Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 41 to 60 of 66

Thread: Blackberry

1. #41 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    am fost la cosmote desi detin orange. Si mi s-a zis ca astazi a intrat o optiune la ei in retea gen.
    500 min in retea /50 nationale / la fel si sms-urile. si 1 gb trafic pentru net. Dar nu mi-a zis nimic de BIS pentru blackberry.
    Stiti daca cosmote are BIS?

2. #42 SP
    Member GuCOZA's Avatar
    Nu merge, eu unu cel putin am cosmote si am fost sa intreb la germanos, care cica e reprezentant cosmote, ma rog m-am dus acolo si mi sa aruncat in fata ca trebuie sa ma duc la un magazin oficial. Dupa injuraturile de rigoare mam uitat acasa pe net si am vazut ca e abonament special de BB si la cosmote la fel ca la vodafone. Singurii care ofera serviciile BIS pe pre-pay sunt orange. Acum nu strica daca te duci sa vorbesti cu cineva de la un magazin oficial cosmotem.

3. #43 SP
    Member Dell 17's Avatar
    Am conectat si eu ieri telefonul (bb 9700) la calculator si mi-am facut update la os 6.0. O singura intrebare am, mi-a disparut shortcut-ul ptr mesaje text, nu-l mai gasesc nici de-al naibii. Acestea apar atunci cand dau cautare sau in iconita care cumuleaza toate mesajele (inclusiv mail, fcbook, etc). Cum o pot readuce in ecranul initial?

4. #44 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    incearca sa dai show all, e posibil sa fie hidden. apoi o muti pe linia de sus sa apara in bara sau la favorite.

show all dai din meniu (buton bb)

5. #45 SP
    Member Dell 17's Avatar
    nope...nu le vede nici asa. Interesant e ca am dat si un restore si tot nu o vede. Nu merge nici macar sa setez sunetele pentru mesajele timp SMS primite, nu-mi apar acolo la setari. Cred ca le-am scos eu de vreundeva, atfel nu-mi dau seama.

6. #46 SP
    atunci vezi in all messages si dai option. ai acolo setarile pt tot ce tine de mesaje/email/etc

7. #47 SP
    Member Dell 17's Avatar
    Am dat de peste tot, am bifat, debifat tot, nu am reusit. Am dat restore, am vb cu cineva care are acelasi model de telefon, tot n-am reusit. Cred ca pana la urma voi instala o alta aplicatie care are acelasi scop, chiar daca va costa. Imi poti recomanda ceva ?

8. #48 SP
    si eu am tot bold 9700 si nu am avut niciun fel de problema si am facut de 2 ori update la OS.

pe mine nu ma ajuta deloc sms separat ca intru doar la mesaje unde vad tot.

http://www.consolegames.ro/forum/500741-post13.html poti incerca aerize alerts pt pop-up alert dar cred ca te duce tot in folderul de mesaje

mai poti cauta pe appworld ca este disponibil acum si la noi

sa ne spui ce ai facut

cheers

9. #49 SP
    Member Dell 17's Avatar
    am gasit unul care a patit ca mine

Re: SMS Icon disappear

11-26-2008 11:20 AM
    Go into MESSAGES, then click OPTIONS, then click "GENERAL OPTIONS" -- and select "SMS and Email Inboxes" -- choose "SEPARATE". On your unit, it is possible that it was set to "THEME CONTROLLED" or "COMBINED".

Hope this helps.

Numai ca e clar ca asta are os 5. Eu am os 6 si nu gasesc optiunile astea.

10. #50 SP
    ai incercat sa debifezi sa nu arate sms in mesaje? sa vezi ce se intampla?

verifica te rog si in aplicatii daca nu cumva este acolo iconul si trebuie mutat in home

11. #51 SP
    Member Dell 17's Avatar
    Am verificat, nu este nicaieri. Problema este ca nici nu se poate seta nimic pentru sms-uri, fiindca acestea nu apar (in meniul pentru tonuri, de exemplu). Cand ajung acasa, am sa incerc sa dau o revenire la setarile din fabrica (am mai incercat un restore, dar mi-a pastrat aceleasi setari).

---------- Post added 02-03-2011 at 07:14 PM ----------

Am rezolvat. Am facut backup, am dat erase la tot, restore si a mers. Scuze ca te-am stresat si multumesc ptr raspunsuri.

12. #52 SP
    Member adio's Avatar
    Ce parere aveti de Curve 8520? Modelul asta ca e relativ ieftin fata de alte modele. Momentam am un Samsung Z140, de mult timp si ar fi cazul sa-l schimb.

13. #53 SP
    din pacate nu suporta OS6. bateria tine cam putin. daca il folosesti intensiv nu recomand.

in plus daca nu folosesti BIS, nu prea ai ce face pe el. aplicatiile functioneza numai cu BIS (blackberry internet service)

acum depinde si ce oferta de pret ai gasit. vezi ca Orange ofera BIS la cartela prepaid

cheers

14. #54 SP
    Member adio's Avatar
    Am vazut, dar, din pacate cele cu OS6 depasec "bugetul" cu mult. Am vazut ca 8520 se invarte in jurul a 400ron, sh.
    Ce e BIS? Am inteles ca e ceva legat de mail dar nimic mai mult.

15. #55 SP
    celelalte se pot upgrada la os6

am trecut mai sus BIS= blackberry internet service

singura modalitate de a folosi aplicatiile care folosesc internet. este un abonament separat

16. #56 SP
    Member adio's Avatar
    Practic, fara BIS, nu faci nimic cu telefonul decat sunat,vorbit, eventual muzica si...atat?

17. #57 SP
    cam asa ceva

18. #58 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    Ok , am o nelamurire...
    Am activat in joaca optiunea cu 1 sapt de internet mobil mocca.
    Si observ ca functioneaza netul pe BB-ul meu...Adica browsing normal , si sa descarc.
    Nu ar insemna ca functioneaza si BBMessenger-ul?

19. #59 SP
    Junior Member Sergiu11's Avatar
    Nu, BB Messenger/Facebook/Mail/Yahoo etc. functioneaza doar daca ai optiunea BIS activata.

20. #60 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Are cineva idee ce poate sa aiba sau daca merge facut ceva?
    Attached Images Attached Images wp_000064.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks