Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 8 of 8

Thread: HTC Touch Diamond

1. #1 SP
    Member mariuck's Avatar

HTC Touch Diamond

Am si eu cateva intrebari legat de acest telefon.. prima si cea mai importanta e ca.. eu practic as vrea sa imi cumpar un HTC touch diamond de la orange... numai ca ei se cred super tari si au implementat "interfata" aia a lor cu orange picture, orange music, orange world in home screen.. dar eu nu vreau sa am porcariile alea.. si nici nu imi plac "iconitele" de la ele... le urasc.. pur si simplu mi se pare inutile vreau sa am contacts.. music player, chestii de genul asta.. si plus de asta mi se pare genial home screen de la HTC.. intrebarea este: Pot sa fac ceva sa nu am home screen de la orange si sa am pe cel de la htc.. eventual se poate reinstala windows-ul 6.1 ?? sau ce ar trebuii facut.. daca cineva are HTC de la orange PLZ help !

a2a chestie.. a folosit cineva aplicatia IGO? sau google maps cu GPS?? cum se misca, cum reactioneaza?

si a3a chestie cum merge browser-ul ? vreau sa accesez si site-uri cu content (scuzati cacofonia ) mai bogat (daca ii pot spune asa).

Raspunsuri si sfaturi va rog !

2. #2 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    1. Se poate reinstala windows-ul fara nici o problema si este usor si rapid, gasesti pe google cum se face (Eu am avut Diamond cu Windows in Germana si l-am schimbat doar prin schimbarea Windows-ului)
    2. Am folosit IGO si MIOMAP si ambele se miscau foarte bine.
    3. Se misca ok (nu la nivelul lui Iphone, N97, Omnia... dar pe acolo).

Altceva de stiut este ca meniul este prietenos si nu prea da "crash" pentru un telefon cu windows. Volumul telefonului este foarte scazut (daca te suna cineva si e galagie nu prea ai sanse sa il auzi) si bateria nu tine foarte mult. In rest este un telefon excelent.

3. #3 SP
    Member mariuck's Avatar
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    1. Se poate reinstala windows-ul fara nici o problema si este usor si rapid, gasesti pe google cum se face (Eu am avut Diamond cu Windows in Germana si l-am schimbat doar prin schimbarea Windows-ului)
    2. Am folosit IGO si MIOMAP si ambele se miscau foarte bine.
    3. Se misca ok (nu la nivelul lui Iphone, N97, Omnia... dar pe acolo).

Altceva de stiut este ca meniul este prietenos si nu prea da "crash" pentru un telefon cu windows. Volumul telefonului este foarte scazut (daca te suna cineva si e galagie nu prea ai sanse sa il auzi) si bateria nu tine foarte mult. In rest este un telefon excelent.
    ms mult de raspunsuri

eu totusi sper sa ma tina macar 1-2 zile bateria :-s principalul motiv pentru care vreau sa mi-l iau e ca e mic si are windows nu prea sunt adeptul telefoanelor mari in buzunar

4. #4 SP
    Quote Originally Posted by mariuck View Post
    ms mult de raspunsuri

eu totusi sper sa ma tina macar 1-2 zile bateria :-s principalul motiv pentru care vreau sa mi-l iau e ca e mic si are windows nu prea sunt adeptul telefoanelor mari in buzunar
    Pai cam atat de tine bateria, 2 zile. Enjoy it!

5. #5 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Nu se schimba windows, ci rom-ul. Aici gasesti absolut orice legat de HTC Touch Diamond.

6. #6 SP
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Nu se schimba windows, ci rom-ul. Aici gasesti absolut orice legat de HTC Touch Diamond.
    Si rom-ul ce e?! Nu e kit-ul de windows mobile!?

7. #7 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    In ROM se afla si windows-ul. ROM-ul contine absolut tot. Radio, windows, aplicatii, manila.

8. #8 SP
    Member mariuck's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    msms

o sa postez impresii despre tel la momentul oportun

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Tags for this Thread

Bookmarks