ihh ce urat. a fost scapat sau udat?
incearca un hard reset alt+shift+del si vezi daca face la fel (sau batery pull)
daca nu, presupunand ca e luat cu garantie, ar trebui sa contactezi service-ul autorizat man
ihh ce urat. a fost scapat sau udat?
incearca un hard reset alt+shift+del si vezi daca face la fel (sau batery pull)
daca nu, presupunand ca e luat cu garantie, ar trebui sa contactezi service-ul autorizat man
Vad ca nu s'a mai postat de multa vreme pe thread, dar am o intrebare:
Daca imi cumpar un Blackberry la liber/fara abonament cum activez BIS-ul? E ca si la celelalte telefoane, imi activez optiunea cu internet pe care o
doresc din Orange Young si va merge?
pt blackberry este net de la RIM - BlackberryInternetService - BIS
la orange ai posibilitatea si pe cartela sa folosesti pt 5 euro/luna parca - 50 mega
mai verifica ofertele ca nu mai sunt la curent
cheers
@Zero :
Iti recomand sa activezi optiunea cu net-ul pentru o saptamana gratuit...si ai sanse sa devina bug-uit si sa ai net mocca nelimitat(ca mine). Insa nu poti folosi BBM sau alte aplicatii ce necesita BIS. doar browserul si cand scanezi un barcode pentru adrese.
Cat despre BIS pe prepay , recomand sa te duci la un Orange-Shop si sa ii intrebi pe ei.
cand spui ca ai net te referi la browser. nu doar pt asta este un BB. pt net normal exista iphone sau orice tel cu android. un BB fara posibilitatea de a il folosi 100% este doar o alta caramida de vorbit![]()
Daca mai e cineva pe forum cu BlackBerry, recomand: Android APP Store – Blackberry Playbook & Z10 and Q10 Apps![]()
Bookmarks