Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 60 of 74 FirstFirst ... 10 50 58 59 60 61 62 70 ... LastLast
Results 1,181 to 1,200 of 1469

Thread: Un TV nou pentru consola mea!

  1. #1181 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Am acest Sony N9200. Am scris mai sus ca nu din cauza televizorului am delay, problema cea mai mare a lui este ca nu decodeaza si nu poate sa dea prin passthrough semnalul DTS, semnal care era perfect pentru mine.

    Sistemul audio pe care il am are un sunet care mi se pare extraordinar si nu imi convine sa il schimb doar pentru ca decodeaza cu o mica intarziere semnalul Dolby Digital sau Dolby Atmos. Aceeasi intarziere pentru aceste doua tipuri de semnal exista si pe televizorul vechi, un Sony, insa acolo aveam selectat in permanenta DTS pe consola si totul functiona corespunzator.

    Poate o exista o solutie, eu nu am gasit-o inca.

    Toate consolele sunt legate la TV iar HomeCinema-ul este conectat prin HDMI-ARC, conexiune prin care se transmite sunetul si pot controla volumul, meniul, etc.

  2. #1182 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Apoi daca aveai probleme si la TV vechi la semnal Dolby e clar ca nu are nimic TV! Încearcă să-ți bagi consola in sistem sa se ocupe sistemul audio de sunetul DTS si sa dea prin eARC la TV doar semnalul video.

    P.S. nu stiu despre ce Dolby Atmos vorbesti, ma uitam la sistem la linkul pus de tine si vad ca e doar 5.1 nu 5.1.2, probabil Dolby Atmos il citeste ca Dolby Digital simplu, informatia Atmos vine deobicei pe pistă audio Dolby Digital Plus sau Dolby True HD deci poate sistemul ignoră Atmosul sau are ceva funcție ce ar face o virtualizare a sunetului pe verticală? Am mai vazut soundbar-uri care cică ar ri Atmos dar nu au nici o treabă cu Atmos-ul! Heck am tableta de pe care scriu cică cu sunet Atmos, probabil cand o arunc in sus sau o lipesc de tavan as zice da, se aud efecte de sus haha.

    Fa un uodate de firmware si oa sistemul audio daca e posibil!

  3. #1183 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Solutia e sa convertesti din DTS in AC3 sau in orice alt format vrei tu. Un tool gratuit e Box4, dar sunt o multime.

  4. #1184 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    @48Srachi:

    Daca bag consola in sistemul audio si pe urma semnalul se duce la TV voi fi limitat la 1080p@60fps, ar fi stupid sa fac asa ceva cand mi-am luat TV pentru 4k@120fps si Xbox Series X.

    Ti-am atasat un screenshot, exact Dolby Atmos se numeste optiunea de la setarile XSX-ului.

    La televizorul vechi aveam delay DOAR daca selectam intentionat Dolby Digital pentru a experimenta, eu il tineam pe DTS si functiona perfect. Oricat de tare imi place TV, in cazul meu problema este data de faptul ca TV nu stie sa decodeze DTS si nimic altceva!


    @Espiritus: Eu am problema cand ma joc, aud impuscatura cu 100ms intarziere, ce sa convertesc? Ce mi-ai scris tu probabil ar functiona daca vreau sa convertesc fisiere video, ceva ce nu este cazul.
    Attached Images Attached Images dolby-atmos.png

  5. #1185 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Din ce stiu eu, ultimele generatii de TV-uri au renuntat la Dolby. Nu este doar cazul LG-ului, asta-i trendul.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  6. #1186 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Cred ca ai vrut sa spui DTS, nu Dolby

  7. #1187 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Ai dreptate.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  8. #1188 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Am înțeles, tu duci sunetul din consola in TV și apoi din TV in sistemul audio, iar sistemul tau audio nu funcționează corect cu Dolby. Din păcate nu cred că există nicio soluție. Daca există totuși, poate te ajuta MonkY, că el e expert.

  9. #1189 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Ai putea încerca un splitter de genul intre xbox si tv/sistem audio. Imparte semnalul in doua: video spre TV si sunet spre sistem.
    Bine, poate tu ai nevoie de ceva mai performant, eu doar dau un exemplu. Eu il folosesc pe ăsta intre PS5 si sistemul meu pt a rezolva o problemă asemănătoare.

    https://www.emag.ro/splitter-hdmi-2-...medium=android

  10. #1190 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    @Teo da, Xbox stie sa scoata sunet Atmos dar dacă sistemul e 5.1 nu are unde sa redea efectele alea Atmos. Exact ca si televizorul, iti va arăta ca ai sunet Atmos dar degeaba, Atmos înseamnă height channels, efecte de sus. Eu am boxe pe tavan pt Atmos, si receiver capabil sa decodeze asa ceva!

    @JhonnyUSA, Sony a mai rămas care nu a renunțat la DTS, nu știu ce-i cu moda asta mârșava să renunțe la un format audio care este folosit încă foarte mult! Am avut doua Samsung inainte de OLED-ul LG dar cand am auzit ca Samsung a renunțat la DTS am zis că renunț si eu la ei. Cand am luat B9 nu aveam receiver audio/video si vroiam ceva ce stie DTS sa nu am bătăi de cap.

  11. #1191 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    @Teo, nu poti conecta prin optic consola la sistemul audio? Ar fi o posibilitate sa dispara delay-ul mentionat de tine.

  12. #1192 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Generația noua de console nu are Optical audio out.

  13. #1193 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Damn, ce aiurea, imaginile prototip cu spatele xbox series x il aratau ca avand unul, my bad. De ps5 stiu ca nu are dar m-a derutat ca vazusem asa ceva la xbox.

  14. #1194 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Am mai reusit sa ma joc pe LG CX cateva ore.

    Dupa ce am jucat cateva zile in 120fps, ieri am fost in alta locatie pe TV-ul vechi de 60hz si aveam impresia ca am delay de la gamepad-ul PlayStation-ului. Chestiunea cu 120hz mi se pare cel mai mare pas tehnologic din ultima vreme facut la console iar curios este ca apuci sa il savurezi dupa ceva timp si mai ales cand te intorci la vechiul 60hz, atunci sesizezi mai accentuat diferenta.

    Imi place la nebunie imaginea, o ador insa am intampinat cateva mici probleme cu flicker in 120hz care distrag atentia de la jucat.

    Am reusit sa testez doar in Warzone si este un efect deranjant cand gazul se apropie de jucator, partea mai luminata vibreaza rapid, este exact efectul de flicker.

    A mai patit cineva? poate chiar si pe alt TV in 120hz si VRR. Ma gandesc ca este o chestiune care apare din cauza codificarii jocului.

  15. #1195 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Pentru cei interesati, SONY 55A8 (UHDKE55A8BAEP) este azi 4960 lei la oferta zilei la Altex.
    https://altex.ro/televizor-oled-smar...UHDKE55A8BAEP/

  16. #1196 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Se pot gasi variante mai performante si mai bune la pret ( 55CX la 4500lei ) sau daca doreste cineva neaparat Sony, la sub 6000lei se poate gasi cand este la oferta A80J. Nu ar fi niciun motiv pentru care cineva ar alege 55A8 si l-ar folosi la gaming, preferabil next-gen, nu are HDMI 2.1.

  17. #1197 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    La Altex cu codul lgtv10 LG CX 65" iese 6176 plus 10 ron taxă livrare, CX 48" la un total de 4059 iar seria A1 55" 4059 ron, preturi bune!

  18. #1198 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    https://altex.ro/orhideea/pag/

    Joi se deschide Altex Orhideea si vor avea LG 55 B1 la 3980lei.

  19. #1199 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Super preț!

  20. #1200 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    https://www.emag.ro/televizor-lg-139.../pd/D4MZBKMBM/

    Lg 55C1 la 4949 lei cu voucherul eMag20ani . Valabil pana la 08.Dec ora 00:59 am .

    Pe langa asta primti si 400 de lei reducere daca aveti voucher rabla si in cont 100lei suplimenari ca bonus.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 60 of 74 FirstFirst ... 10 50 58 59 60 61 62 70 ... LastLast

Similar Threads

  1. Jocuri bune pentru configuratia mea By verde in forum Software
    Replies: 2 Last Post: 30-08-2010, 19:23

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts