Un telefon bun care sa nu depăşească 1500 lei
Iti recomand un HTC One S. Telefonul ruleaza orice aplicatie perfect, ai feelingul de produs calitativ, nici nu stiu de ce este asa ieftin. Telefon mobil HTC One S, Metalic Grey HTC One S Metalic Grey - eMAG.ro
Daca vrei un telefon fluent fara lag iti recomand un LG Nexus 4,il am de aproape o saptamana si sunt foarte multumit de el.Smartphone LG Google Nexus 4 8GB Black - PC Garage
nu-ti lua nexus, il are prietena mea si a mers bine o perioada de timp, acum numai probleme si lag are. imi pare rau dar ti-as recomanda doar iPhone, eu il am pe al meu de vreo 9 luni si crede-ma ca instalez toate prostiile pe el si se misca perfect. la banii aia gasesti un 4s neverlocked si intretinut foarte bine.
One S e o propunere excelenta cu conditia sa fie modelul Z520 (vezi pe cutie).
Vezi ca cei de la HTC s-au dedat la o mica/mare manareala si nu au vandut in toate tarile acelas model de One S.
Telefonul e de exceptie cu conditia sa fie cel echipat cu procu Snapdragon S4. Date pe net pt detalii.
Teluri de la Apple sun o optiune f buna chiar daca pare o obsesie a celor care le promoveaza produsele.![]()
Iphone 4 de 8GB este 16 milioane la Vodafone , ti-l decodeaza gratis, suport urias pentru accesorii si aplicatii , daca sunt probleme service-ul ti-l schimba cu altul nou ( nu ca la alte marci unde ti-l repara pana in panzele albe )
Recomandarea mea : Iphone
nokia lumia 900 ... acuma cum vrei tu cu android sau windows phone , eu am un lumia 520 si sunt destul de multumit singuru dezavantaj e lipsa de aplicatii
Eu iti recomand Nexus 4. Il am de aproximativ 3-4 luni si functioneaza perfect: nu am lag deloc, ruleaza android 4.3, bateria duce o zi de munca asidua lejer, sta excelent pe partea de update-uri, are o constructie buna, se simte solid in mana.
Am un s3 care vreau sa-l vand si ma bate gandul sa- mi iau un note 1 sau note 2, se merita sau nu?
Note 1 nu, este cu o generatie in urma. Note 2, doar daca ai nevoie de ceva mai mare. Eu as mai strange bani si as lua Galaxy S4, Note 3 sau alte telefoane de la alte companii (HTC, Sony, poate chiar LG).
Nu lua Note 1 pentru ca e prea vechi, nu lua Note 2 pentru ca e prea mare si rezolutia prea mica. Daca tot vrei ecranul imens, ia Note 3 daca te incadrezi cu bugetul. Daca nu, fa cum a zis colegul mai sus.
Ai luat in considerare si Nexus 5? Momentan e singurul mobil cu care mi-as inlocui S3-ul.
Bookmarks