Aseara mi-a venit ideea sa vand iPhone-ul 5 pentru aceasi suma pentru care l-am cumparat acum vreo 6 luni. In mai putin de 12 ore de cand am pus anuntul s-a si vandut. Sa dau telefonul fara sa pierd nimic dupa 6 luni mi s-a parut o idee foarte inspirata. Motivul a fost simplu, plictiseala. Telefonul a fost perfect, nu am avut nicio problema cu el, era ca nou, dar m-am plictisit si am avut noroc sa il dau la pretul cu care l-am cumparat.
Problema acum este ca am ramas fara telefon. Sunt in pana de idei incotro sa ma orientez. Oscilez intre HTC One si Blackbery Z10.
La HTC imi place ca este aproape de performantele lui i5, e din material de calitate, ecranul superb, vine cu Android care are un marketplace aproape la fel de bun cu cel de la Apple si interfata Sense care imi place. Dezavantajul major este pretul si poate marimea telefonului. Also, cred ca se va zgaria destul de usor si va necesita o husa. Ar fi pacat sa ii pui o husa unui telefon atat de frumos.
La Blackberry m-a atras OS-ul care desi e nedezvoltat, e ceva nou si probabil nu ma voi plictisi de el atat de repede. Imi plac si functiile de gestures, slotul de micro SD dar si pretul competitiv. Nu imi place ca nu exista aplicatii calumea si nu sunt convins ca se va schimba mare lucru in viitor. Pentru un telefon din plastic mi se pare destul de bine construit si nu cred ca se va zgaria atat de usor.
Nu m-am uitat la Samsung-uri pentru ca nu imi plac materialele folosite si aspectul ieftin pe care il au.
Daca are cineva sugestii sau idei incotro sa ma mai uit, sunt numai urechi.
Cele doua:
HTC One - Full phone specifications
BlackBerry Z10 - Full phone specifications
PS: Am impresia ca orice as lua ar fi un mic downgrade fata de i5, dar nu vreau tot i5. Am avut norocul sa-l dau cu cat l-am luat, acum merg mai departe.
Bookmarks