Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 2 of 2

Thread: Problema display Nexus 5 dupa nici 48ore de functionare

  1. #1 SP
    Member rockybt18's Avatar

    Problema display Nexus 5 dupa nici 48ore de functionare

    Salutari. Sambata am primit si eu 2 bucati Nexus 5 prin abonamentele de la RCS RDS. Azi, dupa nici 48ore de cand l-am pornit prima data am probleme cu displayul. 1/3 din display in partea unde sunt si butoanele este sters la culoare la fel ca in linkul de mai jos. In atari conditii daca il duc la garantie maine presupun ca va fi trimis la LG Romania Bucuresti. Cei din serviceul romanesc deobicei inlocuiesc produsul sau ma voi trezi cu displayul schimbat si alte probleme generate de reasamblarea telefonului? In tarile acceptate Google telefoanele se trimit RMA si survine schimbarea acestora dar nu stiu la noi cum se face. Nu as dori reparatie ci inlocuirea produsului avand in vedere ca nu au trecut nici 7 zile. Sincer acum regret ca nu nu le-am cumparat de la un magazin mare din tara unde pot cere inlocuirea fara comentarii din partea lor. Daca ati avut probleme cu garantia imi puteti spune cum s-a rezolvat? Maine doresc sa ajung la sediul RDS. Pacat de calitatea componentelor intrucat este un telefon excelent.
    La celalalt telefon am remarcat ca are un punct de praf zub Gorilla Glass( nu este un pixel defect 100%), pot sa il returnez si pe acesta oare doar cu aceasta problema?
    Ca aici face si al meu doar ca 1/3 din ecran nu complet:

    Inca ceva exista vre-o posibilitate sau iau legatura direct cu cei de la Google sa le schimbe sau ca deobicei noi nu avem acoperire la garantia internationala? Am citit un articol prin care Google schimba propriile telefoane no matter what si de asta eram curios.

  2. #2 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Nu iti va schimba Google nimic.

    Service-ul LG din Bucuresti repara produsul in maxim 1h sau il schimba. Sau cel putin asta declara...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 21-11-2012, 11:53
  2. Problema "Secondary Display" By maniac360 in forum Hardware
    Replies: 3 Last Post: 01-12-2009, 03:55
  3. Replies: 3 Last Post: 06-01-2009, 21:54

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts