Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 115

Thread: Recomandare telefon

1. #21 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Vrea sa-mi schimb si eu rabla, Samsung Galaxy S3 vs. Nexus 4?

2. #22 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Eu am testat GS3 ceva timp inainte sa ma hotarasc pe Nexus si am fost dezamagit. Dupa ~o luna de folosire, butoanele deja se decojeau iar softul adaugat de Samsung este groaznic. Nexus 4 este bestial, dar trebuie sa te obisnuiesti cu faptul ca softul este stock, deci lipsesc destule functii/ componente (ex: aplicatie care sa inregistreze sunet). Le gasesti in Store, desigur, doar ca trebuie sa mai pierzi timp cu cautarea...

3. #23 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Singurul lucru care mi-a placut mai mult la S3 e camera, dar in rest as merge pe Nexus 4. Si spatele ala arata chiar bine.

4. #24 SP
    Junior Member Flavy's Avatar
    I5/SGS4/Nexus5?

5. #25 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    i5

6. #26 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nexus 5

7. #27 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Flavy View Post
    I5/SGS4/Nexus5?
    Depinde ce anume iti doresti de la telefon. Daca vrei ecran cat mai mare si nu te deranjeaza dimensiunile smartphone-ului, mergi pe un Nexus 5. Daca vrei ceva care sa semene mai mult a telefon si mai putin a tableta, mergi pe un i5. Daca vrei ceva fara batai de cap cu un OS stabil, aplicatii si jocuri de nota 10, mergi pe i5. Daca vrei un OS cat mai open si cu cat mai multe optiuni de customizare posibile (dar si cu lag-urile si problemele aferente), mergi pe un Nexus 5 sau S4.

Ca best bang for the buck, castiga clar Nexus 5. Ca extra functii castiga S4. Eu am un i5 de care sunt atat de multumit incat nici nu simt nevoia de 5S. Concluzia o tragi singur (am rezistat 2 saptamani cu S4).

8. #28 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Hai ca asta-i buna. Daca si Nexus 5 ar pe lag, inseamna ca nu ai umblat cu un i5 sau 4S cu ios7. E cu mult peste din orice punct de vedere cand vine vorba de fluiditate. Azi m-am jucat cu unul (al meu vine abia marti) si e super fluid si la ani lumina de alti androizi.

Eu dintre cele 3 as merge pe Nexus 5 sau iPhone 5. IPhone-ul are camera mai buna, design-ul si materialele mai bune si o autonomie mai buna. In rest, Nexus 5 e bang for the buck. La 350€ merita, insa daca au acelasi pret as merge pe i5.

9. #29 SP
    Junior Member Flavy's Avatar
    Ma intereseaza un telefon destul de rapid. Eu momentan am un i4 cu ios7 si are un lag infernal. Telefonul il iau pentru browsing si gaming in mod special dar o sa il folosesc si la mai multe..mesaje si alte functii mai minore.

Am gasit i5 la 400e, cam acelasi pret e si pt nexus5.

10. #30 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Hai ca asta-i buna. Daca si Nexus 5 ar pe lag, inseamna ca nu ai umblat cu un i5 sau 4S cu ios7. E cu mult peste din orice punct de vedere cand vine vorba de fluiditate.
    E o problema legata de Android, nu de device in sine. Probabil inca o generatie - doua si vor trece peste problema. Din pacate vor trece doar din upgrade hardware

Cat despre Nexus 5 vs 4S sau i5 cu iOS7... nu mi se pare fair comparatia. De ce nu-l compari cu un smartphone Apple din aceeasi generatie? La urma urmei, Nexus 5 e mai nou chiar si decat 5S-ul A compara un Nexus 5 cu iPhone 4S care are deja 2 ani mi se pare exagerat.

P.S. Eu n-am pic de lag (never had) pe i5. Nu am iOS7 inca (si nici nu-mi face cu ochiul)...

11. #31 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai stai putin, noi cum le comparam? De ce as compara un telefon de 350€ cu unul de 700€? Unde e logica?

TelefoniPhone 4SiPhone 5CiPhone 5SNexus 5
    Pret399€599€699€350€
    Stocare8GB16GB16GB16GB

Inteleg sa spui ca un 5S e mai rapid, si e normal sa fie, desi uitandu-ma la reviews diferentele sunt mici.

Omul a intrebat S4, i5 si Nexus 5. Chiar si la numirea telefonului Samsung e in urma. Deci raman celelalte doua. I5 nu se mai vinde oficial, deci vorbim, de 5C, un telefon din generatia asta. E de fapt un 5 cu plastic. Deci se misca automat la fel de prost precum un i5 cu ios7.

Faptul ca tu nu te impaci cu Android e foarte ok, nici pe mine nu ma incanta, dar dupa ce ultimele telefoane mi-au fost de la Apple si ios7 a reusit sa ma faca sa fug cat vad cu ochii, spune destul. Si nici nu sunt de acord cand spui ca nu trebuie sa faci update. Un utilizator de rand habar n-are. Prin update intelegi imbunatatiri. Prietena mea si-a facut update la ios7 pentru ca nu ii mai mergeau aplicatiile iar acum telefonul abia merge. In afara de camera mai rapida, telefonul e inutilizabil chiar si de catre ea care nu e un power user. Eu i-am zis lui Flavy sa ia un i5 in ideea ca il cumpara SH iar la vanzare peste cateva luni sau un an va pierde mai putin decat cu un Android.

Nu cred ca mai este o problema de Android, pentru ca nu mai exista problemele specifice pe care le gasesti pe S4 cu al sau TouchWizz. E Android si doar atat, iar pe Nexus 5 functioneaza impecabil. Eu cred ca aici tine si de preconceptii. Eu unul vreau sa incerc cat mai multe.

Ma rog, nu o mai lungesc, dar din partea ta ma asteptam la o dorinta de schimbare, ca doar de aia zici mereu ca esti maniac, vrei sa le incerci pe toate. O sa revin cu impresii pe topicul dedicat vizavi de Nexus 5 dupa ce il primesc pe al meu si petrec ceva timp cu el. Pana atunci ti-as zice sa butonezi si tu unul ca sa vezi diferentele chiar si fata de un Note 3.

12. #32 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu stiu sincer cu cine te certi... Felicitari daca te-ai convins singur ca nu mai este o problema pe Android. Eu n-am reusit (chiar daca scapa de lag, aplicatiile si OS-ul au in continuare aceleasi probleme, in special cu bateria, consumul pe wifi & co). Cat despre lag de iOS 7 pe i5... nu stiu despre ce vorbesti. Eu n-am vazut asa ceva si am instalat vreo 20 (eu nu fac upgrade la al meu pentru ca am jailbreak si functii care imi trebuiesc - cand va iesi jailbreak la iOS 7 voi face upgrade cu siguranta).

Daca citeai mai sus, chiar i-am spus clar ca poate merge pe un Nexus 5, care e "best bang for the buck". Eu recunosc, nu m-am jucat decat vreo 30 de minute cu unul... si nu m-a impresionat cu nimic. Dar comparativ cu alte smartphone-uri Android, si daca-l gaseste la pretul real, e foarte foarte OK.

Faptul ca pe mine nu m-a convins absolut deloc sa-mi schimb i5-ul cu Nexus 5, nu inseamna ca e valabil pentru toata lumea. Daca pentru tine e OK, atunci e perfect. Pt. mine nu e. Repet, poate peste o generatie - doua, dupa Android 5.x... Si chiar si atunci, marimea ramane pt. mine un impediment. Nu-mi plac "phablets"-urile astea nici sa ma bati. Nu mai vorbim de faptul ca lipsa butoanelor hardware (macar un home acolo), mi se pare oribila. Ai rezolutie FullHD din care 10-15% iti e furata de un meniu... Aici trebuie sa recunosc ca Samsung primeste creditul meu (pt. ca inca pastreaza Back, Home si Menu). Si mai primeste un credit Samsung pt. ca s-a tinut tare pe scena "Apple sucks pt. ca nu are memory card support", oferind foarte frumos slot pt. upgrade de spatiu. Lucru pe care Google se pare ca il ignora in continuare.

In final, fiecare isi ia ce-i place... Eu doar mi-am spus opinia.

13. #33 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Deci ne certam?

Eu am spus altceva, m-am legat de experienta pe care o ai cu telefonul raportat la cati bani dai pe el. Daca pe un 4S dai 400€ o sa te iei cu mai ile de cap. Pentru ca e mai scump decat un Nexus 5 si mai incet, iar daca ai si ios7 pe el nici nu o sa il poti folosi. Cu 5/5C e acelasi lucru, se misca in ultimul hal cu ios7. Daca i5 m-a impresionat cand l-am luat acum un an, dupa ce l-am vazut cu ios7 nu l-am recunoscut. Se misca prost.

O sa zica lumea ca recomand Nexus 5 pentru ca mi l-am luat eu, dar nu e asa. Il recomand pentru ca orice iPhone de la 5C in jos se misca execrabil cu ultimul soft si eu nu l-as putea recomanda nimanui.

Data viitoare cand ne certam sa imi spui, ca sa imi scot

14. #34 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sorry, am uitat sa pun "certi" intre ghilimele. Am zis-o asa, ca de obicei vad ca esti impresionat de ultimul model. Dupa care iar si iar In plus, am obosit si eu ca de cativa ani sa tot aud "gata, de la modelul asta, nu mai ai lag pe Android"... Si nici nu se consuma bateria aiurea. Si Google chiar verifica aplicatiile inainte de a le posta pe Play. Si tot asa...

Sincer... eu teoretic ar trebui sa nu mai promovez atat produsele Apple. Chiar discutam cu colegul meu si faceam o analiza a problemelor. Vorba lui: "Bai, nu mai promova si tu atata Mac-urile, iPad-urile si iPhone-urile... ca murim de foame!". In ideea ca noua ne vin la service o gramada de device-uri cu Android, Windows, MacOS... si nu doar ca numarul la Apple in service e extrem de mic, dar de obicei le rezolvam repede si free (gen restore la defaults sau restore de firmware). Pe cand datorita produselor Google si Microsoft, traim bine merci... pt. ca vin jde mii de probleme, care mai de care.

So... mea culpa! Go for Nexus 5!

15. #35 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    HTC One 32GB, iPhone 4s 16GB, Samsung Galaxy S4, LG G2 Telefonul il voi achiziţiona împreună cu un abonament, nu vreau sa depasesc 1000-1100 lei

16. #36 SP
    Member kukenstein's Avatar
    Iphone 4S de la orange, la liber? Sau de la eMAG? Cine e mai serios la garantii? Vine cu iOS7 pe el direct?

17. #37 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Dant3: contrar asteptarilor, as opta pentru S4, daca iese la abonament in jur de 1000 RON. Dupa care HTC One. 4S e cam vechi.

kukenstein: eu ultimele iPhone 4S-uri luate de la Vodafone, numai cu iOS 7 le-am vazut venind.

18. #38 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Dant3: contrar asteptarilor, as opta pentru S4, daca iese la abonament in jur de 1000 RON. Dupa care HTC One. 4S e cam vechi.
    Am cautat si eu diferite siteuri de specialitate si am ajuns la o concluzie, HTC One e bun, foarte frumos dar bateria..., LG G2 e urat, are specificaţii foarte bune si bateria bate la fund S4 si HTC One.
    Oricum, astept in continuare părerile voastre

19. #39 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Dant3: macar la S4 stii ca ai butoane hardware (am ajuns sa spun ca iubesc Samsung pentru asta). Stii ca poti schimba bateria in 3 secunde (sau o poti upgrada cu multele alternative de pe piata)... stii ca poti creste spatiul cu microSD... e destul de stabil deja (daca nu ma insel s-a dat OK-ul pt. Android 4.3 pe S4). Daca poti trai cu o "semi-paleta", nu e chiar asa de rau dupa cum se spune.

Ce nu inteleg eu insa de ce se baga in aceeasi clasa un iPhone 4S cu un Galaxy S4? N-ar trebui sa vorbim de macar iPhone 5 sau 5C? Sa zicem ca 5S e in alta clasa (de pret in special), dar totusi... 4S mi se pare cam vechi.

20. #40 SP
    Member BlackSnake's Avatar
    HTC One 32gb clar.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast