Samsung's Orion is the 1GHz dual-core ARM Cortex-A9 we've all been waiting for -- Engadget
Gotta love Samsung nu Monky?The freshly announced dual-core Orion promises to whip us all into a frenzy of geek lust with "5 times the 3D graphics performance over the previous processor generation from Samsung," 1080p video encoding and decoding at 30fps, embedded GPS, a native triple display controller, and on-chip HDMI 1.3a interface.
Cum sa nu ? La urma urmei... ARM Cortex A8 este ceea ce foloseste iPhone 4 si iPad, nu ? Sa nu fim rai, desi A8 e gandit de Apple, e totusi manufacturat de Samsung. Si din cate zicea Steve Jobs ca urmatorul va fi dual core... am un feeling ca A9 va da tonul pt. urmatoarele generatii de telefoane. Cred ca o parte vor merge cu dual core la 1Ghz si o parte cu secretosul procesor la 1.5Ghz... La naiba, parca vad ca peste 2-3 ani telefonul se va bate la frecvente cu calculatorul de-acasaNu e rau, dar sa nu ma puna sa si car generatorul dupa mine, sau baterii de 2-3Kg
![]()
asa stiam si eu ca procul iphone-ului de la samsung se trage
si tot raul spre bine...din partea mea sa avanseze tehnologia pana la ce in acest moment nici nu ne putem inchipui
vb lui monky acush acush o sa vedem versusuri cu pc-ul [cum in clasa actuala pc vs consola]
monky...nu o sa te puna sa cari generatorul..ci poate vreo 2-3 sticle de tarie :d
Apropos de Galaxy S... la ultima intalnire CG, ne-am distrat la nebunie cu Webpredator. A gasit pe Android Market un DEX facut de un romanas... ne-am prapadit de ras. La anumite organe avea "traduceri" gen: acadea, El Zorab, taraba, verigheta, scoica cu par. Genial![]()
cine stie cum se instaleaza froyo pe samsung galaxy s? l-a incercat cineva? daca se poate un tutorial video. tnx
Froyo pt galaxy s nu este inca oficial. Poţi instala �nsă neoficial varianta jpc, dar e beta, cu ajutorul programului Odin3.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
End of sept
Recomand sa urmaresti pe XDA Devolopers evolutia !
Totodata acest - ROM / MOD este incredibil - cand va aparea pt Galaxy , va reprezenta o optiune serioasa !
Running update thread on SGS progress - CyanogenMod Forum
Keep in touch
![]()
Deleted posts (again)... vad ca orice thread/forum/website pe unde citesc despre Galaxy S, majoritatea discutiilor ajung la "versus iPhone". Ajung incet incet la concluzia ca multi din cei care l-au cumparat nu sunt interesati de functiile telefonului, de tweaks and tricks, de aplicatii, de optimizari... ci de faptul ca "Uite bai mi-am luat telefon mai bun decat iPhone !". Devine boring, si promit sa inchid threadul daca mergeti pe aceeasi linie...
Ca exemplu, discutie de azi cu un tip de la un service it:
El "Ce telefon imi recomanzi si mie, un smartphone destept ceva ?"
Eu "Pai, ti-as recomanda sa-ti schimbi telefonul cu un iPhone 3GS sau un Samsung Galaxy S"
El "Eu as vrea iPhone 4, dar e scump, si oricum toti colegii mei au iPhone"
Eu "Pai si ce, daca au ceilalti, asta nu e de bine ?"
El "E prea comun, mi se pare mai fitzos Galaxy S"
Eu "Pai tu vrei telefon de fitze sau il iei pt. ca e cu Android, ecran de 4" si alte nebunii ?"
El "Ah nu, ca am avut de fitze Vertu, dar asta e mai usor. In plus Galaxy S e prin toate reclamele acum..."
Eu "?!?"
El (dupa o pauza mica) "Ce-i ala Android ?"
Cam asa si cu threadul asta...
Eu am scris mai sus sa nu mai sariti atat cu iPhone-ul si sa vorbiti de telefonul vostru din mana. Si culmea, vad ca primul lucru pe care-l scrii e fix: "esti posesor de iPhone". Pfft. Spre deosebire de tine, si de altii (care vorbesc din auzite), eu ieri m-am jucat si cu iPhone 4 si cu Galaxy S. Am mai avut cateva ore pe mana Galaxy S, insa n-am avut iPhone 4 pt. comparatie. Concluzia mea (proprie si personala) e ca astept iPhone 4. Dar stiu ca n-are rost sa mai explic ce mi-a placut si ce nu... pt. ca avand iPhone, orice argument va fi considerat "usturator", therefore incoerent si inacceptabil.
Ce aiurea... sa-ti cumperi un alt telefon sau PC pt. ca nu-l suporti pe Steve Jobs, Bill Gates... Mai stiu eu pe multi care si-au tras Linux (pt. ca nu suportau Microsoft-ul). Si dupa o saptamana trageau torrents cu Windows piratat si ma intrebau cum scapa de LILO... Sper ca urasti si politicile celor de la BMW, Mercedes, Ferrari, Audi, VW... ca sa ai libera alegere de a-ti lua o Dacie.
P.S. Si totusi nu inteleg cu ce e diferita politica unei firme ca Apple in comparatie cu Samsung ? Pt. ca din cate stiu la ambele dam bani cu galeata... Diferenta e ca la Samsung pun pariu ca Webpredator habar n-are cine este C.E.O. sau ce au facut revolutionar in ultimii 20 de ani. Personal n-am vazut vre-un OS de la Samsung, vre-un player care sa se apropie de iPod, vre-un laptop sau PC care sa se apropie de Mac-uri, and so on... Prin urmare, nu inteleg, de unde "furia" asta impotriva Apple si ridicatul in slavi a lui Samsung.
Hai ca m-ati convins si de data asta sa vorbesc pro Apple (desi eu n-am nici macar un Mac in casa). Sorry, dar n-am ce face... unele argumente mi se par puerile. But maybe that's just me, at 4:20 AM.
Peace out ! Cand ma trezesc, sper sa gasesc aici numai tweaks and tricks pt. Galaxy S. Spun ca sper fiind constient de faptul ca voi gasi numai discutii pro si contra iPhone. N-ar fi mai bine sa dam merge la threaduri ? Sa facem si Galaxy si iPhone in acelasi loc ? Scapa multi de grija unuia sau altuia![]()
ce aplicatii recomandati pt inceput? am auzit de taskiller, watchdog...primul stiu cu ce se mananca dar la al doilea...ceva cu traficul de internet...se conecteaza telefonul singur? tnx
---------- Post added 10-09-2010 at 09:53 AM ----------
nu prea am inteles mare lucru...![]()
In Watchdog iti setezi in primul rand perioada de facturare..si limita pe care o ai la abonament, dupa aceea il poti tine ca si widget pe unul din ecrane si iti va arata in procentaje si ca suma exact cat mai poti folosi.
Daca mai vrei si alte idei pt. apps take a look here : http://www.appbrain.com/user/muggs/apps-on-the-phone
AppBucket.net - The New Era In Alternative Markets
util pentru cei care nu au root la telefon si nu pot cumpara aplicatii de pe android market
Supercurio a lansat acum 10 min voodoo lagfix. Se zice că e cel mai bun lagfix. Pe langa asta imbunatateste si culorile prezente pe ecranul nostru. Se mai poate imbunatati ceva? :d
http://project-voodoo.org/download
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
By dark.deejays in forum GSM & GPS
By Alexandru in forum Licitatii
By afganistanu in forum GSM & GPS
By nirolf007 in forum GSM & GPS
Bookmarks