Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 40

Thread: De la iPhone 5 la ?

1. #1 SP
    \ tudyniuz's Avatar

De la iPhone 5 la ?

Aseara mi-a venit ideea sa vand iPhone-ul 5 pentru aceasi suma pentru care l-am cumparat acum vreo 6 luni. In mai putin de 12 ore de cand am pus anuntul s-a si vandut. Sa dau telefonul fara sa pierd nimic dupa 6 luni mi s-a parut o idee foarte inspirata. Motivul a fost simplu, plictiseala. Telefonul a fost perfect, nu am avut nicio problema cu el, era ca nou, dar m-am plictisit si am avut noroc sa il dau la pretul cu care l-am cumparat.

Problema acum este ca am ramas fara telefon. Sunt in pana de idei incotro sa ma orientez. Oscilez intre HTC One si Blackbery Z10.

La HTC imi place ca este aproape de performantele lui i5, e din material de calitate, ecranul superb, vine cu Android care are un marketplace aproape la fel de bun cu cel de la Apple si interfata Sense care imi place. Dezavantajul major este pretul si poate marimea telefonului. Also, cred ca se va zgaria destul de usor si va necesita o husa. Ar fi pacat sa ii pui o husa unui telefon atat de frumos.

La Blackberry m-a atras OS-ul care desi e nedezvoltat, e ceva nou si probabil nu ma voi plictisi de el atat de repede. Imi plac si functiile de gestures, slotul de micro SD dar si pretul competitiv. Nu imi place ca nu exista aplicatii calumea si nu sunt convins ca se va schimba mare lucru in viitor. Pentru un telefon din plastic mi se pare destul de bine construit si nu cred ca se va zgaria atat de usor.

Nu m-am uitat la Samsung-uri pentru ca nu imi plac materialele folosite si aspectul ieftin pe care il au.

Daca are cineva sugestii sau idei incotro sa ma mai uit, sunt numai urechi.

Cele doua:
    HTC One - Full phone specifications
    BlackBerry Z10 - Full phone specifications

PS: Am impresia ca orice as lua ar fi un mic downgrade fata de i5, dar nu vreau tot i5. Am avut norocul sa-l dau cu cat l-am luat, acum merg mai departe.
    Attached Images Attached Images htc-one_silver_3v.jpg blackberry-z10-white.jpg

2. #2 SP
    Member andreiaka's Avatar
    O alta varianta ar fi Nokia Lumia 920 !
    • designul atractiv, în ciuda mărimii
    • camera excelentă, cea mai bună de pe un Windows Phone şi mai bună decât 95% dintre smartphone-urile rivale
    • calitate audio şi video fără cusur
    • aplicaţii venite la pachet: Nokia Drive, Mix Radio, City Lens
    • calitatea convorbirilor excelentă
    • luminozitate fantastică
    • utilizare cu mănuşi şi încărcare wireless

Uite il bate si pe S4 la poze ( mi mi se pare o camera superba , de nota 10 ) =>

3. #3 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    nokia 1100 si nu te mai doare capul

Z10 am avut eu... 2 zile. Nu o sa iti placa.

4. #4 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sorry man. Been there, done that. Mi-au trecut prin mana HTC One si S4... am scapat de ele cat de repede am putut. Blackberry Z10 nu am testat - (dar nici nu ma intereseaza ecosistemul lor)... l-am avut pt. 1 minut in mana si am zis bye bye.

Referitor la performantele despre care vorbesti... in benchmark-uri eu am vazut una (HTC One si S4 rupeau tot), si in real life, niciunul nu era capabil sa se tina dupa "amaratul" de i5. Nu mai zic de bugs & crashes...

Nu vreau sa iti stric ideea... poti incerca si altceva. Eu am incercat si m-am intors linistit la i5.

P.S. Mai bine astepti sa vezi ce alte jucarii vor iesi... eu momentan nu am ce sa-ti recomand mai bun

5. #5 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

6. #6 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Xperia Z are un ecran foarte slab... Sony a dat-o in bara rau cu telefonul ala...

7. #7 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    @andreiaka: M-am gandit intr-o vreme la acel Nokia, dar pe langa faptul ca e foarte mare, gros si greu, am avut experiente neplacute cu Windows 7.5 si 8 pe telefoane si nu m-as mai aventura inca o data. Iar ca aplicatii, e din nou in urma.

@MonkY: Asta am observat si eu intre One si i5. De asteptat nu pot astepta prea mult, ma simt izolat

@Andrewqp: L-am vazut, l-am butonat, mi s-a parut simplu. Nu imi spune nimic. Multi zic ca arata bine, dar mi s-a parut plictisitor iar OS-ul e ca orice alt Android. Nu cred ca o sa inot cu el, asa ca mare lucru nu cred ca imi va oferi mie. Dar e totusi subtirel si destul de usor.

@Dj Mo: Poti dezvolta putin?

8. #8 SP
    Renunta la ideea de blackberry. Sunt posesor de asa ceva (inca sunt la 9900, dupa experienta cu Z10... o sa incerc si q10), dar nu iti recomand. Nu cred ca esti interesat de enterprise plan, email-uri comprimate etc. Cu blackberry esti obligat sa iti iei cel putin BIS. Internetul nu functioneaza ca pe orice smartphone. Fara bis, nu ai net, decat browser. OS 10 este intr-adevar frumos si se misca bine, dar repet, nu blackberry.

Z10 ca telefon este unul dragut. Materialul folosit nu se simte ca unul ieftin. Am renuntat la el datorita marimii si a faptului ca sunt incapabil de a scrie pe tastatura touch. Daca nu renunti la ideea de BB, mergi sa il vezi, sa il testezi.

9. #9 SP
    Member andreiaka's Avatar
    @tudy ca aplicatii vad ca apare in fiecare zi tot mai multe , in prezent s-a ajuns la 250.000 de aplicatii. Acuma depinde de gustul fiecaruia , vorba aia " Gusturile nu se discuta ". Mie mi se pare un telefon excelent la pretul care se gaseste acum : 11-16mil nou , neverlocked , 2 ani garantie. Camera aia e bomboana , imi place are functii foarte intuitive care iti starneste interesul mai ales acel City Lens. Acuma decizia iti apartine

10. #10 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pana iese ceva bun... poti sa incerci cu ceva ieftin si complet diferit: Asus Padfone
    O sa moara dusmanii de ciuda cand te vor vedea cu un telefon de 7" la ureche! Din pacate insa... e cu un Atom slab... dar la 1000 RON... pui banii deoparte pentru i5S sau i6

11. #11 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Cred ca m-as enerva cam mult daca as sta cu ceva "de rezerva" pentru cateva luni. Dar nici nu ma simt cu adevarat atras de niciun telefon.

12. #12 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by andreiaka View Post
    Uite il bate si pe S4 la poze ( mi mi se pare o camera superba , de nota 10 )[/URL]
    Pai pe S4 il bate si HTC One si i5 la poze... Singurul avantaj pe care-l are S4 e in lumina naturala, unde se simt mai multi pixeli. In rest... e dezastru (in low light, in normal light, etc...)

13. #13 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Tudy, tare mi-e frica ca revii la i5
    Poti oricum testa ceva acolo, orice telefon pana in toamna, cand probabil o sa-ti iei 5s-ul.

14. #14 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Da, pana la urma asa cred ca voi ajunge. Momentan mi-am comandat asta: VODAFONE Pre-Paid Samsung E1190 Prepaid telefoons bestel online bij Media Markt ca sa pot macar sa dau un telefon

Daca iau un alt telefon non-Apple mi-e teama ca pana in toamna isi va pierde jumatate din valoare si astfel voi pierde mai multi bani. O sa ma plimb mult vara asta, iar acel Samsung nu cred ca imi va fi suficient.

Cine stie, poate e mai bine sa mai las telefonul si sa ma bucur mai mult de natura

15. #15 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    E greu fara telefon ), si da ai dreptate cu pierdutul banilor, nu e investitie buna.

16. #16 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Eu mi-as lua HTC One. Problema lui e camera de 4MP si defectele(de tot felul) pe care le are.(pixeli morti, camera, backlight bleeding, probleme cu carcasa)

PS: Daca il iei cu garantie si toate cele nu ar trebui sa ai probleme

17. #17 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Am impresia ca orice as lua ar fi un mic downgrade fata de i5,
    Tocmai asta e problema. Trebuia sa fi avut in vedere asta prima data. Nu mi se pare logic motivul pentru care ai vandut un telefon atat de bun. "Plictiseala" ? Seriously ? Te'a fascinat ideea de a vinde un i5 cu aceeasi suma cu care l'ai luat ?
    Dintre cele doua pe care ti le doresti tu,as merge probabil pe HTC. Are Android,care de bine,de rau,a evoluat foarte mult in ultima perioada,telefonul arata bine,materialul e bun,de hardware nu se pune problema etc. Legat de Blackberry,nu imi permit sa fac nicio afirmatie,fiindca de la magaria aia cu tastatura querty pe care am avut-o fix doua zile,nu m-a mai preocupat nimic ce tine de ei.

Eu am 4S si abia astept sa vina luna septembrie. Dupa aproape un an si jumatate de iPhone,nu vreau sa mai vad altceva. Insa daca ar trebui sa aleg un alt telefon,mi'as lua Galaxy S4. Asa e,materialul ala e oribil. Dar display-ul e superb,doar o idee mai mare decat cel al HTC-ului si zboara Android-ul pe el.

Subscriu la ce spunea iry,te vad revenind in orice clipa la iOS.

18. #18 SP
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Cine stie, poate e mai bine sa mai las telefonul si sa ma bucur mai mult de natura
    Stii cum este faza aia?

- Am fost in vacanta.
    - Si ce ai vazut frumos?
    - Pai nu stiu, stai sa ma uit la poze.

19. #19 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am butonat aseara in magazin si un Nokia Lumia 920. E foarte snappy, dar cam atat. E mare si greu. Imi place ca e model pe galben si am boala pe galben in ultima vreme, dar in rest cam atat. E prea mare pentru ce vreau eu. Si HTC-ul mi se pare mare.

Mi-am fixat niste sume aproape ridicol de mici pentru HTC si BB iar daca le gasesc la pretul dorit, noi desigur, le voi lua, daca nu, astept pana apare ceva. Adica 5S. Ca tot 5 ar fi aiurea sa iau.

20. #20 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    M-am imbatat si am luat un Blackberry Q10. (Nu Z10)

Motivul? Simplu, l-am butonat in magazin si mi-a placut enorm. E plastic dar e ok fata de majoritatea, ecranul mic nu ma deranjeaza iar tastatura e ok. E o schimbare fata de i5. E total diferit si asta si vroiam. M-am tot uitat la Z10 dar nu m-a atras atat de mult. Q10 insa mi-a placut instant si am zis ca pe asta il vreau. Sa vedem si cat ma tine acum.
    Attached Images Attached Images blackberry-q10-ofic.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Bookmarks