Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 21

Thread: Sfat achizitie telefon

1. #1 SP
    Junior Member Gabriel4's Avatar

Sfat achizitie telefon

Salut , dosesc sa imi iau un telefon care sa aiba: carcasa de metal , sa fie cat de cat micut si dotari bunicele .

Ma gandeam la un Nokia X2 dar nu stiu unde as putea sa il gasasesc .(de preferinta in Cluj -Napoca)
    Multumesc.

2. #2 SP
    Member TheSpider's Avatar
    Sony Ericsson - Produse - Telefoane - Prezentare general? - W890i
    micut,bunciel,carcasa cred ca este de metal(nu stiu sigur)

3. #3 SP
    Member sahara's Avatar
    Trebuie sa-mi cunpar un nou telefon in viitorul apropriat si ma gandeam la:

- SE Vivaz
    - SE X10 (nu mini)
    - Samsung Galaxy S
    - Others

Ceva sfaturi?

4. #4 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Gabriel4 View Post
    Salut , dosesc sa imi iau un telefon care sa aiba: carcasa de metal
    Quote Originally Posted by sahara View Post
    Trebuie sa-mi cunpar un nou telefon in viitorul apropriat si ma gandeam la:
    - SE Vivaz
    - SE X10 (nu mini)
    - Samsung Galaxy S
    Eu zic ca ar trebui sa incepi prin a-ti organiza "cerintele". Odata ce tu "dosesti" un telefon cu carcasa de metal si dai 3 exemple care NU au carcasa de metal... something is wrong. Cum te putem ajuta daca nici tu nu stii ce vrei de fapt ?

P.S. Dintre cele 3 enumerate de tine eu as alege Samsung Galaxy S (cu carcasa de plastic). A doua optiune ar fi iPhone 4, daca-l gasesti la un pret bun...

5. #5 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Man, sunt doua persoane diferite care intreaba - a intrebat in acelasi thread sa nu mai faca unul

6. #6 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Man, sunt doua persoane diferite care intreaba - a intrebat in acelasi thread sa nu mai faca unul
    Pai eu ce sa le fac... grrr... daca se baga unul peste threadul altuia. Anyway, referitor la Nokia (pt. ca el sta probabil in Cluj, si vrea sa ia din fabrica si nu alta )... no frickin' way ! Nokia e pe duca, si singura lor salvare o sa vina (cam tarziu) de la telefoanele care vor avea in sfarsit Android. Tot ce e cu Symbian, bleah... Asta daca vrei smartphone care sa merite. Pt. ca la cheap phones stau foarte bine (traiasca fabrica din Cluj, care inca mai produce telefoane pentru abonamente cu 1 EUR telefonul )

7. #7 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    s-a dus vremea cand telefoanele se intrebuintau doar pentru a vorbi la ele... Acum fac de toate... mai au putin si fac si cafea si chiar... eu am un sony erricson w710i si sunt foarte mandru de el...
    si daca tot sunt pe aici... nu stiti de unde i-as putea cumpara si eu alta fata?? ca ia cam mancat pisicul fata
    scuze daca e off topic... sau ceva...
    Attached Images Attached Images w710.jpg

8. #8 SP
    Pana la urma mi-am luat nokia 5230 sunt multumit de telefon ! Nu e chiar mic dar rezistent . Mi-a caazut de multe ori si nu are nimic ! Multumesc orcum CG

9. #9 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    eh
    daca te respectai cu adevarat iti luai un Bosch 510

10. #10 SP
    mi-l recomanzi ? il folosesti tu de la 2 ani ? Sa nu te superi

11. #11 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Daca de ieri pana azi l-ai scapat "de multe ori", mai bine iti luai un X2, care e mult mai rezistent. Pacat de bani si de telefon.

12. #12 SP
    La X2 m-am gandit si eu . Orcum macar 2-3 luni sa tina si 5230

13. #13 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Deoarece este acest topic deja deschis, am considerat ca nu este cazul sa mai deschid si eu unul.

Sunt pus in situatia de a alege intre 4 telefoane: HTC Desire, HTC HD 2, Samsung Galaxy S sau Iphone 3GS. Care dintre aceste telefoane le-ati alege si daca se poate, va rog spuneti-mi si de ce.

Iphone 4 din pacate iese din discutie fiindca este prea scump, iar Desire HD nu am idee la ce pret va fi disponibil.

Va multumesc!

14. #14 SP
    Member Energizer's Avatar
    Quote Originally Posted by DeathWings View Post
    Deoarece este acest topic deja deschis, am considerat ca nu este cazul sa mai deschid si eu unul.

Sunt pus in situatia de a alege intre 4 telefoane: HTC Desire, HTC HD 2, Samsung Galaxy S sau Iphone 3GS. Care dintre aceste telefoane le-ati alege si daca se poate, va rog spuneti-mi si de ce.

Iphone 4 din pacate iese din discutie fiindca este prea scump, iar Desire HD nu am idee la ce pret va fi disponibil.

Va multumesc!
    HTC Desire sau Galaxy S! Un coleg are Desire si e foarte fain dar eu as merge pe Galaxy S. Bafta! lol

15. #15 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Ai putea sa mai ai putina rabdare sa apara si la noi, telefoane cu windows mobile 7

16. #16 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Ar fi si asta o idee, insa din ce am vazut pe internet nu sunt foarte incantat de win mobile 7. Ce mi-a placut foarte mult la HD2 e faptul ca poti rula si android fara probleme pe el si in plus poti pune emulator chiar si de ps1, iar sa joci jocuri de ps1 pe un telefon mobil, mi se pare genial

17. #17 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Am un Samsung Galaxy S de aproape 1 luna si pot sa spun ca telefonul este super tare.
    Emulatoare sunt pe Android Market...NES,PSX,Gameboy si altele.

Un prieten are un HTC Desire...dar sincer nu m-a atras asa de tare cum a facut-o SGS.
    Acum depinde si de gustul fiecaruia.

Personal,iti recomand Samsung Galaxy S...nu o sa fii dezamagit

18. #18 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Desire nu e capabil in jocuri 3d. Samsung-ul este, le ruleaza foarte usor

19. #19 SP
    Admin MonkY's Avatar
    DeathWings: dintre cele enumerate, iti recomand sa mergi pe Galaxy S. Daca s-ar fi incadrat in buget, ti-as fi recomandat iPhone 4. Insa la 350 EUR, Galaxy S (cu un case serios), e imbatabil in raportul pret/performanta.

20. #20 SP
    Member zempty's Avatar
    Nokia e75 Carcasa din otel inoxidabil ,symbian , tastatura qwerty , wi-fi . 5230 nu iti recomand eu am avut 5800 si ca structura este acelasi telefon facut din plastic ieftin , nici performantele nu sunt cine stie ce se blocheaza foarte des + ca eu am fost cu al meu 5800 la garantie sa-mi schimbe soft-ul de 3 ori .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast