Ce parere aveti de LG 48CX9? Din motive de spatiu, diagonala astuia ma coafeaza cel mai mult.
Cel mai ieftin l-am gasit la 7200, oare va mai scadea in curand? PS5-ul merita un TV nou
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ce parere aveti de LG 48CX9? Din motive de spatiu, diagonala astuia ma coafeaza cel mai mult.
Cel mai ieftin l-am gasit la 7200, oare va mai scadea in curand? PS5-ul merita un TV nou
Din cate am inteles, cele de 48" sunt taiate din panouri mai mari si de aici costul destul de ridicat.
Parerea mea e ca nu merita atatia bani pentru o diagonala asa mica, decat daca vrei neaparat un OLED de 48" si nu ai nicio alta optiune.
Din pacate sunt limitat de spatiu. Chestia este ca n-am avut de-a face pana acum cu LG, am mers pe linia Samsung.
Nu, vreau neaparat oled. N-am avut pana acum si a sosit timpul
Nu inteleg cum isi poate face cineva spatiu, daca nu are. Nu e ca si cum mai poate construi o camera sau un perete sau dai jos un dulap ca sa pui un TV. Daca nu ai loc, iei ce poti pe locul respectiv.
La mine a fost la fel. Am un dulap unde a intrat la fix un 49" si aia am luat. Puteam sa iau un 55, diferenta de bani fiind foarte mica atunci, dar nu aveam cum si unde sa-l pun. Dar oricum, la distanta pe care o am eu, 1.5-2m, e perfect.
Iar ca TV, eu am un Sony XE90. A fost cel mai bun pe panel la momentul respectiv (in price range-ul meu, pe mid level) si cel mai apropiat de OLED (care iesea mult din buget) si inafara de Android, nu regret investitia nici acum. Panelul este exact cum trebuie cu 10 bits, deci HDR 10 si local dimming.
Da, repet, nu am cum sa maresc spatiul, de aceea m-am si oprit la modelul de nai sus.
Eu am dat jos un dulap pentru TV, dar sunt conștient că nu toată lumea e dispusă să facă asta, motiv pentru care am lăsat videoclipul care explică situația cu LG 48". Mi s-a părut relevant de știut că nu va scădea prețul pentru modelul ăla in viitorul apropiat, tocmai pentru cine nu vrea să își dea jos dulapul și se gândea să aștepte o reducere.![]()
Eu nu pot muta sifonierul pentru un tv, nu am unde sa-l mut
Asa arata un 65" pe un birou mare !Daca un monitor ultrawide de 35" mi se parea maricel, acum este minuscul in comparatie! Nu ramane locul lui aici unde l-am pus acum, il voi pune pe perete sau poate conving fetele sa imi dea mie tot living-ul ! ...am de dus niste negocieri. Legat de experienta nu am cuvinte , este un portal catre o alta lume si spre surprinderea mea nu trebuie sa ma dau prea mult in spate ! De ce nu l-am luat mai mic ? pt ca ma cunosc ...iar peste 2-3 luni sigur mi-as fi spus "ba... dar de ce nu l-am luat eu ,de 65"" Multumit 100%
OLED-uri de 48" au si Sony si Panasonic, bine panourile tot de LG is fabricate dar optiuni mai sunt, oricum sunt scumpe si la ei. De ieftinit cu siguranță se vor mai ieftinii cu trecerea timpului ca si orice alt produs care prinde vechime pe piața dar probabil nu considerabil de mult.
Am dat comanda astazi pentru modelul la care ma stabilisem initial, sper sa fie ok.
CX-ul de 48" l-ai luat? Nu ai mai avut răbdare pana de black friday? Cx-urile sunt bune, eu zic ca o să-ți placă, nu doar pt gaming ci si filme, unele is f spectaculoase in Dolby Vision.
Nu cred ca l-as fi gasit la un pret mai bun de BF, plus ca toate “bucatile” prezente pe piata din RO, erau de la aceeasi firma din Sibiu.
Asa ca da, am luat CX-ul de 48’’
Tinand cont ca va fi primul meu Oled, sper sa ma multumeasca
tl;dr:
Concluzie: LG CX e cel mai bun televizor pentru gaming, cu exceptia cazului in care iti bate soarele in ecran si ai nevoie de o luminozitate mai mare.
- Cel mai mic input lag: Samsung, cu 3ms mai mic decat LG si Sony.
- Samsung sufera de blooming, urmat de Sony, iar in scenele cu lumini in camere intunecate se vad bolnavicios. OLED are negru perfect.
- Best motion sharpness: LG, apoi Sony.
- Best screen uniformity: LG, apoi Sony.
- Highest brightness: Samsung.
- Sony nu suporta 4k 120hz, chiar daca are hdmi 2.1. Poate ironic ca tocmai televizorul de la Sony nu functioneaza optim cu PS5.
Edit: Merita sa va uitati la 3:48 ca sa va faceti o idee despre cat de vizibil e efectul de blooming la Samsung.
Deci am facut cea mai buna alegere cu CX-ul. TV-ul a sosit, acum asteptam luna viitoare sa soseasca si consola
https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/cx-oled/settings
Bookmarks