cand ma duc pe navigatie imi zice ca navigarea hartii google nu este disponibila deocamdata in acesta locatie,am mai ridicat o data problema asta dar nu mi s a raspuns, am inteles eu gresit la unii merge iar la altii nu? am mai cautat si pe alte forumuri nu sunt sg cu aceasta problema, pana la urma merge sau nu navigatorul la noi?
Nu functioneaza inca pentru Romania. Cand va termina Google de fotografiat lumea intreaga, va iesi ceva frumos.
Am o intrebare!....Sper sa nu deranjez!...Cineva mi-a oferit 1600 RON pe un samsung s galaxy folosit 1 luna. E ok pretul asta? Eu am vazut ca unul de asta nou se invarte la 1650 ron...asa ca ma indoiesc de oferta lui ca fiind buna? Sfaturi? Cat ar trebui sa ii cer?
1600 de ron estre un pret ff bun daca vrei sa il vinzi
am vazut ca in general cele desigilate si putin folosite se invart pe la 1400-1500 ron
---------- Post added 03-12-2010 at 08:46 PM ----------
intre timp a aparut froyo-ul oficial la orange/vodafone..deci daca aveti orice alte versiune in acest moment si vreti sa revenit pe linia"oficiala" exista un mic ghid de downgrade la versiunea JM1 si update oficial din kies
need help anyone?
M-am saturat de HTC Hero-ul meu si ma gandeam sa imi cumpar un telefon nou. Prima varianta este Samsung Galaxy S, dar detinand deja un telefon cu android, nu prea stiu ce sa zic de market. Sunt total dezamagit, mai ales in privinta jocurilor. Am vazut pe youtube cum se jucau unii shift pe Galaxy S (chiar exista?) si mai sunt alte jocuri si aplicatii interesante pentru acest telefon?
M-a mancat in fund sa pun 2.2 ne-oficial si acum nu imi apare Update prin Kies. La CSC code scrie XEE, unde trebuia sa fie ORO. Se mai poate face ceva? Sa trec intai pe un Enclair 2.1 oficial ORO?
Iphone ramane pe locul 1 dar nu se stie pentru cat timp...ca utilizator de SGS ma declar multumit de achizitia mea si singurul dezavantaj la sistemul de operare android e ca aplicatiile si jocurile nu s-au dezvoltat inca asa de bine precum cele pentru iOS poate pentru ca este mult mai simplu sa faci un joc pentru un singur model de telefon cu o singura rezoluti si o singura cum este iPhone decat sa te apuci sa faci acelasi joc configurat pentru zeci de modele in parte.
Ok,mi-am bagat acum 2 zile JPU (2.2.1) si am mai pus un ROM (Darky's ROM - Gingerbread Edition).
Acum,telefonul se misca si arata extraordinar!
Recomand ROMul de aici => [ROM] Doc Rom : XXJPX (official 2.2.1 base) V5.1/5.1 Slim (18/12/2010) - xda-developers
Nu veti regreta , este de departe cea mai buna varianta !
Cititi atent "How To"-ul si aia e !
Cel oficial este o mizerie comparativ cu ce va ofera aceasta varianta.......pe testate !
Astept feedback![]()
Maestre, this is the ****
[ROM][20.12.2010] Darky's v6.0 Gingerbread Edition ★ JPX ★ // - Remastered by Darky.
v6.0Features:
- Now based on the OFFICIAL XXJPX (Android 2.2.1)
- All changes from v5.6 are ported to v6.0
- New Voodoo Kernel [JPX + Voodoo] [by supercurio]
- Updated Google Apps (like Gmail, Maps, Youtube etc.)
- Cleaner ROM structure
- InfoAlarm.apk is back to prevent errors in the alarm clock
- Fixed most bugs from the JPU base
- Higher quality PNGs - same size
- Changed the way the ROM installs - Clean Guide is not needed anymore
- Disabled Lagfix when installing (now it does really disable Voodoo)
- New black & transparent Phone Dialer [by Cruznec]
- Fixed Kies Connection
- Added Screenfilter to go lower than the standard brightness [very useful for the night]
- Fixed minor bugs
- Updated 3D Gingerbread Launcher
- Added Nexus S LiveWallpaper [by santiemanuel]
- New Patched 3D Gallery [High Resolution // No Battery Drain // Faster than every other gallery app // Changed icon to stock Samsung Gallery]
- Updated Market to v2.2.7 [fixed all problems]
- Faster Performance - Smoother UI.
- Better GPS - Faster Fix.
- Faster Browser - Smooth like silk.
- Fixed USB Mount Bugs [external SD's]
- Smoother Notification Bar
- Improved Battery Life [JPX]
- Fixed Battery Bug [it drops directly below 100% when you unplug it]
- Based on official XXJPX
- Integrated Voodoo [v5.0.3 JPX] Kernel (Support for i9000T)
- - Integrated ClockworkMod [CWM]
- - Converts all partitons toEXT4
- -Startup Tweaks
- - 339MB RAM
- Integrated Support for a Custom Boot Animation
- - Pre-installed Nexus S Boot Animation
- Biggest APN file for instant internet / MMS access
- Stock AOSP Lockscreen
- Recovery 2e to flash unsigned update.zip's like CWM
- Updated Apps [Flash Player, Maps, Gmail, YouTube]
- YouTube 'GingerBread' Version
- Tweaked Settings [Themed]
- Tweaked 'build.prop'
- - Fingerprint for Market changed to show all protected apps
- 3 awesome (Homescreens) Launchers
- - 3D Gingerbread Launcher
- - TouchWiz Froyo
- - LauncherPro [Gingerbread Themed]
- Modded System Apps:
- - Camera with Power-Button Mapping [by fr4gg0r]
- - Black Themed Phone App - no more ascending ringtone
- - Gallery3D // modded [using way less battery than Samsung's one]
- - Added Screenfilter to go below the standard brightness
- Useful apps added & updated
- - SuperUser
- - Spare Parts
- - SGS Tools
- - SGS Toolbox
- - SGS Info
- 3 Keyboards
- - Samsung Stock 2.2.1 Keyboard
- - Latest Swype Keyboard
- - Android 2.3 Gingerbread Keyboard [best multi-touch] [by Daneshm90]
- Many languages supported, QWERTZ + QWERTY.
- Various features
- - Fixed signal bars for better reception
- - Advanced Shutdown / Power Menu [Now with Reboot,Recovery & Download
- Android 2.3 Gingerbread Look & Feel
- High Quality Gingerbread Experience [redesigned in v6.0!] // Modified by me- Redesigned Notification Bar
- - Sleek Custom Wallpapers
- - Some Apps have been themed like Gingerbread
- New "Design Content" [icons & docks] on your internal SD-Card to customize your phone even further.
- - Windows Phone 7 High Quality Icons
- - New professional wallpaper
- - Original Nexus S Ringtones
- - Original Nexus S Boot Animation [completely smooth]
Am vazut ca baietii de la XDA au reusit sa porteze Gingerbread-ul luat de pe Nexus S pe SGS. Momentan nu e full functional, dar imi fac sperante ca nu vom ramane blocati cu Froyo pe viata (ma rog, viata telefonului).
Sursa: Taste Nexus S Gingerbread on Galaxy S - xda-developers
Ok,am pus ROM-ul lui Darkyy. (v6.0)
First impression: Telefonul se misca super repede.
Prea tare , l-am testat si eu astazi.
Inca sunt sceptic daca e mai bun decat Doc's Rom....dar sa vedem
Revin cu impresii
O mi god! dau 5 christmas brew pt cine ma ajuta sa pun rom-ul lui ffocus...
Sunt mai mult decat junior in asa ceva...![]()
Se merita sa-mi iau si eu un Samsung Galaxy S? Care aveti acest telefon sunteti multumiti de el? De viteza, de aplicatii, de baterie, etc?! Nu stiu ce telefon sa-mi aleg si acesta este singurul care mi-a facut cu ochiul (pe langa Iphone 4 care este cam scump).
---------- Post added 22-12-2010 at 02:41 PM ----------
Se pare ca l-am primit mai devreme decat m-am asteptat de la prietena. Mi se pare o bijuterie de telefon si acum trebuie sa ma documentez si eu putin sa vad cum sta treaba cu aplicatiile & stuff.
Bookmarks