Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 29 of 74 FirstFirst ... 19 27 28 29 30 31 39 ... LastLast
Results 561 to 580 of 1469

Thread: Un TV nou pentru consola mea!

  1. #561 SP
    Member Giogio's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    La distanta de 4m, sa-ti iei un 4K sub 60", chiar nu merita. Doar daca ai 20/20 vision si te concentrezi ai putea sa observi diferente intre 4K si FullHD la o asemena distanta si diagonala de 55" sau mai jos. Prin urmare, la distanta aceea, mai repede iti recomand un FullHD bun decat un 4K prost. Chiar si FullHD, la 4m distanta, de la 55" in sus simti un pic de imersiune. Sau faci un compromis si te muti mai aproape de TV - am vazut la multi ca pt. gaming isi aseaza un fotoliu din acela super-ergonomic in mijlocul camerei...
    Ca full hd ce îmi recomanzi în detrimentul 4k?? Să mai aștept să strâng niște bani și sa se ieftinească 4k-urile? Nici nu vreau să schimb la an tv-ul. Dacă stăm să ne gândim, mulți de pe aici au strâmbat și la prețul ps.pro, cu atât mai mult în investiția unui tv..
    Cel mai util mi-ar fi câteva linkuri de tv-uri cu bugetul de 2500 de lei maxim, fie ele full hd sau 4k...


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  2. #562 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Giogio: cand ma refer la un 4K prost, iau in consideratie: unghiul de vizualizare, timpul de raspuns, input lag-ul, timpul de refresh, procesarea, etc. (uita-te la lista de defecte pe care o poti regasi pe un tv ieftin). Ce spui tu cu "oricat de prost ar fi, ar trebui sa fie superior 4k > full" e o aberatie. In primul rand datorita a raportului diagonala/distanta, unde repet, daca te uiti de la 4m, poti sa arunci 4K-ul de 40" la gunoi. La 40" pt. 4K, o distanta OK (ca sa percepi acei pixeli extra dati de rezolutie) ar fi de 1 - 1,5m (cu alte cuvinte sa-l folosesti ca monitor).

    Daca ar fi adevarat ceea ce spui tu, atunci de ce s-ar mai vinde TV-uri 1080p la 10.000 RON, cand ar putea sa-si cumpere oamenii cate 5 TV-uri 4K la banii aceia? Nu rezolutia e totul...

    Cat despre argumentele cu "feriti-va de LG"... nu le mai spune nimeni pentru ca s-au tot repetat de-a lungul timpului. Au probleme cu QC-ul (quality control-ul) si e o un fel de joc la ruleta in a primi unul cu probleme (recomand testarea lui in magazin inainte de achizitie). Service-urile LG de obicei fac pe dracu' in patru sa explice clientului ca "problema nu exista". Chiar eu am postat problema lui sid, care avea la un LG clouding masiv (as spune pe 85% din ecran - eu l-as fi aruncat pe geam direct). L-a trimis la service si acolo i-au spus ca e ceva normal, ca n-are nimic in neregula. A pierdut cateva luni incercand sa-l rezolve... pana a iesit din garantie. Si-a luat alt TV pana la urma.

    Iar la Philips, inca odata... va readuc aminte ca Philips cel pe care-l stiati (pe partea de TV-uri) nu mai exista! A vandut de ani buni partea de productie panouri LED and stuff catre compania chineza TPV (TP Vision).

    ---------- Post added 15-02-2017 at 13:48 ----------

    Quote Originally Posted by Giogio View Post
    Ca full hd ce îmi recomanzi în detrimentul 4k?? Să mai aștept să strâng niște bani și sa se ieftinească 4k-urile? Nici nu vreau să schimb la an tv-ul. Dacă stăm să ne gândim, mulți de pe aici au strâmbat și la prețul ps.pro, cu atât mai mult în investiția unui tv..
    Cel mai util mi-ar fi câteva linkuri de tv-uri cu bugetul de 2500 de lei maxim, fie ele full hd sau 4k...
    Bugetul de 2500 RON e mic, dar pt. a-ti putea da un link, trebuie sa spui exact: ce distanta ai pana la TV, care va fi main purpose (gaming sau non-gaming), vrei neaparat sa fie SMART, vrei 3D?

  3. #563 SP
    Member ro_explorer's Avatar
    Quote Originally Posted by Giogio View Post
    Ca full hd ce îmi recomanzi în detrimentul 4k??
    In banii aia eu asta as lua acum:
    Televizor Smart LED Sony Bravia, 121 cm, 48WD650, Full HD - eMAG.ro

    Este un model mai vechi reeditat (din seria originala 40W600 din 2014) dar are un panel cu unghiuri, culori, uniformitate si contrast extracordinare, timp de raspuns de ~16ms (in modul gaming). Unde te poti astepta la parti mai putin perfecte este un usor clouding (existent la toate LCD-urile cu led-urile pe laterale) si un pic de "flashlight effect" in colturi ... dar astea sunt minime (mult sub concurenta).
    Poti sa uiti de partea smart (caci este lenta/depasita) dar ca TV este un raport pret/calitate imbatabil.

    Gasesti multe detalii si teste pe avforums.

    P.S.: eu am fratele mai mare (modelul original din 2014) 60W605B si inca nu am cu ce sa il schimb la un pret decent . Am pus eu ochii pe un Sony 4K de 70" dar la 3500 euro poate sa mai astepte pe raft 1-2 ani.

  4. #564 SP
    Member Giogio's Avatar
    Dar o chestie nu înțeleg, ținând cont că n-am mai butonat de ceva ani un joc pe consolă iar acum am revenit . Detaliile astea înainte nu contau decât pe desktop. Pentru mine, în cele din urmă tv-ul contează să-mi detalieze cât mai bine grafica jocului respectiv . Sunt în ceață pentru că sunt atât de multe detalii: hdr, input lag,funcții cu zecile . Dacă iau un full hd, înseamnă să mă rezum doar la gaming? Următoarele jocuri vor avea de suferit din princina rezoluției?? Un 4k la vreo 2500 n-ar trebui să exprime mai bine detaliile??


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  5. #565 SP
    Member ro_explorer's Avatar
    Detaliile intr-o imagine statica, vazuta din punctul ideal de vizionare, da.
    Cand vorbesti de imagini dinamice treburile se schimba complet.

    La jocuri cel mai tare te dor urmatoarele chestii: "motion blur", "lag" si "response time". Unghiurile mai putin conteaza in gaming caci te uiti doar perpendicular pe ecran oricum .... dar restul treburilor nu trebuiesc ignorate (uniformitatea culorilor, nivelul de negru, clouding, bleeding) ... toate astea fac diferenta intre calitatea experientei traite in fata TV-ului.
    Pentru uitat la Maruta sau la Master Chef merge orice, pentru jucat sau vizionat in experienta maxima un bluray (sau nah, mai romaneste un mkv 1080p cu compresie mica si sunet DTS ) trebuie un panel deosebit.
    Din experienta proprie Sony produc paneluri bune si foarte bune, de asemenea au procesoare de imagine bazate ... dar raman in urma la functiile smart la modelele de buget. Eu folosesc un Raspberry Pi cu Kodi (openelec) pe el pentru a-mi suplini functtile de media player universal si am un Chromecast in spate pentru restul treburilor (youtube, netflix si alte chestii la care pot face cast de pe telefon/tableta/pc).

    Cand ajung acasa am sa incerc sa fac niste poze care sa evidentieze ce spun (am si un Philips FHD de 42 mai vechi pe care il pot folosi ca referinta negativa de imagine ..... dar acum 10 ani era bun).

  6. #566 SP
    Member 3stripes's Avatar
    Salutare! Intre aceste trei modele care este cel pe care mi l-ati recomanda cel mai mult? Vreau sa il folosesc preponderent pentru vizionare continut Full HD si 4K (Netflix, HBO Go si YouTube) + gaming (momentan am PS4 si vreau sa trec pe PS4 Pro). Nu ma intereseaza functia HDR ci doar un software bun, o imagine clara si input lag mic pentru gaming.

    Samsung 55KU6402
    Televizor LED Smart Samsung, 138 cm, 55KU6402, 4K Ultra HD - eMAG.ro

    LG 55UH668V
    Televizor LED Smart Ultra HD, webOS 3.0, 140cm, LG 55UH668V

    Sony BRAVIA KD-55XD7005B
    Televizor LED Smart Ultra HD, 140cm, Android, Sony BRAVIA KD-55XD7005B

  7. #567 SP
    Member Leni's Avatar
    @3stripes

    Eu as alege Sony-ul. Din experienta mea, in timp, cel mai bine s-au comportat TV-urile Sony si Panasonic.

  8. #568 SP
    Member Giogio's Avatar
    Quote Originally Posted by ro_explorer View Post
    Detaliile intr-o imagine statica, vazuta din punctul ideal de vizionare, da.
    Cand vorbesti de imagini dinamice treburile se schimba complet.
    Dar dacă exclud varianta în care m-aș juca shootere( nu m-au acaparat încă pentru că mi s-ar părea greu pe analog, și joc pe pc)acel input lag nu mai are o așa mare relevanță din care știu... ar mai conta acest Sony recomandat??Hdr-ul ar face diferența?? Mă gândeam și la alternativa unui tv 4k,plus un monitor( din câte știu sunt optimizate mult mai ok pentru shootere) să comut când pe tv, când pe monitor.
    Îmi mai este teamă doar că următoarele jocuri care vor apărea vor necesita un 4k pentru o grafică mișto și-mi va părea rău...




    Sent from my iPhone using Tapatalk

  9. #569 SP
    Member ro_explorer's Avatar
    "Grafica misto" in 4K nu ai sa vezi la PS4. Ca sa randezi in 4K folosesti o gramada de putere de procesare, putere pe care PS4 nu o are decat daca "furi" din alta parte ... asadar o randare in 4K a unor jocuri epice se va face compromitand antialiasingul, micsorand "drawing distance", eliminand din efectele de ceata si din sursele de lumina .... etc. Pe scurt, este mereu un compromis intre rezolutie si calitatea randarii. Ca sa le ai pe amandoua trebuie un hardware care depaseste de multe ori valoarea unui PS4 Pro. De exemplu, pentru a putea juca in 4K cu toate efectele pe maxim in jocuri cu super grafica si animatie in ziua de azi, 2x 1080 in sli de abia se descurca ca sa tina un framerate acceptabil (adica un minim ~60fps).

    Pe scurt, daca cumperi TV-ul strict pentru consola actuala, in urmatorii 4 ani nu vei putea juca titluri in 4K la 60fps si cu multe detalii in randare .... joculete simple, da .. dar nu jocuri gen Rise of Tombrider.
    Daca insa iti cumperi tv-ul pentru a vedea continut media 4K atunci da, merge treaba ... dar sa iti iei un tv bun.

    Asta este parerea mea subiectiva, ca user. Eu unul prefer 140fps in 1080 cu totul pe max decat 40fps in 4K ... dar aici vorbesc depsre gaming PC (oricum, aceeasi atitudine o am si pentru consola).

    Ah, inca un lucru ... HDR. Daca ai posibilitatea, cumpara un TV care sa suporte HDR. Este o diferenta mare in calitatea imaginii (TV-ul meu nu stie si cand am vazut niste hdr-uri demo, cand am ajuns acasa nu mi-a mai placut fara ).

  10. #570 SP
    Member Giogio's Avatar
    Hdr am văzut că este și pe un tv de 2000 de lei, însă cât de bun este habar nu am. Pe consolă voi Juca mai mult single player, uneori fifa online sau NBA ( jocurile single player de tipul uncharted) deci nu știu dacă trec la shootere deocamdată...
    Voi mai folosi tv-ul pentru YouTube, netflix, filme, sport (ufc, campioanate de fotbal, NBA, formula 1).




    Sent from my iPhone using Tapatalk

  11. #571 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Care dintre cele doua TVuri de mai jos îl recomandați pt PRO? Care are HDR mai ok?

    http://www.emag.ro/televizor-suhd-cu.../pd/DDLHJ3BBM/

    http://www.emag.ro/televizor-smart-a.../pd/DXNYX3BBM/

  12. #572 SP
    Junior Member cristimunte's Avatar
    cred ca samsungul e mai bun,sa spuna si baietii de pe forum,sa te uiti si daca in pretul ala exista variante mai bune,nu stiu sigur...e o discutie vasta...

  13. #573 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Quote Originally Posted by LucKos View Post
    Samsung-ul. Dar nu merita niciunul dintre cele 2 raportat la diagonala, nu te vei bucura pe deplin de 4k. Au fost KS 7000 series de 50", non-curved ce-i drept, la 4500 lei. Eu zic sa mai astepti alte reduceri.

  14. #574 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Quote Originally Posted by nops66 View Post
    Samsung-ul. Dar nu merita niciunul dintre cele 2 raportat la diagonala, nu te vei bucura pe deplin de 4k. Au fost KS 7000 series de 50", non-curved ce-i drept, la 4500 lei. Eu zic sa mai astepti alte reduceri.
    Sunt limitat și de spațiul unde îl instalez. Plus ca am 2,5 m între el și canapea. A fost la 3000 de lei. Deocamdată eram curios care din cele 2 ca și model e mai ok.

    Merci oricum. Se pare că samsung. Acum sa mai apară white Pro.

  15. #575 SP
    Member Hider141's Avatar
    Ai grija cu modelele astea curbate, ca daca ai fereastra pe peretele opus TV-ului sau in apropierea lui atunci vei injura achizitia zi de zi, si poti ajunge sa-ti pui obloane la ferestre doar pentru a putea folosi TV-ul.
    Ecranul curbat accentueaza destul de tare orice reflexie si poate vei fi foarte deranjat de asta. Si partea proasta e ca in magazin nu ai cum sa iti dai seama de asta, ci numai acasa, dupa ce e montat.

  16. #576 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Quote Originally Posted by apbaciu View Post
    nimic nu se compara cu OLEDul celor de la LG, pur si simplu calitatea imaginii este peste orice poti cumpara acum.
    sau un sony oled


  17. #577 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Quote Originally Posted by poiuyt View Post
    sau un sony oled

    Da, numai ca am asa un feeling ca diferenta de pret este enorma. B6 il poti gasi si la 7500 pe cand OLEDul celor de la Sony nu cred ca il vom gasi sub 15000.

  18. #578 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Pe mine ma intereseaza varianta de 65". Partea nasoala e ca trebuie sa scap intr-un fel sau altul de celalalt tv de 65, pe care il va inlocui. Nu de alta, dar nu prea am atata spatiu cat sa il depozitez.

  19. #579 SP
    Member dorin_star's Avatar
    Eu votez cu LG am deja unul 55" cap de serie 2015 super multumit de el. Am si samsung pt ca inainte eram fan dezamagire totala (3D cu dureri de cap, light bleed la greu...etc). Apropo B6 sau C6 a iesit anul trecut locul 2 la televizoare (Conform unui site de specialitate din uk) primul este un Panasonic care pe langa faptul ca e f scum (2mii si ceva de lire) nu se comercializeaza modelul respectiv in Romania.

    Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

  20. #580 SP
    Member GoroMare's Avatar
    Depinde de publicația care le face recenzia. La CES 2015 și 2016 , LG Oled a câștigat cel mai bun TV. App. Sony cumpara panelul OLED de la LG.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 29 of 74 FirstFirst ... 19 27 28 29 30 31 39 ... LastLast

Similar Threads

  1. Jocuri bune pentru configuratia mea By verde in forum Software
    Replies: 2 Last Post: 30-08-2010, 19:23

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts