RonanN1: in mod normal asta ar trebui sa fie de la un update de firmware la TV... nu de la RDS...
RonanN1: in mod normal asta ar trebui sa fie de la un update de firmware la TV... nu de la RDS...
In mod normal dadar nu-i asa. In 2013 a fost facut ultimul (m-am uitat...ceva cu 1.00.20 - acuma nu-s acasa sa mai verific) si dupa cum am zis pana acum cateva zile totul a mers ok. Oricum...am cautat un firmware mai vechi, ca sa-i fac downgrade, dar n-a, gasit.
...caca maca, se pare ca iar trebuie sa rezolv prin artificii problema (cum am rezolvat la PS3).
Pacat ca-i asa...si nu exista o optiune de ON/OFF HDCP, ca la oamenii civilizati.
Am si eu o intrebare,mi-am bagat cablu rds cu programe hd.Am un tv full hd care a fost instalata grila cu programe cu succes de echipa lor.Acum am tras eu inca un cablu in alta camera la un tv(hd ready cred ca e,scrie hd monitor) dar nu imi gaseste programele hd.Care e treaba,trebuie sa duca tv-ul full hd sa gaseasca acele programe?
Nu ai nevoie de un TV FullHD ca sa prinzi programele HD de la RDS.
Niciun program de la RDS nu este transmis FullHD, toate sunt 1080i dar mai sunt si unele 720p.
Depinde daca TV-ul tau are tuner DVB-C, necesar ca sa prinzi programele digitale de la RDS (printre care sunt si cele HD).
Daca nu ai tuner DVB-C atunci o sa prinzi doar programele SD, care se vad destul de prost.
Mai este si posibilitatea ca atunci cand ai dat cautare sa nu fi selectat optiunea sa cauti pe digital ci doar pe analog.
Eventual ai putea sa ne spui marca si modelul TV-ului.
LG FLATRON W1943S 19 inch Wide LCD Monitor.Chestia ciudata este ca pe celalalt tv am si posturi radio,pe acest tv nici pe alea nu mi le-a gasit
Trebuie sa ai tuner DVB-C. Daca ai numai tuner DVB-T nu prinzi nimic de pe cablu digital. Daca nu ai nici tuner de cablu analog, iar n-o sa prinzi nimic, decat pureci.
Bookmarks