Salut , dosesc sa imi iau un telefon care sa aiba: carcasa de metal , sa fie cat de cat micut si dotari bunicele .
Ma gandeam la un Nokia X2 dar nu stiu unde as putea sa il gasasesc .(de preferinta in Cluj -Napoca)
Multumesc.
Salut , dosesc sa imi iau un telefon care sa aiba: carcasa de metal , sa fie cat de cat micut si dotari bunicele .
Ma gandeam la un Nokia X2 dar nu stiu unde as putea sa il gasasesc .(de preferinta in Cluj -Napoca)
Multumesc.
Sony Ericsson - Produse - Telefoane - Prezentare general? - W890i
micut,bunciel,carcasa cred ca este de metal(nu stiu sigur)
![]()
Trebuie sa-mi cunpar un nou telefon in viitorul apropriat si ma gandeam la:
- SE Vivaz
- SE X10 (nu mini)
- Samsung Galaxy S
- Others
Ceva sfaturi?
Eu zic ca ar trebui sa incepi prin a-ti organiza "cerintele". Odata ce tu "dosesti" un telefon cu carcasa de metal si dai 3 exemple care NU au carcasa de metal... something is wrong. Cum te putem ajuta daca nici tu nu stii ce vrei de fapt ?
P.S. Dintre cele 3 enumerate de tine eu as alege Samsung Galaxy S (cu carcasa de plastic). A doua optiune ar fi iPhone 4, daca-l gasesti la un pret bun...
Man, sunt doua persoane diferite care intreaba - a intrebat in acelasi thread sa nu mai faca unul![]()
Pai eu ce sa le fac... grrr... daca se baga unul peste threadul altuia. Anyway, referitor la Nokia (pt. ca el sta probabil in Cluj, si vrea sa ia din fabrica si nu alta)... no frickin' way ! Nokia e pe duca, si singura lor salvare o sa vina (cam tarziu) de la telefoanele care vor avea in sfarsit Android. Tot ce e cu Symbian, bleah... Asta daca vrei smartphone care sa merite. Pt. ca la cheap phones stau foarte bine (traiasca fabrica din Cluj, care inca mai produce telefoane pentru abonamente cu 1 EUR telefonul
)
s-a dus vremea cand telefoanele se intrebuintau doar pentru a vorbi la ele... Acum fac de toate... mai au putin si fac si cafea si chiar...eu am un sony erricson w710i si sunt foarte mandru de el...
si daca tot sunt pe aici... nu stiti de unde i-as putea cumpara si eu alta fata?? ca ia cam mancat pisicul fata![]()
scuze daca e off topic... sau ceva...
Pana la urma mi-am luat nokia 5230sunt multumit de telefon ! Nu e chiar mic dar rezistent . Mi-a caazut de multe ori si nu are nimic ! Multumesc orcum CG
![]()
Daca de ieri pana azi l-ai scapat "de multe ori", mai bine iti luai un X2, care e mult mai rezistent. Pacat de bani si de telefon.
Deoarece este acest topic deja deschis, am considerat ca nu este cazul sa mai deschid si eu unul.
Sunt pus in situatia de a alege intre 4 telefoane: HTC Desire, HTC HD 2, Samsung Galaxy S sau Iphone 3GS. Care dintre aceste telefoane le-ati alege si daca se poate, va rog spuneti-mi si de ce.
Iphone 4 din pacate iese din discutie fiindca este prea scump, iar Desire HD nu am idee la ce pret va fi disponibil.
Va multumesc!
Ai putea sa mai ai putina rabdare sa apara si la noi, telefoane cu windows mobile 7
Ar fi si asta o idee, insa din ce am vazut pe internet nu sunt foarte incantat de win mobile 7. Ce mi-a placut foarte mult la HD2 e faptul ca poti rula si android fara probleme pe el si in plus poti pune emulator chiar si de ps1, iar sa joci jocuri de ps1 pe un telefon mobil, mi se pare genial![]()
Am un Samsung Galaxy S de aproape 1 luna si pot sa spun ca telefonul este super tare.
Emulatoare sunt pe Android Market...NES,PSX,Gameboy si altele.
Un prieten are un HTC Desire...dar sincer nu m-a atras asa de tare cum a facut-o SGS.
Acum depinde si de gustul fiecaruia.
Personal,iti recomand Samsung Galaxy S...nu o sa fii dezamagit![]()
DeathWings: dintre cele enumerate, iti recomand sa mergi pe Galaxy S. Daca s-ar fi incadrat in buget, ti-as fi recomandat iPhone 4. Insa la 350 EUR, Galaxy S (cu un case serios), e imbatabil in raportul pret/performanta.
Nokia e75 Carcasa din otel inoxidabil ,symbian , tastatura qwerty , wi-fi . 5230 nu iti recomand eu am avut 5800 si ca structura este acelasi telefon facut din plastic ieftin , nici performantele nu sunt cine stie ce se blocheaza foarte des + ca eu am fost cu al meu 5800 la garantie sa-mi schimbe soft-ul de 3 ori .
Bookmarks