Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 8 FirstFirst ... 6 7 8
Results 141 to 146 of 146

Thread: Brexit

  1. #141 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Lovely. Asta e fix ca la americani. E chiar putin mai rau la aia

  2. #142 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Clovnul de Farage si-a dat demisia. Faine personaje, Boris si Farage. Si-au bagat mainile in buzunar si s-au dus, nici vorba sa-si asume rezultatul si sa ia parte la negocieri, etc. Pe de alta parte, nici ca ar merita altceva votantii Leave.

  3. #143 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Lasa dom'le ca scapa de imigranti. Wasn't that the whole point? Sa scape de negrii, maronii, romanii si polonezii aia imputiti. Normal ca si-a dat demisia. Mission accomplished. Ce mai voiai sa faca? Si-a adus tara catre un nou ideal de civilizatie si o economie in sfarsit prospera. Acum se duce la odihna ca a muncit mult si cu spor.

    Englezii get-beget pot dormi linstiti (mai ales cei care au votat cu toata mana - ca sa zic asa - pentru Brexit, si restul oamenilor care i-au felicitat dupa). Acesti mari oameni politici, precum FNI-ul in Romania anilor 90, vegheaza pentru ei.

  4. #144 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    A demisionat Farage?


  5. #145 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Care este asemanarea dintre un Limax si Farrage? amandoi n-au *****.
    Ce credeati ca mentionez de coloana vertebrala? Astfel de personaje mizerabile nu au avut asa ceva niciodata.. Intr-un fel ma bucur ca si-a dat arama pe fata.

    In alta ordine de idei (nu am apucat sa detaliez data trecuta) ce merita sa si-o ia astia de-au votat leave.. (mai nasol de cealalata jumate care nu a vrut sa iasa din UE si o buna parte din "amaratii" de imigranti care au vrut un trai mai bun, intr-o tara ce nu i-a vrut niciodata).
    Infatuarea asta britanica.. (cred ca au fost asa dintotdauna ca popor, oricat de mult nu-mi plac mie generalizarile) daca pe vremuri ajuta intr-o oarecare masura la cladirea un imperiu, acum s-ar putea sa cam faramiteze si ce unitate mai e la nivel de UK.
    Motiv in plus pentru tari precum Scotia sau Irlanda ca in sfarsit sa scape de "regat" iar pentru noi.. "purtatorii astia de sifilis" (sa citez un mare intelept Limax in viata), nu ne ramane altceva decat sa ne bucuram ca UE (cu aceasta ocazie) a dovedit ca este mai puternic decat credeau multi.
    Ramane de vazut cum se va sfarsi epopeea (sunt in concediu, nu prea mai sunt asa la curent, ce prind din zbor), nu se poate sa mananci prajitura si sa o mai ai si in frigider..

  6. #146 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Zilele astea ma intereseaza de UK si de GBP, la fel de mult cat ma intereseaza de Norvegia si NOK.. am dat insa, din greseala, peste niste informatii foarte interesante (citind articolul de mai jos).

    Cine a ținut în spate bugetul UE și cine s-a înfruptat din el în ultimii 16 ani | Analize economice

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 8 FirstFirst ... 6 7 8

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts