Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 86

Thread: HTC-Discutii despre orice model

1. #21 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    am inteles de la cineva ca exista pe site-ul htc un update de firmware. as putea sa-l fac p-ala ?

2. #22 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    fa-l. La wildfire e Over the air. Nu am nevoie decat de legatura internet. TU o sa ai nevoie de cablu, banuiesc. Fa-ti backup sa nu pierzi ceva date de pe telefon si asigura-te ca ai bateria incarcata

3. #23 SP
    Member rZvFTW's Avatar
    Am si eu o intrebare merita Desire HD ?

4. #24 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Presupun ca te referi la o comparatie, altfel...nu, nu merita banii. lol

Desire HD

+ Ecran 4.3"
    + Interfata HTC (cea mai frumoasa imo)
    + Viteza

- Android
    - Carcasa din aluminium se imbina prost cu partile din plastic
    - Difuzor slab
    - Autonomie

Galaxy S

+ Ecran 4" superb
    + TV Out
    + Customizare, Widgets

- Android
    - Carcasa din plastic
    - Difuzor slab
    - Lag
    - Accesoriile lipsesc cu desavarsire

iPhone4

+ App Store
    + Carcasa superba, solida
    + Viteza

- Ecran 3.5"
    - Death-grip (rezolvabil cu o husa)
    - Mici probleme cu senzorul de proximitate

Take your pick

5. #25 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    "-" Android?...c'mon dude.

La Galaxy S, inteleg, desi problema lui este rahatul de touchwiz care acopera interfata Android.
    Desire HD este probabil cel mai rapid Android to date.

Dar poate te-ai referit la Android ca si OS unde aici tine de preferinte personale.

@Razvan - Go for Desire HD, sau daca vrei sa faci o investitie in sticla pe ~ un an pana la urmatorul event Apple go for i4.

6. #26 SP
    Member DraZziW's Avatar
    Si eu am avut de ales dintre Desire si Desire HD, dar pur si simplu HD e prea mare si nu mi se pare nici designul prea reusit. Daca vrei doar performanta si nu te intereseaza baterie ia Desire HD . Eu sunt supermultumit de Desire simplu

7. #27 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Grr, mor asteptand 2.2 (sau 2.2.1) la Wildfire. Grr. Iese 2.3 pana scot astia firmware oficial

8. #28 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    pai erau zvonuri ca nu o sa aduca froyo pt Wildfire suport pt flash 10. Ca nu ar fi destul de performant. Astfel nu ma prea intereseaza froyo. Ma interesa doar pt Flash.

9. #29 SP
    Member rZvFTW's Avatar
    Neah nu mai imi iau iFonuri pentru ca m-am saturat de iOS
    Cred ca o astept PSP Fonu'

10. #30 SP
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    pai erau zvonuri ca nu o sa aduca froyo pt Wildfire suport pt flash 10. Ca nu ar fi destul de performant. Astfel nu ma prea intereseaza froyo. Ma interesa doar pt Flash.
    Nu-mi pasa de Flash10... eu vreau doar cresterea de performanta de 150%, anuntata de ei si sustinuta si in anunturi recente (check xda-developers forum, imi cer scuze ca nu am acum link la indemana).

11. #31 SP
    Junior Member koro's Avatar
    Inteleg agonia colegilor posesori de Wildfire.
    Eu am un HTC Legend si in cazul asta situatia e si mai "roz": 2.2 a fost lansat de cateva zile, insa numai pt telefoanele branduite Vodafone (UK, Franta, Germania).
    Eu l-am luat de la Vodafone Romania (nebranduit) asa ca trebuie sa mai astept inca ~2 saptamani pana o sa fie disponibil update-ul de la HTC.
    Aparent Vodafone a platit niste drepturi de "exclusivitate" pt update.
    Nu credeam ca poate fi posibil asa ceva...

12. #32 SP
    Am facut update la HTC Magic al prietenei mele, de la Android 1.5 la 2.2, dar vad niste diferente fata de 1.5. Daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi, raman dator.

In primul rand, vad ca a disparut vibratul ce aparea cand tastam ceva (scriam un mesaj).

Nu pot sa spun ca-i place prea mult cum arata. Am vazut la o colega cu acelasi telefon, care are 1.5 sense, arata altfel "tema". cand se deblocheaza, este o fereastra transparenta care trebuie trasa in jos. Are 7 pagini pe principala, fata de 5 cate am eu pe 2.2. Arata complet altfel meniul, parca se si misca putin mai bine. Se pot schimba temele ? exista asa ceva ? daca da, unde ?

de unde pot lua alte gadget-uri inafara de android market ? nu am vazut prea multe chestii pentru ceas/vreme, care sa arate bine.

Cum pot schimba "skin-ul" la bara de sus, cu semnalu, bateria, ceasul acela.

Ce tweek-uri pot face sa mearga mai bine si sa nu consume asa repede bateria ?

telefonul este folosit de o fata, deci nu-l tine pentru jocuri (desi ar fi jucat Angry Birds, dar merge mult prea execrabil). Ii trebuie doar functiile elementare + internet. Nici macar muzica nu asculta la el.

13. #33 SP
    Functia de vibrat cand tastezi se cheama "haptic feedback" si poti sa o activezi din settings -> display & sound.
    Din pacate 2.2 cu HTC sense pt Magic nu exista, deci daca vrei HTC sense singura solutie e sa treci pe un ROM 1.5 cu Sense. teme pentru 2.2 care sa imite Sense nu cred sa existe.
    In legatura cu skin-ul de sus nu stiu cum se poate schimba, insa poti da un google search. La fel si despre tweak-uri.
    Sper ca am fost de ajutor.

14. #34 SP
    Ms de ajutor. Din pacate, functia Haptic Feedback era bifata si nu face nimic. am debifat si bifat si nimic.
    Skin-uri nu am gasit nicaieri. Am dat google mult inainte sa postez aici. La fel si tweek-uri.

credeam ca stie cineva site-uri de profil, unde sa pot gasi informatiile astea.

15. #35 SP
    Site-uri de profil...hmm
    Eu am cont pe androidforums.com si androidcentral.com.
    Poti incerca sa-ti faci cont si sa arunci un ochi si acolo

16. #36 SP
    Member Atrium's Avatar
    Imi puteti spune si mie ce parere aveti despre HTC Wildfire ?

Merita pretul de 200Euro acest telefon ? Acumulatorul cat tine, semnalul, calitatea materialelor, etc. Cat mai multe informatii daca se poate.

Multumesc

17. #37 SP
    Bateria poate sa tina si 3-4 zile, depinde cum il folosesti si cum ai optimizat programele care ruleaza in fundal (se poate face si fara root sau programe suplimentare, doar din el cum vine stock). Semnalul este ok, materialele sunt ok. Ecranul este un imens minus, daca ai langa un Desire, de exemplu. Iti vine sa iti dai palme cand compari cu un ecran calitativ. Daca ai doar telefonul asta in mana, fara alte influente, esti multumit de el. Eu, cel putin sunt.

Aplicatiile... unele sunt prezente, altele lipsesc. Nu are placa video, deci jocuri = 0. Ecranul are rezolutie mica deci esti sanctionat si aici.

In schimb, GPS-ul functioneaza impecabil.

Daca ai cum sa iti cumperi un Desire, nu ezita.

18. #38 SP
    Member Atrium's Avatar
    Mersi pentru raspuns. Am vazut diferentele intre display-uri insa HTC Desire este substantial mai scump decat HTC Wildfire si nu stiu daca imi voi permite sa dau aceasta diferenta. Eu vreau un telefon touch la care sa functioneze ecranul bine, la care sa mai pot asculta muzica, web browsing si sa citeasca pdf-uri. Din cate am citit pe net oamenii erau multumiti de telefon avand in vedere pretul.

Desigur, daca banii nu ar fi o problema, as opta pentru un Desire insa din pacate nu aceasta este situatia.

Trickz, important este ca nu esti dezamagit de telefonul acesta, nu ?

19. #39 SP
    Nu sunt dezamagit. Este foarte bun pentru muzica (cu aplicatia Winamp), ebook reading ( am aplicatia Kindle), net browsing (cu Opera Mini caci browserul stock este inutil). Estetic, HTC Sense se descurca destul de bine, este eye-candy. Netul pe mobil nu are probleme, sa pice random.

Sunt foarte multumit de el, mai ales la cat a costat la Vodafone, cu prelungire abonament pe 2 ani si optiunea internet pe mobil activata. Acum, vad ca l-au scumpit putin.

20. #40 SP
    Member Atrium's Avatar
    Am vazut azi un ecran de la Desire. Ai avut dreptate. Este o diferenta enorma comparativ cu Wildfire-ul. Nu ma asteptam sa fie chiar asa. Cred ca o sa mai astept si am sa investesc mai mult intr-un Desire. Mersi inca o data.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks