul panel Panasonic,avantaj notabil: contrast 5mil:1 in loc de 2mil:1 .Pe scurt,numai cine stie sa se uite cu adevarat la panel poate spune diferenta,pentru utilizatorul obisnuit e prea mult si UT30,oricum e mult peste orice lcd sau led in limita celor 2000 lei.Cel putin eu sunt multimit de el,singurul impediment in acest moment pt mine e greutatea,trebuie sa iau un nou stand tv,nu am incredere ca va sta bine la trepidatii pe cel prezent.

19. #239 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Televizor LCD Samsung, 81cm, Full HD 32D550 LE32D550K1WXBT - eMAG.ro
    sau
    Televizor LCD Philips, 81cm, FullHD, 32PFL3606H/12 32PFL3606H/12 - eMAG.ro

Ce parere aveti? Daca nu ma insel, la emag daca nu iti place produsul poti sa-l inapoiezi?

Momentan am doar 400 Euro dar nu vreau sa ii consum pe toti.

20. #240 SP
    Admin MonkY's Avatar
    djdanny: pentru functii, mergi pe Samsung. Pentru IQ si design, mergi pe Philips

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 15 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast