Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 62 of 74 FirstFirst ... 12 52 60 61 62 63 64 72 ... LastLast
Results 1,221 to 1,240 of 1469

Thread: Un TV nou pentru consola mea!

  1. #1221 SP
    Member Prototype93D's Avatar

  2. #1222 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Eu zic 806, e model 2021 si are HDMI 2.1.
    In plus vad ca varianta de 139cm e sub 5000 de lei.

  3. #1223 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    In loc de Philips ti-as recomanda un LG in acelasi buget: https://www.emag.ro/televizor-lg-122.../pd/DDMW3KMBM/ .
    Gasesti aici alte discutii legate de Philips: https://www.consolegames.ro/forum/f3...ne/index4.html .

  4. #1224 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Nu as da atâta pe un OLED de 48" Phillips(TP Vision de fapt). La 4500 s-a gasit si seria C de la LG de 55"!! Așteaptă o reducere la LG! Chiar azi a postat cineva pe un forum o imagine dintr-un film caputurata de pe un OLED Phillips, era plina de grain/noise purici pe românește!! Am testat mai mulți acelasi film și secvență si nici pe departe atata noise!!! I-am zis la om sa dea sharpness la minim dar era dat deja jos când făcuse poza asa ca probabil e de la procesare proastă, nu mi-aș lua Phillips in veci!! Mai de mult avea probleme si cu functia screen/pixel shift dar cica aia sa rezolvat!

  5. #1225 SP
    Member Rukax's Avatar
    Salut!
    Îmi cer scuze dacă nu postez unde trebuie însă azi am întâmpinat o problemă la un televizor Samsung care a ieșit din garanție acum 3 luni. Pe scurt, azi când l-am pornit a apărut undeva în partea stângă/mijloc o dungă neagră destul de lată (nu tocmai negru complet ci cumva ca o umbră). Este vorba de aceeași problemă din acest clip
    precum și din acest articol https://eu.community.samsung.com/t5/...ui/m-p/3407367 . Până azi am fost super mulțumit de televizor dar acum m-am cam dezumflat de entuziasm. S-a mai confruntat cineva de pe forum cu ceva asemănător și a scos-o la capăt? În articolul de mai sus aparent problema a trecut de la sine iar un alt utilizator susține că și-a rezolvat baiul cu câteva „lovituri”. Am ce să îi fac? Cât ar putea costa o reparație? Televizorul în cauză este un Samsung Smart LED 49RU7302.

  6. #1226 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Nu am idee, nu vreau sa te dezamagesc, dar de obicei reparatiile de genul cam inseamna schimbare de panou.. adica mai bine un TV nou.

    Pana raspunde cineva aici.. mai bine scrie-le celor de la Samsung Romania si vezi ce iti spun.
    Sa faci niste poze si un scurt filmulet de cateva secunde (ajuta uneori mai mult decat niste poze).

    PS: ce mizerie.. 3 luni dupa expirarea garantiei.

  7. #1227 SP
    Member smits's Avatar
    Nu esti singurul patit se pare ca.

    vezi si ultimul review din ianuarie 2022

    https://www.emag.ro/televizor-led-cu.../pd/DBN2XZBBM/

    Of ce rau imi pare sincer.

    Si eu am un qled da nu stiu daca voi mai lua un tv samsung dupa asta.

    Poate sony si lg sunt mai bune.

  8. #1228 SP
    Member Rukax's Avatar
    Da, incredibil acel review. L-am văzut și eu azi după ce mi-a apărut acea dunga, fix in același loc unde este și în pozele postate. Chiar și pe YouTube la comentarii majoritatea spuneau că li s-a întâmplat la scurt timp după expirarea garanției. Chiar e frustrant...ori coincidenta, ori bad luck ori un lot prost...Mă gândeam că dacă va mai fi, in niciun caz acum, voi merge pe Sony.

    // Na, la nervi am incercat și eu cum au scris pe net (știu că nu cel mai înțelept lucru) și i-am tras câteva bucăți mai light dar degeaba...

  9. #1229 SP
    Member smits's Avatar
    Mda, cand patesti ceva de gen esti dispus sa incerci orice.

    Nu zici tu rau de sony. cu alea nu prea am auzit lumea sa aiba probleme sincer.

  10. #1230 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Imi pare rau, ai avut ghinion se pare.
    Dar asta se poate intampla si la alte marci.
    Cel mai bine e sa iti iei tot timpul extragarantie de 2 ani asa stai mai linistit.
    Eu am avut doar Samsung ca si TV, unele inca sunt la parintii mei, unul din 2009, altul din 2011, se uita la telenovele, merg brici, nicio problema.
    Am avut un H6400 din 2014, a mers TV ul ala pe desene animate si altele, cred ca o medie de 5-6 ore zilnic timp de 8 ani, la fel, fara nicio problema.
    Momentan am un 40MU6102 din 2017 , un 55Q90T din 2021 si un 50QN90A de anul asta, la fel, toate merg ok.
    La fiecare am luat 4 ani garantie, daca se putea 5, luam 5, pentru ca la TV daca se duce panelul, mai bine iei altul nou.
    Cum spuneam, parerea mea este ca ai avut ghinion.
    Incerca si la un service eventual si vezi cat costa, precis s-a dus ceva leduri, schimbi banda de leduri si poate rezolvi la cost acceptabil.

  11. #1231 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Că-i Panasonic, că-i Sony sau alte firme de renume se pot întâmplă lucruri neplăcute, electronicele au si ele un anumit procentaj de defecțiune. Ca regula as spune ca spre orice firmă te vei îndrepta să faci un efort să-ți iei un televizor nu tocmai ieftin, un midle end spre high end si probabil șansele de defectiune scad!

    Am avut si eu Samsung-uri, un F6500 din 2013 este si acum folosit de mama mea si merge brici, am fost si eu mulțumit de el dar când am avut nevoie de 4K și HDR eu am trecut pe OLED si am ales LG si probabil nu m-aș mai intoarce la Samsung deși anul acesta au ieșit si ei pe piata cu OLED true RGB dar este o firmă ce se zgarcesc in a plătii licențe la Dolby Laboratories si de pe televizoarele Samsung lipsește Dolby Vision lucru de care eu am nevoie. Cu siguranță nu m-aș mai intoarce nici la LCD, când gusti de contrast bun, negru adevarat si lipsa de blooming si in unele cazuri si backlight bleeding nu te mai gândești la LCD-uri.

    Precum spune si @Ionut83, vezi dacă nu îți sunt duse doar ledurile, poate scapi ieftin!

  12. #1232 SP
    Member Antiohh's Avatar
    Eu cunosc personal pe cineva care a achizitionat de-a lungul ultimilor 10 ani peste 20 de televizoare in cadrul unei firme (folosite super intens si uneori chiar si afara). Printre brandurile folosite se numara samsung si altele cu renume mai mic. Nu a avut nici unul probleme care sa le faca inutilizabile. Concluzia lui este ca nu merita sa iei extra-garantie. Sigur, daca ai ghinionul si se strica ai pierdut tot. Dar de obicei extra-garantiile sunt facute sa castige bani asiguratorul, nu clientul.

    (Ca sa nu mai spun ca exista o curba ,,de defectare,, care este foarte abrupta la inceput, apoi se aplatizeaza, iar dupa multi ani, incep sa urce din nou. De obicei un produs nu se strica ,,fix cand expira garantia,,).

  13. #1233 SP
    Member Prototype93D's Avatar
    Acum totul e dupa noroc.
    Am avut o problema cu un smart tv LG. Cand mai erau 4 luni pana iesea din garantie, ma trezesc ca tv-ul nu mai are imagine. L-am dus la garantie si au reusit sa-l repare, problema fiind de la leduri. Dupa aproximativ 1 an si jumatate, erau momente in care imaginea la tv se stingea pentru cateva secunde, iar apoi revenea la normal. Dupa cateva zile a cedat complet. Avea sunet, dar fara imagine.
    In cele din urma am cumparat un tv nou, tot LG din aceasi categorie de pret, dar model mai nou. Are 3 ani si nu am avut nici o problema cu el.

  14. #1234 SP
    Member flaviud's Avatar
    Salut, vreau sa-mi iau un tv nou si oscilez intre astea doua modele, am si eu nevoie de o parere doua: Sony 55A83 sau LG55C12?

  15. #1235 SP
    Member shaqkers's Avatar
    Eu am cumparat Samsung QLED 55Q80A, 138 cm .De 6 luni sunt foarte multumit.Are 120Hz .Impreuna cu un cablu Hama8k HDR , gamingul pe PS5 este o placere.

    Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk

  16. #1236 SP
    Member flaviud's Avatar
    Am luat Lg 55C12A, daca mai vrea cineva este la oferta zilei la Emag 5000 ron + iti da un voucher de 15% din valoare si o pereche de casti LG Tone Free FP8. Il urmaresc de cand am facut testul cu LCD-ul de la Sony si Oled-ul LG 55B13A si nu am vazut pret mai bun.

  17. #1237 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    O alegere foarte buna.. si nu doar datorita ofertei.. OLED se vede intr-un mare fel.

    Insa grija mare la burn in! Eu am reusit la unul.. cu toate protectiile. Un singur joc, aceeasi interfata, imagini statice, etc, o perioada indelungata = burn in garantat. Poate cu urmatoarele generatii se va mai imbunatati ceva la acest capitol.

  18. #1238 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Atata vreme cat nu il folosesti pentru canale TV, nu ai nicio problema. Eu mereu il tin pe HDR max in jocuri si e imaculat si acum dupa 3 ani sau 4 ani.....cand ma uit la streamuri il pun pe ceva mod expert pentru ca imi pleznesc ochii de la culori. Tehnologia a evoluat mult. Oricum in caz de burn in, mai sunt cazuri cand garantia de la LG ti-l inlocuieste. Trebuie doar sa fii cu bun simt.

  19. #1239 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Cred ca sunt in anul 5 cu un B7 si n-am burn. De multe ori e folosit si 8h/zi tv-ul. Gaming, Netflix YouTube. Sesiuni de 3 ore din același joc cu HDR, filme HDR cu subtitrare. N-am nici o problema. Dar niciodată nu am rulat mai multe zile la rând doar același joc, fara sa fi intrat pe YouTube sau Netflix între timp. Poate contează si asta.

  20. #1240 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Da, conteaza.. eu am abuzat de un B8, pe Destiny. Rula pe TV chiar si cand nu ma jucam uneori.
    Burn in exact la interfata (bara de super de exemplu pentru cunoscatori).
    Chiar daca era folosit si pentru filme sau alte jocuri din cand in cand. Sau nu ma jucam Destiny cu lunile.

    Dar daca nu abuzezi.. este OK intr-adevar. Nu stiu cum il va folosi colegul mai sus.. eu doar mentionez ca sunt patit. Chiar daca este usor extrem scenariul. Nu este la fel de rau precum plasemele pe vremuri.. dar na.

    Cat despre inlocuit dispaly.. am incercat eu cu LG Romania.. mi-au spus frumos ca nu acopera asa ceva. Ce-i drept tocmai ce iesise din garantie.. so yea. Mi-am vazut de drum.

    Oricum isi scot.. sau mai degraba merita banii chiar si cu aceste "riscuri". Eu doar pe OLED as da bani.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 62 of 74 FirstFirst ... 12 52 60 61 62 63 64 72 ... LastLast

Similar Threads

  1. Jocuri bune pentru configuratia mea By verde in forum Software
    Replies: 2 Last Post: 30-08-2010, 19:23

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts