Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 6 of 8 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 LastLast
Results 101 to 120 of 146

Thread: Brexit

1. #101 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Punct ochit.

2. #102 SP
    Member Melo's Avatar
    @raducosmin: Mai citeste inca o data ce am spus despre batrani. Evident ca nu vorbeam despre pensionarii din '75, ci de cei de acum, care erau tineri in '75.

3. #103 SP
    eu am citit cam toate posturile din topicul asta cu atentie. tu ai citit? ai citit macar ce ai scris chiar tu?

Pai batranii astia au votat cam 70% pentru ramanerea in UE la referendumul din 1975, presupun ca nu le-a fost asa bine tinand cont ca s-au sucit 41 de ani mai tarziu.
    fraza asta transmite ideea ca aceleasi persoane din 75 s-au sucit acum. sau nu mai stiu eu sa citesc romaneste. ce am spus eu e ca desi si astia de acum sunt batrani exact ca si cei din 75, nu sunt ACEIASI OAMENI, nu sunt ACEIASI BATRANI, si singurul punct comun intre astea doua generatii este faptul ca au trecut prin aceeasi categorie de varsta la un moment dat, punctul definitoriu fiind ca acel moment e la 40 de ani distanta.

batranii aia din 75 care au votat pentru ramanerea in EU nu s-au sucit. decat poate in mormant cand au auzit ca vorbeste cineva aiurea despre ei pe un forum.

daca din cei aprox 2/3 din votantii pentru ramanerea in EEC la acea vreme erau si oameni intre 20-50 de ani, abia aia poti spune ca acum s-au sucit si au votat pentru iesirea din UE la batranete. dar daca in 75 majoritatea votantilor pentru ramanerea in EEC erau pensionari, si majoritatea dintre cei catre au votat pentru iesire atunci erau tineri, atunci rezulta ca de fapt majoritatea nu s-a schimbat. cei care au votat atunci pentru iesire sunt cei care au votat si acum pentru iesire. doar ca li s-au mai adaugat acum unii care atunci erau in floarea varstei si alesesera sa ramana in EC si dupa 40 de ani s-au sucit.

get your facts straight. and your logic.

4. #104 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Quote Originally Posted by raducucosmin View Post
    eu am citit [......] tu ai citit? ai citit macar ce ai scris chiar tu?

.......

5. #105 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    @raducu
    Tinerii din 75 au votat sa ramana, iar acum tinerii aia au devenit bătrânii din 2016 care au votat sa plece, deci s-au sucit. S-a exprimat el greșit.

6. #106 SP
    Member Melo's Avatar
    Quote Originally Posted by Melo View Post
    Liberalii sunt in fibrilatii, ei iubesc democratia doar cand votul este unul favorabil lor, cand o iau in bot; "democracy sucks si sa-i ia dracu' de batrani" mai pe romgleza. Pai batranii astia au votat cam 70% pentru ramanerea in UE la referendumul din 1975, presupun ca nu le-a fost asa bine tinand cont ca s-au sucit 41 de ani mai tarziu.

Batranii "ASTIA", de acum, din prezent, nu "AIA", de atunci, din trecut. Probabil nu stii sa interpretezi o fraza, trebuia sa fac si-o schema, ceva.

7. #107 SP
    Nu, nu. Doar semantica, logica... ceva

8. #108 SP
    Member Melo's Avatar
    Eu nu vad nicio problema, nici de semantica, nici de logica, probabil sunt eu mai inapoiat. Credeam ca e la mintea cocosului ca nu vorbesc despre pensionarii din '75, care sunt oale si ulcele acum.

9. #109 SP
    Probabil

Quote Originally Posted by Melo View Post
    Batranii "ASTIA", de acum, din prezent, nu "AIA", de atunci, din trecut. Probabil nu stii sa interpretezi o fraza, trebuia sa fac si-o schema, ceva.
    Pai batranii astia au votat cam 70% pentru ramanerea in UE la referendumul din 1975, presupun ca nu le-a fost asa bine tinand cont ca s-au sucit 41 de ani mai tarziu.
    Oi fi avand eu probleme de interpretare dar iti garantez cu mana pe orice carte de gramatica ca tu ai probleme de exprimare si logica. Mie mi se pare evidenta aberatia cand alatur cele doua fraze de mai sus. Aberatie pe care nu faci decat sa o scoti mai mult in evidenta prin explicatia asta din ultimul post.

@EspiritusSanctus multumesc pentru clarificare, am inteles ce a vrut sa spuna, altminteri nu-mi mai bateam capul sa-i combat "ideile" (si ca bonus si exprimarea defectuoasa); Din posturile mele banuiesc ca cel putin tu ai inteles si ce vreau eu sa spun, chiar daca probabil nu esti de acord.

10. #110 SP
    Member Melo's Avatar
    Amuzant, pe viitor o sa incerc sa fiu cat mai axiomatic cu putinta, ca sa inteleaga toata lumea.

11. #111 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Am copiat si eu bucata aia si am împrăștiat-o printre amici, cred că avem o problemă, am înțeles exact ce a înțeles și Radu. Cel mai probabil problema nu e la noi? Sau poate e? Acum am înțeles, ne lipsește gândirea logica, credeam că vorbim despre scoțienii din clanul MacLeod

12. #112 SP
    Senior Member numaGabi's Avatar
    Ciudat, eu am înțeles exact ce a vrut sa spună. Nu-l cunosc, nu vreau sa ii iau apărarea. La cine o fi problema in cazul asta?

Cand spui ca "bătrânii ăștia au votat in 75" mi se pare logic ca te referi la faptul ca au votat in tinerețea lor. Doar dacă vrei sa te cerți neapărat pe un forum pe probleme gramatica, semantica sau mai știu eu ce, înțelegi altceva.

13. #113 SP
    Member Melo's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Am copiat si eu bucata aia si am împrăștiat-o printre amici, cred că avem o problemă, am înțeles exact ce a înțeles și Radu. Cel mai probabil problema nu e la noi? Sau poate e? Acum am înțeles, ne lipsește gândirea logica, credeam că vorbim despre scoțienii din clanul MacLeod
    Ciudat, am facut si eu acelasi lucru si toti pe care i-am intrebat au inteles exact ce am vrut sa spun. E un glitch in Matrix.

14. #114 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    @bicky Ok, am înțeles greșit, mea culpa, dacă tu ai înțeles că eu caut scandal e bine, chiar e o problema de interpretare, semantică în acest caz. Nici eu nu cunosc pe nimeni, dar mi-am spus părerea. O sa îmi iau câteva ore de meditație pentru limba română si logică, cred că mintea mea a intrat în stand-by în ultima vreme.

PS: Chiar nu cred că omul a căutat scandal, dacă făceai referire la Radu si nu la mine. La naiba, iar ajungem la semantică

15. #115 SP
    Member marv's Avatar
    Melo, eu am inteles din prima. Stay strong!

16. #116 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Propun un referendum

17. #117 SP
    Time out. Nu era vorba doar de faptul ca batranii de acum erau tineri in 75. Chestiile astea erau strict legate si de procentajele alea.

In alta ordine de idei paralela oricum nu prea are sens. Lasand la o parte disputa legata de varsta votantilor. De ce? Pentru ca in 1975 cantitatea si calitatea informatiilor era alta, si chiar si asa, oamenii atunci votau pentru altceva. EEC in acceptiunea din 75 nu e sinonim cu EU de acum. Asta pe de o parte. Conditiile economice de atunci erau altele. UK trecea printr-un declin economic, si astfel aderarea la un EEC era logica. Acum UK desi a trecut prin criza de la sfarsitul anilor 2000, cel putin in cifre nu este intr-o situatie atat de rea acum cum era atunci, ba chiar e in revenire dupa ultima criza si intr-o situatie destul de stabila.

Atunci decizia oamenilor de a vota a fost una economica. Ce au votat si ce s-a intamplat ulterior e alta poveste.

Insa acum decizia unora de a vota a fost mascata de unii politicieni ca fiind una economica, dar nu e. Este clar una etnica.

18. #118 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Decizia de a vota out a fost intr-adevar luata pe criterii rasiale de multi, si oarecum pe buna-dreptate. Sunt comunitati musulmane in anglia in care politistii intra cu risc foarte mare de a fi atacati, sau cer acordul liderilor comunitatii sa patruleze. Asta intr-un teritoriu in care statul isi exercita sau ar trebui sa-si exercite suveranitatea. Nimeni nu a facut demersuri sa fie integrati, pe de-o parte britanicii i-au etichetat ca teroristi, datorita unor fanatici. E evident ca-s mai multi musulmani care-si vad linistiti de viata decat cei care se detoneaza prin gari/aeroporturi, dar comportamentul negativ tinde sa atraga primul atentia. Pe de alta parte, musulmanii au ales marea majoritate sa ramana conservatori si retrograzi. A fost o chestie mai mult de orgolii, din ambele parti.

Acelasi lucru si pentru noi, peste tot in europa suntem tigani si cersetori pentru ca tiganii au atras atentia asupra lor cersind prin toate punctele turistice din orasele din vest. Plus celelalte scursuri care au plecat la furat si alte asemenea. In Londra daca te plimbi prin centru auzi romana la fel de des ca engleza, si nu de la genul de oameni care iti fac cinste tie ca cetatean roman. Aici nu mai sunt sigur daca romanii care s-au dus sa-si vada linistiti de viata sunt mai multi decat cei care afiseaza public un comportament negativ

Iar argumentul lor ca imigrantii le iau joburile nu e ok, 85-90% din imigranti presteaza munca pe care englezii nu ar presta-o.

19. #119 SP
    Corect. Mie mi se pare o mare problema asta cu neintegrarea in comunitate ale unor grupuri etnice. Mi se pare normal sa ai libertate de exprimare, libertate culturala, religioasa si ce mai vrei tu. Dar daca esti intr-o tara si te pretinzi mai mult decat vizitator atunci nu doar ca TREBUIE sa ii respecti legile dar si sa inveti limba si sa te integrezi. Este clar ca anumiti oameni nici macar nu incearca. Asta e intr-adevar o problema. Dar nu e cauzata de prezenta Uk in UE. Legislatia locala trebuie fara a fi rasista sau xenofoba sa reglementeze conditiile pentru rezidenti si cetateni si sa nu permita dezvoltarea unor astfel de enclave. Dar ghici ce: politicienilor englezi le-a pasat de poporul englez cam cat celor romani de noi. Dimpotriva lor le convine starea de fapt care s-a creat si animozitatile dezvoltate pentru ca le asigura baza de vot.

20. #120 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Este clar ca anumiti oameni nici macar nu incearca. Asta e intr-adevar o problema. Dar nu e cauzata de prezenta Uk in UE.
    Nu in totalitate. Ca membru UE esti parte la niste tratate care reglementeaza drepturile strainilor in teritoriul uniunii, iar in probleme de drept international, se aplica intai dreptul international, si apoi dreptul intern. Asadar, daca englezii ar apela la niste masuri coercitive in incercarea de a-i integra, e posibil sa contravina legislatiei europene si sa se aleaga cu niste condamnari pe la CJE sau chiar CEDO.

Legislatia locala trebuie fara a fi rasista sau xenofoba sa reglementeze conditiile pentru rezidenti si cetateni si sa nu permita dezvoltarea unor astfel de enclave.
    Normal, dar e greu sa legiferezi asa ceva fara a avea pentru cineva macar un iz discriminatoriu, iar discrimanarea a fost de fiecare data aspru pedepsita la CEDO.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 8 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks