Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 69 of 69 FirstFirst ... 19 59 67 68 69
Results 1,361 to 1,367 of 1367

Thread: Un TV nou pentru consola mea!

1. #1361 SP
    Member lucicleric's Avatar
    Are cineva de pe forum sony A95K? Eu detin un C7 care nu m-a dezamagit pana acum, fara pic de burn in si alte probleme dar ma gandeam sa upgradez si eu. E o asa mare smecherie QD-OLED-ul asta? Mentionez ca nu prea ma intereseaza 120 hz pentru ca nu sunt jocuri care sa imi placa in 120 fps. Vreau doar o parere despre calitatea culorilor si a sunetului de ce nu( e ridicat in slavi a95k pentru ceva gimmick-uri)

2. #1362 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Un TV cu 120hz si HDMI 2.1 nu este doar pt jocuri la 120fps, ai si VRR si mai multa fluiditate, conteaza! Eu zic sa nu-ti iei nici un A95K daca mai poti astepta! Am butonat un S95B QD OLED si da, este fain si luminos dar anul asta vine G3 cu MLA(meta lentile) care cica va avea undeva la 1500 de niti! QD OLED-ul de anul asta este si el imbunatatit cica! RTINGS au facut din nou niste teste de burn in si nu prea stau bine inca QD-OLED-urile fata de clasicele panouri WOLED de la LG.
    Asteapta putin ca intr-o luna cica ajung pe piata unele televizoare din gama 2023!

3. #1363 SP
    Cool....in niciun caz nu iau TV abia aparut....e o lege nescrisa la mine....prea multi bani pentru beta testing ca sa zic asa. De aceea imi facea cu ochiul pretul acceptabil al A95K-ului

4. #1364 SP
    Member flaviud's Avatar
    Daca vrea cineva tv nou, LG OLED55C21LA la 4700 la Flanco - pret pt plata cu cardul, cel mai mic pret pe care l-am vazut pana acum

5. #1365 SP
    Quote Originally Posted by flaviud View Post
    Daca vrea cineva tv nou, LG OLED55C21LA la 4700 la Flanco - pret pt plata cu cardul, cel mai mic pret pe care l-am vazut pana acum
    E vreun anunt pentru extrareducerea cu cardul? Daca nu este specificat nicaieri si e pur si simplu la intamplare, mi se pare ca e doar pentru cei "destepti" si nu pentru toata lumea. Sa fim seriosi cine naiba adauga in cos si da sa finalizeze comanda sa verifice daca au un pret nou produsele.
    Oricum multam dain de headsup

6. #1366 SP
    Member flaviud's Avatar
    Da, e trecut in dreptul fiecarui produs, se aplica la toate produsele weekendul asta - cine e abonat la newsletter a primit mail

7. #1367 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by lucicleric View Post
    E vreun anunt pentru extrareducerea cu cardul? Daca nu este specificat nicaieri si e pur si simplu la intamplare, mi se pare ca e doar pentru cei "destepti" si nu pentru toata lumea. Sa fim seriosi cine naiba adauga in cos si da sa finalizeze comanda sa verifice daca au un pret nou produsele.
    Oricum multam dain de headsup
    Pagina de prezentare oferta si regulament: Happy Weekend.
    Produsele la promotie pe categorii: Primavara preturilor mici.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 69 of 69 FirstFirst ... 19 59 67 68 69