Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 41 to 60 of 107

Thread: Recomandari TV

  1. #41 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Nu e vorba ca e prea mare. Mi-as lua si de 2m daca mi-as permite. Dar am zis sa renunt la o diagonala asa mare si sa fie putin mai "destept". Pare foarte tentant asta la 2000 lei si 116cm. Doar de input lag mi-e frica. Vreau ca experienta de joc sa fie cat mai buna. Chiar daca renunt la 116/106cm. Ok, nici de 81 nu mai vreau. Minim 101. Tre' sa caut ceva review-uri la asta de 116.

    LE: Inca o chestie la care as dori o lamurire. Am un prieten cu un Samsung Full HD de 81cm. Am fost la el cu un laptop, iar cand l-am contectat la TV prin HDMI nu-i placea nici cum 1080p (1920x1080). Se vedea foarte neclar si urat. Rezolutia la care se vedea ok era 1280x720, adica 720p. Dupa am testat chestia asta la un vecin tot cu un FUll HD de 81 insa de la LG si tot asa se vedea. Sunt TV-uri care nu sunt chiar "true" FULL HD? E doar o chestie de marketing sau.. ?

  2. #42 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    poate erau hdready si nu fullhd. nu cred ca ar fi vreo problema de la laptop

  3. #43 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Scria mare pe cutie Full HD.
    O sa merg maine prin magazine sa vad daca gasesc modelu' recomandat de MonkY. Imi surade ideea de 116cm si vreau sa-l vad Live. Daca aveti si alte recomandari, le astept.

    ---------- Post added 15-08-2014 at 18:51 ----------

    Am facut azi o plimbare prin magazine si am gasit Samsungu' recomandat de MonkY la Altex. De aratat, arata bine, e mare, imaginile care rulau pe el se vedeau bine insa habar n-am cum s-ar misca pe el un joc de PS4. L-am intrebat pe baiatu' de acolo daca nu poa' sa puna un PS4 la el sa vad cum sa misca un joc. A zis ca nu are voie sa faca asa ceva. Bun, dupa multe discutii el mi-a recomandat acest model. A zis ca asta are 200Hz fata de 50Hz cat are cel la care m-am uitat eu. Si cica asta e mai important pt jocuri. Plus ca asta e model 2014 (fata de 2012).
    Sunt total in ceata...

  4. #44 SP
    Member OxygeN's Avatar
    200Hz pe hartie poate, asta e doar marketing. https://www.rtings.com/info/fake-ref...s-lg-trumotion

  5. #45 SP
    Admin MonkY's Avatar
    oBL1O: daca nu te deranjeaza ca e cu 6" mai mic... go for it!

    In Game Mode si PC aproape orice fel de filtru e dezactivat... pentru a reduce latenta, prin urmare aproape sigur tot la 50Hz te vei juca

  6. #46 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Cer inca odata un sfat , celor care se pricep , in special lui Monky . Acum cateva zile , m-am oprit asupra unui LG , era cat pe ce sa ma duc cu el acasa. Azi , dupa ce am iesit de la servici , m-am dus din nou in showroom si m-am "hotarat"la Televizor LED Smart Full HD, 121 cm, SONY KDL-48W605B | ALTEX . Imaginea se vede cristal si am eu ce am cu Sony.Dar sunt bine venite si alte recomandari, nu neaparat smart ca multe functii nici nu le putem folosi si 3d e asa si asa , pe un tv in dormitor. Oscilez intre un 42"-48"fiind maximum ,dormitoru nu e foarte mare. Distanta dintre pat-perete fiind de aprox 3m.Buget maxim pana in 2600 lei , vreau cel mai repede sa il iau marti.

  7. #47 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pai, eu nu inteleg ceva: spui "buget maxim 2600 lei" dar totodata spui ca te-ai hotarat la "48W605B" care este 3200 RON aici. Hotaraste-te, ca sa stim ce-ti putem recomanda, pentru ca 600 RON diferenta conteaza...

  8. #48 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pai in linkul postat de el e 2700, eu l-as cumpăra fără sa mai stau pe gânduri.
    Btw, azi e ultima zi cu acel pret

  9. #49 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cand am intrat eu era pretul full... la 2700 RON eu zic ca e chiar OK.

  10. #50 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Va salut. In viitorul apropiat as dori sa-mi schimb televizorul meu vechi LG de 32 inchi din 2009 cu ceva de noua generatie. Dedesubt va scriu ce ma intereseaza intr-un televizor:

    - 50-55 inchi
    - Full HD led
    - 3D sa fie mai bun decat mediocru
    - pentru gaming (input lag mic) si filme.
    - suma maxima intre 4000 - 5000 lei

    Pana acum mi-a captat atentia SONY KDL-50W815B care promite multe dar orice alta recomandare este binevenita. Diferenta intre w815B si w805B este Motionflow XR 600-400 Hz. Ce inseamna aceasta diferenta? La pret sunt la fel. Un alt model tot de la Sony e 55w955 dar acesta are 3D pasiv si e mai scump ca 1000 lei fata de 55 inch la modelele celelalte. Nu inclin spre nici o marca anume, am ajuns la Sony fiindca am vazut cel mai mic imput lag unde Samsungurile nu exceleaza.
    O alta intrebare este daca merita aceasta investitie chiar in pragul sosirii noilor tehnologii? Televizoarele led Full HD incet incet devin invechite si eu raman cu noua achizitie cel putin 4 ani.

  11. #51 SP
    Admin MonkY's Avatar
    eNHajeL, sa fiu sincer, la un buget de 5000-5500 RON, eu as astepta sa mai apara o promotie pentru 4K. Ar fi pacat sa-ti iei un FullHD cand vezi ca la promotii (cu 50% discount) se vand 4K-uri. Daca insa nu te tenteaza un 4K, intr-adevar Sony sta mai bine la partea de latenta... insa la modelele mai "cheap", diferenta nu este atat de notabila incat sa excluzi un Samsung, Philips, Sharp sau chiar LG.

    Tu vorbesti de Televizor Smart 3D LED Sony, 127cm, Full HD, 50W815 unde este o mica "ruleta ruseasca", pentru ca in 2014 folosesc un alt panou decat in 2013... panou care se pare ca e sub asteptari. Iar seria 9x merita doar daca nimeresti unul bun si prinzi un super mega discount. Iti reamintesc ca eu am refuzat Sony 55W905A (care era flagship pana sa vina seria 4K), pentru ca pe negru avea niste defecte (pete) imense, in toate cele 4 colturi. Si niste unghiuri de vizualizare incredibile (de proaste).

    Eu iti recomand sa mergi sa le testezi in showrooms. Te inarmezi cu un usb stick cu imaginile de aici: http://www.consolegames.ro/forum/f32...i-proiectoare/. Eventual iti iei PS3-ul sau PS4-ul dupa tine. Crede-ma, majoritatea iti vor da voie sa faci oricate teste vrei, in special daca te duci in perioade in care nu e mare nebunie in magazin (de exp. in timpul saptamanii, la ore cand lumea e la munca). Daca nu te lasa, no worries, te muti la urmatorul magazin. Nu vor sa vanda, treaba lor.

    Diferentele acelea de Motionflow ai putea spune ca pe deoparte e marketing, pe de alta parte e doar un extra mod de interpolare a imaginii, astfel incat sa dea impresia ca sunt mai multe frame-uri pe secunda. Exemplu: 50 de imagini pe secunda sunt dublate, si iese acel MotionFlow de 100Hz. La fiecare imagine se adauga inca una neagra (s-a demonstrat ca acest lucru creste si contrastul) si in felul asta ajungi la 200Hz. Pe care daca-i dublezi, ai ajuns la 400Hz. Imaginea initiala tot la 50 este, insa prin "trucuri" se ajunge la chestii gen "1200Mhz". Trucuri pe care de multe ori unii dintre noi chiar le dezactivam (i do), in special la gaming, pentru ca aduc mai multe defecte decat beneficii. De exp. la unele jocuri apar artefacte. Si oricum, majoritatea in Game Mode dezactiveaza toate aceste filtre... tocmai pentru a avea timp de raspuns mai mic si a nu produce artefacte. So, un Motionflow de 600Hz e probabil real cand te uiti la un film, nu la gaming.

    Daca ai de gand sa-l tii urmatorii 4 ani, sincer ti-as recomanda sa te orientezi spre un 4K... eu unul asa as face. As merge intai sa le vad "la lucru", as ignora review-urile (mergand pe ideea ca multe dintre ele sunt advertoriale si nu reviews), as alege ce mi-a placut cel mai mult (nu exista TV-ul perfect) si as astepta sa mai vina vreun "Black Friday". Daca te grabesti, let us know... si vedem ce se poate mai bine in bugetul de 5000 RON. Personal as merge pe diagonala cat mai mare. Nici sa nu te gandesti sa iei de 50" la banii astia.... mai ales daca ai spatiu suficient.

  12. #52 SP
    Admin MonkY's Avatar
    P.S. Uite cum arata cele 2 probleme la un flagship (W905A), care totusi, e un TV care costa 12.000 RON!!!
    Attached Images Attached Images w905_angles-film-g.jpg w905_clouding.jpg

  13. #53 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Mersi de raspunsul prompt MonkY, acum citind mai multe pareri pe diferite forumuri specifice, ma inclinam spre varianta mai mare, 55w815. Mai mare de atat nu ar fi indicat sa cumpar fiindca distanta dintre televizor si canapea e de max. 3 metri. Am vazut acele televizoare 4K din promotiile anterioare si imediat saream sa le cumpar dar citind reviewurile specialistilor de genul: "worst 4k led tv" "worst mid range" nu prea ma indeamna sa dau bani pe ele. Faptul ca dau 5000 pe un televizor deja e o chestie de incalcare a anumitor principii personale si un revers al prioritatilor dar m-am gandit "de ce nu", sa vedem cum e gamingul pe un televizor relativ mare Deocamdata o sa astept reducerile, din cauza asta va cer parerea sa stiu dupa ce modele de televizoare sa ma uit mai atent.

    Revenind la ideea 4K, incep sa cred ca aceste televizoare maidegraba scad calitatea gamingului prin simplul motiv de upscale si astfel high input lag. Pe televizor mai mult ma joc si ne uitam la filme cu prietena deci cred ca pentru moment un 4K nu mi-ar folosi la mare lucru dar asa cum am zis, in 4-5 ani se intampla multe. O sa ma documentez despre noul panel folosit de Sony pe modelele care-mi prezinta interes si e nasol ce ai patit cu flagshipurile lor. La suma aceea (12.000 lei) televizorul in afara de facut curat si gatit, ar mai trebui sa se si apelce din cand in cand

    Cat despre timpul de achizitiei, as fi preferat sa-l cumpar in perioada toamna-iarna dar nu este nici o urgenta, pot astepta pana cand gasesc cel mai potrivit... problema este ca de multe ori cand vine vorba de cumparaturi nu stau mult pe ganduri

  14. #54 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Daca nu te grabesti, atunci e perfect. Urmareste ce se intampla la IFA Berlin (Consumer Electronics Fair), in perioada 5 - 10 Septembrie 2014. De obicei atunci multi producatori anunta noile serii. Ai 2 avantaje: 1. seria veche scade ca pret si pui ochii pe un model si astepti pret bun 2. poate vine cineva cu un "miracol", gen OLED ieftin... sau apare vreun 4K accesibil si bun. Si in felul asta, pana de Black Friday, ai sanse sa prinzi ceva care sa-ti satisfaca cerintele.

    Cat despre 12.000 RON, cam acela este pretul pt. flagship-uri de 55" la lansare. Cele de 60" deja sar de 15.000. Da, daca-l iei "de nebun" la lansare, ai sanse sa primesti si cate un smartphone flagship, moka! Gen Samsung a oferit Galaxy S4 moka, iar Sony Xperia Z1 sau Z2 (nu mai stiu exact). Oricum, telefoane care in perioada respectiva sareau de 2.500 RON. Deci iti mai recuperezi din "parleala". Sau astepti 3-6 luni si deja se duc la 8.000 - 8.500 RON. Atentie, vorbim de flagships... dar se aplica ideea si la modelele inferioare.

    Oricum, in loc sa te documentezi pe net despre panouri (mai mult iti faci sange rau), mai bine da o fuga prin magazine, si uita-te la modele. Noteaza-ti care iti sare in ochi (ca design, imagine si sunet)... si posteaza lista aici. Nu ignora Toshiba, Sharp & Co...

  15. #55 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    As vrea si eu sa imi schimb tv-ul. Nu vreau unul pentru gaming neaparat , il folosesc mai mult pentru filme.

    Distanta la care o sa-l pun este de 3,5m - 4m , bugetul maxim este de 6000-7000RON deci este o investitie pe termen lung asa ca apelez la voi pentru a-mi oferi cele mai bune alternative.

    Ma intereseaza sa fie 4k si 3d.

    Momentan il detin pe acesta : http://www.digitaltrends.com/tv-revi...6d8000-review/

  16. #56 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Salut. Pentru 4K la 4m sincer ti-ar trebui un minim de 60", iar cum acum nu sunt prea multe oferte speciale (cum au fost cele cu discount 50%), cred ca incadrezi in aceste 2 modele:

    Televizor Smart 3D LED LG, 139cm, Ultra HD 4K, 55UB830V - 5999 RON
    Televizor Philips LED SmartTV 3D, Ultra HD, 139 cm, Ambilight, 55PUS7809 - 6999 RON

    Hmm, am gasit chiar un 58" aici: Televizor Smart LED Ultra HD 3D, 147 cm, PHILIPS 58PUS6809/12 - 5999 RON
    Si asta are discount bun (-4000 RON): Televizor LED Smart Ultra HD, 138 cm, SAMSUNG UE55HU6900 - 5999 RON

    Acum insa, la 4K, trebuie sa te uiti sa aiba neaparat HDMI 2.0, altfel nu e "future proof" si nu va putea decat maxim 30fps in 4K.

  17. #57 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Guys, am nevoie de un sfat rapid. Merg maine sa-mi iau unu din modelele astea 2.

    Am ajuns la acest rezultat in felul urmator. Neaparat sa fie pana in 2000 RON, neaparat sa aibe minim 3 HDMI-uri, neparat sa aibe peste 100cm in diagonala si nu neaparat sa fie SMART.
    Ah...FOARTE important, sa fie din Altex/eMag/DOMO/Flanco (desi am vazut ca Altex are cele mai bune preturi), pentru a putea sa-l iau cu un card Raiffeisen, cu rate fara dobanda.

    Mai gasisem cateva ok, chiar si 2 SONY, dar cu doar 2 HDMI-uri si nu accept asa ceva.

    So:

    1. Televizor Smart TV LED Full HD, 102 cm, SAMSUNG UE40F5500 | ALTEX
    2. Televizor LED Full HD Smart, 106 cm, PANASONIC TX-42AS600E | ALTEX

  18. #58 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    ti-as recomanda un samsung f6400 de 40 inch, eu am dat 2100 pe el si totusi e generatia 2013. dar din pacate nu l-am gasit la altex si la emag era doar resigilat, poate cauti in alta parte

  19. #59 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Ms de recomandare, dar as prefera ceva intre astea 2. Vad ca Panasonic-ul este din 2014.

    Oricum, am urcat cu bugetul de la 15-17 mil la maxim 2000. Nu pot sa dau mai mult, ca trebuie sa-mi iau si Xbox One in 1-2-3 sapt si chiar nu mai am buget.

  20. #60 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sa stii ca partea cu "minim" 3 HDMI-uri o poti elimina foarte usor cu un device de genul acesta: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B...?ie=UTF8&psc=1 - desigur, gasesti si cu 5 porturi sau mai multe. Pentru 10 lire or so, nu mai stai sa fii legat de un anumit model.

    In rest, ceva apropiat de bugetul tau, fata de ce a postat AndRewqp ti-as recomanda Televizor Smart LED Sony, 102cm, Full HD, 40W605 sau daca vrei diagonala mai mare (46" vs 40"), asa ceva: Televizor LED Sharp, 117 cm, Full HD, LC46LD264E. Bafta!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast

Similar Threads

  1. Recomandari jocuri By erik95 in forum Console Club
    Replies: 53 Last Post: 01-12-2020, 10:26
  2. Recomandari By kiwi2012 in forum Jocuri PC
    Replies: 2 Last Post: 08-10-2012, 09:34
  3. Lcd lg recomandari By Alexinho1337 in forum HiFi
    Replies: 2 Last Post: 13-02-2011, 13:55
  4. Recomandari External HD! By fratila in forum Hardware
    Replies: 5 Last Post: 26-02-2010, 17:46
  5. Recomandari Telefoane By Bobby in forum GSM
    Replies: 37 Last Post: 24-04-2009, 23:25

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts