Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 7 of 7

Thread: Boxe auto... ??!

1. #1 SP
    Member Florix09's Avatar

Boxe auto... ??!

Doresc sa cumpar 2 boxe pt masina.. si vreau sa stiu ce mi recomandati.. sony, pioneer sau jvc ?
    Specific ca sunt pt o amarata de dacie.. momentan
    Doresc sa se auda excelent cu un bass cat de cat acceptabil. undeva pe la 200 de ron e bugetul ..
    Astept niste pareri !

2. #2 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ce fel de boxe doresti? Ce dimensiuni? La ce vrei sa le legi? Da si tu mai multe detalii, inclusiv masina. Antifonarea este foarte diferita de la o masina la alta. Ce suna bine intr-o Dacie poate suna mult mai rau intr-un Jaguar.

3. #3 SP
    Member Snoopz's Avatar
    Salut!
    Personal ti-as recomanda Pioneer , in segmentul asta de pot spune ca sunt cam cele mai calitative ..acum depinde si ce HU folosesti.
    Daca le cumperi pe fata ai grija sa fie de 13cm , merg si cele 16 cm cu mici modificari (decupezi din tabla de pe portiera ; folosesti niste distantieri pentru ca e posibil ca geamul respectiv macaraua sa atinga in "magnetul" difuzorului).
    Iti spun din start ca portierele de dacie nu exceleaza ca incinte , iar rezultatul final e posibil sa nu fie pe masura asteptarilor , ele avand nevoie acuta de o antifonare.
    Pe spate poti pune boxe ovale de care vrei tu , trebuie doar sa te joci cu decupatul tablei de acolo .
    Succes! Daca mai ai nelamuriri pe aceasta tema si nu numai , ma poti intreb pe pm.

4. #4 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Nu este "o amarata de dacie". Este o masina ca oricare

Nu cred ca trebuie sa te complici; in bugetul acesta nu sunt diferente imense. Eu am avut surpriza sa vad niste sony-uri de 90 lei performand mai bine decat niste blaupunkt de ~200. Pioneer sunt foarte ok in general, dar nu prea am mai vazut sub 150 lei setul...

5. #5 SP
    Member Florix09's Avatar
    Masina este o dacie berlina.. destul de spatioasa. si mi as dori sa pun boxele in spate.. cred ca s ar auzi mai fain..
    Cu un cablu auxiliar vreau sa plec din walkman in vechitura aia de player cu caseta.. ca sa redau in boxe din walkman..si asta e si motivul pt. care caut niste boxe destul de bunicele.. sper ca nu am gandit gresit.. daca stie vrun' camarad o metoda mai buna sa mi explice cum sta treaba..
    Si cred ca cele de 17 ar fi ideale pt. spate.. ma gandeam la astea.. MEDIA GALAXY | Boxe auto SONY XS-GT1738F, Coaxial, 17 cm
    sau astea MEDIA GALAXY | Boxe auto PIONEER TS-G1722I, 2 cai, 240W, 4ohm, 30 - 30.000 Hz, negru

6. #6 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu am avut numai experiente neplacute cu Sony cand a venit vorba de audio. Incepand cu casti in-ear sau over-ear, pana la sisteme audio, amplificatoare si chiar boxe de masina. Un amic si-a montat 4 boxe Sony in masina si e foarte nemultumit. Eu nu as recomanda nimic de la Sony pentru audio.

7. #7 SP
    Member Snoopz's Avatar
    Subscriu , Sony nu exceleaza pe partea audio , Pioneer ar fi cel mai ok la categoria asta .
    Acum , vazand ca vrei pentru spate ti-as recomanda niste boxe ovale , cu 3 cai , sunt cele mai potrivite pentru spate avand in vedere ca ai si destul loc sa le pui .
    Uite un model ok , care depaseste cu putin bugetul tau , dar intruneste conditiile de mai sus
    MEDIA GALAXY | Boxe auto ovale PIONEER TS-A6923I

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.