Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 15 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast
Results 41 to 60 of 294

Thread: LCD Full HD / LCD HD Ready / Plasma HD Ready 1024 * 768 / Plasma Full HD

1. #41 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Imi ziceti si mie va rog cam in ce consta TIMPUL DE RASPUNS ca sincer sa fiu nu prea inteleg ce inseamna exact acest lucru...deci practic ce face acel timp de raspuns...din cate am inteles, cu cat este mai mic cu atat este mai bine nu? Va multumesc anticipat

2. #42 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Timpul de raspuns face imaginea mai fluida si la o miscare rapida nu ramane urma in spatele obiectului daca timpul de raspuns este mic. La TV-ul meu am 8ms si mi se vede foarte bine.

3. #43 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    Timpul de raspuns face imaginea mai fluida si la o miscare rapida nu ramane urma in spatele obiectului daca timpul de raspuns este mic. La TV-ul meu am 8ms si mi se vede foarte bine.
    Am inteles acum...mersi mult pt raspuns.

4. #44 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by TiBiKiMi View Post
    Imi ziceti si mie va rog cam in ce consta TIMPUL DE RASPUNS ca sincer sa fiu nu prea inteleg ce inseamna exact acest lucru...deci practic ce face acel timp de raspuns...din cate am inteles, cu cat este mai mic cu atat este mai bine nu? Va multumesc anticipat
    corect...dar trebuie sa testezi. eu am un lcd cu 5ms si tot face putin ghosting. la un meci de fotbal iti dai seama imediat.

5. #45 SP
    Member maweryck's Avatar
    Pffff...deci m-atzi ametzit de tot ...deja am impresia ca-mi da eroare .

Credeam ca cea mai buna alegere pt gaming (PS3) sunt LCD-urile , p'orma il vad pe Monky ca recomanda plasmele .... credeam ca cel mai bine pt viitorul meu PS3 este un FULLHD , dar cica nu conteaza daca e sub 40-42" pt ca diferentele sunt aproape insesizabile
    Pai eu ce fac fratzilor ca pana acum incercam sa gasesc cel mai bun raport calitate/pret pt un LCD FULL-HD??
    Am mai incercat sa cer sfaturi si pe threadul despre Plasme/LCD de pe ************* , dar n-am primit nici un pic de ajutor acolo , deci sper ca ma ajutatzi voi sa o scot la capat cumva . Chiar nu vreau pana la urma sa ajung in magazin si sa cumpar dupa design si dupa abtzipildele lipite pe el .
    Nu sunt absurd si stiu si eu ca nu se poate si cu amanta in pat si cu sufletul in rai (mare , 200Mhz si ieftin )
    Lucrurile la mine stau cam asa : caut cea mai potrivita solutzie pt mine pe la 25-26-27 mil . O sa-l folosesc pt PS3 (poate si cateva filme BLURAY) si TV (rds)
    Eu am considerat ca asta ar cam fi ok pt ce vreau eu : LG 37LH4000 37 inch 3ms Televizor LCD - PC Garage (poate si pt ca are timp de raspuns 3ms) Voi ce parere avetzi ??

Multumesc anticipat ! Bafta

LE : parca il vreau totusi FULL-HD

6. #46 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by maweryck View Post
    Pffff...deci m-atzi ametzit de tot ...deja am impresia ca-mi da eroare .

Credeam ca cea mai buna alegere pt gaming (PS3) sunt LCD-urile , p'orma il vad pe Monky ca recomanda plasmele .... credeam ca cel mai bine pt viitorul meu PS3 este un FULLHD , dar cica nu conteaza daca e sub 40-42" pt ca diferentele sunt aproape insesizabile
    Pai eu ce fac fratzilor ca pana acum incercam sa gasesc cel mai bun raport calitate/pret pt un LCD FULL-HD??
    Am mai incercat sa cer sfaturi si pe threadul despre Plasme/LCD de pe ************* , dar n-am primit nici un pic de ajutor acolo , deci sper ca ma ajutatzi voi sa o scot la capat cumva . Chiar nu vreau pana la urma sa ajung in magazin si sa cumpar dupa design si dupa abtzipildele lipite pe el .
    Nu sunt absurd si stiu si eu ca nu se poate si cu amanta in pat si cu sufletul in rai (mare , 200Mhz si ieftin )
    Lucrurile la mine stau cam asa : caut cea mai potrivita solutzie pt mine pe la 25-26-27 mil . O sa-l folosesc pt PS3 (poate si cateva filme BLURAY) si TV (rds)
    Eu am considerat ca asta ar cam fi ok pt ce vreau eu : LG 37LH4000 37 inch 3ms Televizor LCD - PC Garage (poate si pt ca are timp de raspuns 3ms) Voi ce parere avetzi ??

Multumesc anticipat ! Bafta

LE : parca il vreau totusi FULL-HD
    Nu are absolut nici un rost sa cumperi Full HD pe Tv mai mic de 42" pentru ca de la 2-3m nu vei observa nici o diferenta. Diferenta va fi doar la buzunar.

Daca folosesti TV-ul la calculator in Windows si stai in fata lui la 1m atunci da, se va vedea diferenta de rezolutie de la 720p la 1080p.

Poti sa alegi tv-ul cu pretul mai mic dintre plasma si lcd. La tv-urile ieftine diferenta mai mult o face design-ul exterior decat specificatiile. La TV-urile scumpe acolo este alta poveste.

In viitor posibil sa nici nu se mai comercializeze plasme.

Acestea sunt opiniile mele pe care mi le-am format dupa ce am testat extensiv multe televizoare lcd si plasme. In acest moment am 3 lcd-uri si 1 plasma. Eu intotdeauna voi merge pe LCD.

Sper sa te ajute.

7. #47 SP
    Member maweryck's Avatar
    si atunci cam care ar fi cel mai bun HD-READY la banii astia (26-27 mil ) ?gasesc HD-READY si cu timp de raspuns mic ? Nici macar la filmele BLURAY nu se observa diferenta ?
    Imi este atat de greu sa renunt la ideea de a cumpara un FULLHD ......Dar daca asa spun oamenii care au mai multa experienta decat mine ....
    La modelul la care am dat link v-atzi uitat ?
    Hai ca ma imbrac si ma duc prin magazine sa le vad "face to face "
    Bafta

8. #48 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Cred ca te incadrezi cu banii la un Full HD de 94 cm. Mergi pe ideea aceasta si vezi ce modele gasesti.

9. #49 SP
    Member maweryck's Avatar
    pai pe ideea asta am mers ....si am gasit p'asta : https://www.pcgarage.ro/televizoare-...0-37-inch-3ms/ care pare ok . Sunt curios cat de mult afecteaza experienta in jocuri un timp de raspuns de 5ms in loc de 3 ms .Cat de vizibila este diferenta ?
    Am inceput sa ma uit si la plasme si am vazut azi una la Auchan : LG 42PQ2000 Detalii produs la 20 mil .Ma aburea ala d'acolo ca au contract cu lg si le dau la pretul de fabrica . E buna plasma timp de raspuns fff mic (0.001ms)..600MHZ dar conform celor spuse aici pe forum daca iei ceva de 42" ar cam merita sa fie FULL-HD

Incerc sa tzin cont si de sfatul lui nameless_fear , dar nu gasesc LCD-uri HD-READY cu timp de raspuns mic
    E ca dracu si cu televizoarele astea

LE : Voi ce televizoare avetzi si cat de multumitzi sunteti de ele ?

LLE : Sau asta : http://www.pcgarage.ro/televizoare-l...us-dvd482hdmi/ de 42" FULL HD ?? DAR are TIMP DE RASPUNS 8ms ....... E grav rau ?

10. #50 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    In viitor posibil sa nici nu se mai comercializeze plasme.

aoleo, ma doareeeeeeeeeeeeeeee.... chiar nu inteleg de unde ai tras concluzia asta.

maweryck, stai departe de LG (nu stiu cum sunt modelele noi, insa alea mai vechi nu erau cine stie ce iar lupu isi schimba parul, dar naravul ba, deci mai bine mergi pe o firma recunoscuta pentru calitate). cauta Sony, Philips, chiar si un Samsung mai rasarit.

in materie de plasma vs lcd cred ca cel mai bine ar fi sa te convingi singur. eu nu as da plasma mea nici pe ultimele LED-uri, deci e o chestie subiectiva. la plasme unii vad phospor trails/lag, unii mai putin si unii deloc. depinde de ochiul fiecaruia.

11. #51 SP
    Member maweryck's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    aoleo, ma doareeeeeeeeeeeeeeee.... chiar nu inteleg de unde ai tras concluzia asta.

maweryck, stai departe de LG (nu stiu cum sunt modelele noi, insa alea mai vechi nu erau cine stie ce iar lupu isi schimba parul, dar naravul ba, deci mai bine mergi pe o firma recunoscuta pentru calitate). cauta Sony, Philips, chiar si un Samsung mai rasarit.

in materie de plasma vs lcd cred ca cel mai bine ar fi sa te convingi singur. eu nu as da plasma mea nici pe ultimele LED-uri, deci e o chestie subiectiva. la plasme unii vad phospor trails/lag, unii mai putin si unii deloc. depinde de ochiul fiecaruia.
    aoleo, ma doareeeeeeeeeeeeeeee .....pe mine acum .Abia ce ma hotarasem la un LCD LG de 42" FULL HD si timp de raspuns 5ms

---------- Post added at 09:02 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------

h0stile tu ce plasma ai ?
    Care mai avetzi LCD-uri cu 5ms ? suntetzi multumitzi de ele ?

12. #52 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    eu am un panasonic mai vechi (PV70) insa acum gasesti modelele din 2009. uite aici ceva interesant

TV Plasma Panasonic TX-P 42X10 42 inch la AVstore.ro

Panasonic - Romania -> Home Entertainment -> Televizoare -> Televizoare cu Plasma -> TX-P42X10

insa nu iti recomand sa il iei inainte sa te joci putin pe el (mai ales un FPS/shooter, ceva rapid)

13. #53 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Nu iti recomand LG. La inceputul anului mi-am luat o plasma LG si si-a dat duhul in cateva saptamani. Am mers cu ea la reparatii si mi-au spus ca s-a ars placa video. Am asteptat 3 saptamani sa comande din belgia parca ca apoi sa-mi spuna ca nu se mai fac piese pentru modelul ala de plasma. In fine, am renuntat mi-am luat banii inapoi am mai pus cateva milioane si un televizor vechi de buzunar(oferta be green) si mi-am luat un LCD Samsung seria 5 care pentru mine isi merita toti banii.

Singurul lucru care m-a incantat la plasma a fost culoarea negru care pur si simplu sare in ochi.
    Oricum LG, exista un motiv pentru care sunt cele mai ieftine, parerea mea personala mai bine iei ceva cu mai putine optiuni de la o firma mai buna (Sony, Philips) decat un LG ultra high-tech plin de chestii.

14. #54 SP
    Member maweryck's Avatar
    am inteles saru-mana pt informatzii
    Totusi cu timpul de raspuns ....

Acum incerc sa aflu ce e mai bun intre o plasma mare HD-READY , cu timp de raspuns ff bun SI un LCD FULL-HD dar cu timp de raspuns 5ms

Multumesc inca odata

Care ce televizoare mai are ?

15. #55 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Poate modele vechi sau low-end de LG sa fie cu probleme dar noua serie de plasme PS3000,6000,8000 etc concureaza cu ultima serie G de la Pana la un pret mult mai mic.

16. #56 SP
    gmn
    Junior Member gmn's Avatar
    salut, hai ca postez aici motivul pt care m-am inregistrat
    Vreau sa va intreb urmatoarea chestie:
    O sa imi cumpar un ps3, si il voi folosi legat la un monitor de 24 cu rezolutiee 'full HD'.
    O sa am in majoritatea jocurilor dungi orizontale negre? Sau, daca scaleaza, nu scaleaza cu pierderi de calitate?
    Din ce scriati mai sus, majoritatea jocurilor de ps3 sunt facute sa scoata grafica la rezolutia X720, de-aia intreb, ce rost mai are sa am eu un monitor/televizor full hd? Pentru jocurile viitorului ?
    Mersi.

17. #57 SP
    Member maweryck's Avatar
    Da , buna intrebare ....Pt jocurile viitorului ?

18. #58 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by gmn View Post
    salut, hai ca postez aici motivul pt care m-am inregistrat
    Vreau sa va intreb urmatoarea chestie:
    O sa imi cumpar un ps3, si il voi folosi legat la un monitor de 24 cu rezolutiee 'full HD'.
    O sa am in majoritatea jocurilor dungi orizontale negre? Sau, daca scaleaza, nu scaleaza cu pierderi de calitate?
    Din ce scriati mai sus, majoritatea jocurilor de ps3 sunt facute sa scoata grafica la rezolutia X720, de-aia intreb, ce rost mai are sa am eu un monitor/televizor full hd? Pentru jocurile viitorului ?
    Mersi.
    Upscale-ul si "dungile negre" le vei avea in functie de monitor. Depinde de cat de bine face upscale, depinde daca e un 24" 1080p sau este 1920 x 1200. Depinde daca e HDMI sau il legi pe VGA... etc...

Sunt ceva titluri FullHD... in afara de asta PS3-ul are BluRay si presupun ca nu-ti iei filme FullHD pentru a le vedea in HDReady sau SD ? BluRay e ACUM, nu in "viitor"...

19. #59 SP
    gmn
    Junior Member gmn's Avatar
    Monitorul este un 24'' full hd 1920X1080. Este un Dell S2409w si va fi legat de consola pe HDMI. Nu stiu cat de bine face upscale, de fapt nici nu stiam ca el se va ocupa de upscale.
    Cu filmele ai dreptate, pentru poti spune ca e necesar un full hd, dar pe de alta parte, o sa-mi iau consola mai mult pt jocuri, caci filme pot vedea linistit si prin calculator.
    In fine, vom vedea, oricum monitorul nu-l schimb, el va fi sigur folosit la viitoarea mea consola, deci, ce o fi o fi, sper sa se vada f. bine.

20. #60 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post

nu cred ca e nevoie sa te doara asa de tare.

Plasmele sunt cele mai mari consumatoare de curent, deja in UE se discuta (deocamdata) sa se interzica comercializarea plasmelor de mari dimensiuni. Uite un articol gasit in graba doar Europe may ban Plasma screens in energy use crackdown ? Tech Products & Geek News | Geek.com

Asta e 1 motiv. Mai sunt multe de ordin ecologic pe care nu am timp acum sa le expun.

Un altul important e ca la LCD costurile de fabricatie scad continuu, deja sunt sub costurile de productie ale plasmelor (ma refer deocamdata la cele de dimensiuni rezonabile).

Oricum viitorul se pare ca nu apartine plasmelor nicidecum.

PS: cel mai important motiv pentru care nu recomand plasmele e de fapt PICTURE BURN-IN. Am patit doar eu cu 2 plasme. Mi-a ramas sigla Antena 3, respectiv MTV impregnata in monitor. Pe ecran negru se vedea perfect. Acest lucru nu este acoperit de garantie nicaieri. Poate aveam eu tv-uri mai ieftine, dar nu ma mai risc.

---------- Post added at 09:28 AM ---------- Previous post was at 09:24 AM ----------

Ah, sa nu uit. Din ratiuni de tehnice plasmele sunt foarte sensibile la transport. Mare grija. La toate tv-urile imi scria mare cat china sa nu cumva sa fie transportate orizontal, doar in pozitia verticala.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 15 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast