Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: In ce limba ar trebui sa fie scris pe pancarde?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Romana

    16 35.56%
  • Engleza

    29 64.44%
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 45

Thread: Free Hugs Campaign

  1. #21 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Vai, multumesc!

    Love you back trickz!

  2. #22 SP
    Member Devergo's Avatar
    Bineinteles DeathWings

    App: Acum caut o melodie potrivita pentru viitorul clip,daca aveti sugestii va rog postati ^_^
    Cheers

  3. #23 SP
    Member dogdan's Avatar
    michael jackson -man in the mirror sau heal the world

  4. #24 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Hmm.. weekendul urmator adica weekendul acesta?

  5. #25 SP
    Member Devergo's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Hmm.. weekendul urmator adica weekendul acesta?
    Yep,sambata asta .

  6. #26 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Hmm... o sa incerc sa trec si eu prin ploiesti Acolo, la fantana, nu?

  7. #27 SP
    Banned Mario's Avatar
    daca vrei sa te scuipe lumea pe strda si sa strige:mars bula.....e,ca asea se face la noi si sa te sug de bani romi dute cu pancarta pe str. sa-mi zici cate vanatai ai la sfarsitu zilei

  8. #28 SP
    Member Devergo's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Hmm... o sa incerc sa trec si eu prin ploiesti Acolo, la fantana, nu?
    O sa incepem in fata la MC si ne plimbam .Daca vrei iti dau nr. de telefon prin PM si ma suni cand esti prin zona (oricum o sa avem pancarte in plus,daca vrei sa ni te alaturi putin)

  9. #29 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Well, o sa fac tot posibilul sa fiu acolo! Astept un pm cu numarul

  10. #30 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by Devergo View Post
    Lasa Khan ca ii vindeci tu,am uitat de miile de campanii pe care le-ai facut pentru saraci si bolnavi si cate faci tu pentru comunite.
    De multe ori cand am avut o zi foarte proasta,simteam nevoia de o imbratisarea sa-mi ofere un confort sentimental,chiar daca poate nu dura,daca tu esti Chuck Norris si detii mereu controlul,treaba ta.Bineinteles,nu cu totii avem bunul simt sa ne tinem gura cand nu suntem de acord sau nu ne place ceva,presupun ca daca vezi un baiat cu par mai lung pe strada strigi dupa el ca e emo,ce dracu,toti baietii ar trebui tunsi nr. 1.
    Oricum,campania este adresata catre oricine,chiar si ignoranti ca tine .Asa ca

    PS: Daca iti mai vin idei dastea cu colturi de paine,venite dupa vreo 2-3 beri,da un PM te rog,nu pentru asta e threadul
    si cate faci tu pentru comunite.
    Ce definesti tu prin comunitate? Hai sa ne uitam un pic in jur. Munceste la un review, expune-ti o parere sau cumpara-ti ceva si posteaza aici: http://www.consolegames.ro/forum/f60...-cumparat-azi/
    Ia uita-te si la cate thanks-uri primeste postul tau. Cam asa-ti dai seama cat de mult te apreciaza "comunitatea" pentru munca depusa.
    In concluzie, decat sa umblii cu "campania" ia-ti un Mertan si niste ghiuluri pe dejte si oamenii aia poate vor gandi sa munceasca sa ajunga ca tine.
    Eu cel putin asta am invatat de la comunitate. Le dai ceva gratis e naspa, le dai ceva de admirat, e de bine.

    am uitat de miile de campanii pe care le-ai facut pentru saraci si bolnavi
    Aici ai folosit o scuza patetica pentru sarcasm, insa cu toate ca eu nu fac nimic, nu am pretentia sa sustin ca astfel "voi schimba lumea". Nu zic sa-ti schimbi opiniile legate de initiativele voastre, doar ca ar trebui sa le gandesti la scara mai mica.

    De multe ori cand am avut o zi foarte proasta,simteam nevoia de o imbratisarea sa-mi ofere un confort sentimental,chiar daca poate nu dura,daca tu esti Chuck Norris si detii mereu controlul,treaba ta.
    Cred ca prin derapajele mele de uneori s-a vazut tocmai faptul ca NU detin controlul mereu.
    Sa stii ca dintr-un motiv anume ti-am recomandat mai devreme sa va jucati voi frumos intr-un colt al vostru si sa nu deranjati oamenii mari, si anume scalarea problemelor.
    Daca te-a vazut un vecin fumand si ti-e frica ca te afla parintii, OK - accepta imbratisearea unui hipster cu mustacioara - pentru ca urmeaza un mare set de palme acasa, deci recomfortant intr-adevar.
    Dar daca ai rate la banca, ai fost dat afara de la serviciu, ai datorii la intretinere de 6 luni de zile si ai primit instiintare ca-ti taie lumina - fix un hipster de 16 ani sa te ia in brate iti trebuie.

    Bineinteles,nu cu totii avem bunul simt sa ne tinem gura cand nu suntem de acord sau nu ne place ceva,presupun ca daca vezi un baiat cu par mai lung pe strada strigi dupa el ca e emo,ce dracu,toti baietii ar trebui tunsi nr. 1.
    Exista un termen in dictionar.. nu stiu daca ai auzit de el, se cheama dezbatere. Si aia are loc in principal atunci cand se confrunta doua idei. Eu mi-am argumentat postul destul de bine, ba chiar am pornit o discutie, spre deosebire de Mario mai sus.
    Nu stiam ca dezbaterea face parte din blocul comunist, in timp ce de fapt ar trebui sa cadem cu totii de acord asupra unui concept si sa-l veneram si sa-l punem in practica - the free democratic way. De fapt, daca stau sa recitesc situatia e chiar invers.
    Aplicabil la contextul tau iti raspund ca nu.. nu m-as lua de copii pe strada pentru ca sunt emo. Dar daca ar deschide un topic pe un forum in care ar incuraja pe altii sa fie emo ca si ei pentru ca asa vor schimba lumea, nu m-as putea abtine sa nu intervin cu argumente contra. Dezbatere - get it?

    Oricum,campania este adresata catre oricine,chiar si ignoranti ca tine .Asa ca
    In primul rand, daca e adresata oricui aceasta campanie, as vrea sa o vad pusa in practica la penitenciarul Rahova. Sau macar oamenilor in situatia mai sus amintita de mine, dar la modul "bine primit". Din pacate aceste elemente "open-minded" care fac parte din cu totul si cu totul alte culturi, cu oameni mult mai deschisi la minte si la vorba nu prea pot fi imprumutate.
    Dar cum voi mergeti pe principiul: "frate am dat peste un clip tare pe tub, hai frate sa facem si la noi asa ca merge". Si desi stiti ca nu va merge, va imbarbatati moral gandindu-va la voi ca la adevarati initiatori ai spiritului liber in Romania. Scopul este bun dar metoda de pus in aplicare faileaza. Spiritul de care spuneam mai devreme, poate creste odata cu voi, nu poate fi introdus in sistem.

    Mi se pare amuzant sa ma numesti ignorant, avand in vedere modul in care acest tip de campanie a inceput. Un om avea nevoie de consolare pentru ca i-a murit mama. Nu voia sa schimbe lumea si nu-l interesa daca alti oameni aveau nevoie de consolare sau nu. A fost o actiune pur egoista, fara scop nobil care nu prea merita ridicarea la rang de moda dar deh, asa-i cu generatiile astea.
    De fapt, conceptul in sine e destul de trist: sa-ti moara mama si sa nu aiba cine sa-ti ofere o imbratisare incat practic sa cersesti una. Mi se pare ca pe parcurs ati ignorat cauzele si ati pastrat doar moda.

    PS: Daca iti mai vin idei dastea cu colturi de paine,venite dupa vreo 2-3 beri,da un PM te rog,nu pentru asta e threadul
    Aici nu prea inteleg ce vrei sa zici (de unde vine analogia asta cu 2-3 beri) si n-as prea sta sa demontez, DAR o statistica destul de interesanta spune ca tinerii arunca tone de mancare in stadiu comestibil. Nu vreau sa merg atat de departe incat sa zic: ganditi-va la copii muritori de foame din Africa.
    Dar daca maine ca tot sunteti in centru vi se face foame, eventual mancati ceva de la Mac. Lasati pancartele alea cu imbratisari gratuite jos si n-aruncati portia aia de cartofi prajiti care a ramas in plus.
    Ceva in stomac poate face diferenta.

    L.E. Pt exemplificare: http://makesmethink.com/view/Miscellaneous/52
    Cu siguranta homeless-ul ala ar fi avut nevoie de o imbratisare

  11. #31 SP
    Member Devergo's Avatar
    Ma gandeam ca daca tot ai scris atat ma iluminezi si pe mine in privinta postului tau anterior(inutil).Dar am fost dezamagit.
    In primul rand "himpsterul" de mine are vreo 18 ani jumate asa si intamplarile nefericite din viata mea m-au fortat sa ma maturizez mult mai devreme decat trebuia .
    In al doilea rand,cum poti fi asa sigur ca un om cu 2 ipoteci la casa si proaspat concediat nu ar aprecia o imbratisare?Poate din contra,nu are cine sa ii ofer un sprijin moral in acele momente si un zambet pe buze este mai mult decat ii trebuie.
    Last but not least,Juan a inceput aceasta campanie tocmai pentru ca a trecut prin ce a trecut.S-a simtit singur si a dorit macar sa incerce sa ajute pe altii sa nu se simta asa.
    Acum fiecare are dreptul la opinie,nu neg asta,dar ma intristeaza faptul ca sunt multi oameni care nu stiu sa aprecieze lucrurile subtile ale vietii,dar care ii dau valoare.Mai bine ma joc 30 de ore un joc si fac un review,sau mai bine ma dau mare cu noile mele achizitii(care nici macar nu sunt cumparate pe banii mei) decat sa imbratisez lumea ca un hipster...(sper ca varianta asta de sarcasm e mai pe placul tau).
    Eu unul m-am saturat sa incerc sa te fac sa intelegi un lucru atat de simplu...ramai cu conceptiile tale preconcepute si toata lumea e fericita.
    Cheers

  12. #32 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Daca as fi in situatia prezentata de tine in al treilea paragraf si ar veni cineva sa ma imbratiseze, cred ca i'as trage vreo 2 pumni in gura sau i'as da cu ceva in cap...

  13. #33 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Bai bai.. se deviaza de la ideea de baza a conceptului de free hugs: o exteriorizare gratuita a sentimentelor. Majoritatea avem nevoie de asta, chit ca recunoastem chit ca nu. Bineinteles, mai sunt si oameni care te'ar lua la bataie daca te'ar vedea cu un semn free hugs dupa tine.

    Morala: da, se poate asemana cu cocalarii care asculta melodii cu volumul la max. La fel se pot asemana si cei ce se joaca pe psp in metrou: sunt sigur ca sunt oameni care nu vor sa vada asta.. Totusi, nu este ceva OSTENTATIV. Nu vin peste tine, te pleznesc cu semnul si zic: da'mi hug ca daca nu o bat pe gagica'ta. Este pur si simplu un semn ca suntem dispusi sa impartim din starea de bine pe care o avem.

    Eu chiar o sa fac tot posibilul sa vin, asa, for fun. Sunt curios ce reactie au oamenii

  14. #34 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by Devergo View Post
    Ma gandeam ca daca tot ai scris atat ma iluminezi si pe mine in privinta postului tau anterior(inutil).Dar am fost dezamagit.
    In primul rand "himpsterul" de mine are vreo 18 ani jumate asa si intamplarile nefericite din viata mea m-au fortat sa ma maturizez mult mai devreme decat trebuia .
    In al doilea rand,cum poti fi asa sigur ca un om cu 2 ipoteci la casa si proaspat concediat nu ar aprecia o imbratisare?Poate din contra,nu are cine sa ii ofer un sprijin moral in acele momente si un zambet pe buze este mai mult decat ii trebuie.
    Last but not least,Juan a inceput aceasta campanie tocmai pentru ca a trecut prin ce a trecut.S-a simtit singur si a dorit macar sa incerce sa ajute pe altii sa nu se simta asa.
    Acum fiecare are dreptul la opinie,nu neg asta,dar ma intristeaza faptul ca sunt multi oameni care nu stiu sa aprecieze lucrurile subtile ale vietii,dar care ii dau valoare.Mai bine ma joc 30 de ore un joc si fac un review,sau mai bine ma dau mare cu noile mele achizitii(care nici macar nu sunt cumparate pe banii mei) decat sa imbratisez lumea ca un hipster...(sper ca varianta asta de sarcasm e mai pe placul tau).
    Eu unul m-am saturat sa incerc sa te fac sa intelegi un lucru atat de simplu...ramai cu conceptiile tale preconcepute si toata lumea e fericita.
    Cheers
    Ma gandeam ca daca tot ai scris atat ma iluminezi si pe mine in privinta postului tau anterior(inutil).Dar am fost dezamagit.
    Atunci am scris acelasi lucru doar ca mult mai scurt si mai dur, n-aveam chef de elaborari. Azi am avut, dar esenta vorbelor mele a ramas aceeasi. Dezamagirea e pe pielea ta.

    In al doilea rand,cum poti fi asa sigur ca un om cu 2 ipoteci la casa si proaspat concediat nu ar aprecia o imbratisare?Poate din contra,nu are cine sa ii ofer un sprijin moral in acele momente si un zambet pe buze este mai mult decat ii trebuie.
    Keep lying to yourself.

    Last but not least,Juan a inceput aceasta campanie tocmai pentru ca a trecut prin ce a trecut.S-a simtit singur si a dorit macar sa incerce sa ajute pe altii sa nu se simta asa.
    Yeah right. Iti moare mama, te simti trist si zici: hai sa imbratisez oameni ca sa nu fie tristi cum am fost eu. Altruismul asta ipotetic e gretos si imposibil. Eu spun ca in mare parte s-a gandit la el cand a facut-o.

    Acum fiecare are dreptul la opinie,nu neg asta,dar ma intristeaza faptul ca sunt multi oameni care nu stiu sa aprecieze lucrurile subtile ale vietii,dar care ii dau valoare.Mai bine ma joc 30 de ore un joc si fac un review,sau mai bine ma dau mare cu noile mele achizitii(care nici macar nu sunt cumparate pe banii mei) decat sa imbratisez lumea ca un hipster...(sper ca varianta asta de sarcasm e mai pe placul tau).
    Inteleg ca esti intristat de faptul ca nu apreciez un lucru subtil (asa e moda generatia asta, sa fii trist, no problem) insa din moment ce spui ca nu negi ca am dreptul la opinie, dai dovada si de putina ipocrizie.
    Intocmai pentru ca tu dai dovada de atata open-mindness ar trebui sa nu ma critici atat de mult pentru ca mi-am expus parerea ci ar trebui sa accepti faptul ca eu pretuiesc alte subtilitati si o alta savoare a vietii. Tocmai asta ne face umani, faptul ca suntem diferiti, dar se pare ca pe tine te intristeaza tocmai acest lucru: diversitatea.
    Prin exemplul dat de tine n-am inteles exact ce vrei sa spui, ba chiar imi dai de inteles ca ai extras doar ce ti-a placut din tona de text.

    Eu unul m-am saturat sa incerc sa te fac sa intelegi un lucru atat de simplu...ramai cu conceptiile tale preconcepute si toata lumea e fericita.
    N-ai incercat sa ma faci sa inteleg nimic inafara de faptul ca opinia mea nu e binevenita pentru ca e diferita.
    Eu cred ca daca e sa facem role playing, tu ar trebui sa-ti pui palaria de Preconceput pentru ca ai sarit din prima la gatul meu doar pentru ca GANDESC ALTFEL.

  15. #35 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Cum a zis si Khan, in cel mai bun caz veti inveseli cativa copii care nu mai au bani de tigari sau s-au certat cu un prieten. Daca tu ai avea probleme si un necunoscut ar fi singurul de la care poti smulge o imbratisare, cand ar trebui sa ai prieteni/familie langa tine, crezi ca ti-ar mai arde de viata ?

  16. #36 SP
    Member sentyno's Avatar
    Devergo nu te da inapoi de la nimic !
    Niciodata nu vei gasi persoane care sa te inteleaga pe deplin . Tre` sa vina unu sa zica "frate ca realitate`i dura, bla bla ".
    Seriozitatea i`a lovit pe toti, ce sa`ti povestesc.
    Tot folosindu`l pe daca s-ar putea sa ajungi sa dormi sub ceru` liber . ca deh sa nu pice blocul/casa pe tine ! (vai dar daca pica ceru ?)
    Se intampla deseori sa iti vina vreo idee si sa trezeste un "tip" sa`ti tina o predica despre viata !

  17. #37 SP
    Member Devergo's Avatar
    Din pacate,datorita unor probleme a trebuit sa aman campania.Probabil va avea loc in timpul saptamanii viitoare,va voi tine la curent.

  18. #38 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Attached Images Attached Images 02.jpg

  19. #39 SP
    Member Vami's Avatar
    Khan, fara suparare, dar rautacios mai esti. lol

  20. #40 SP
    Member dogdan's Avatar
    devergo ai lasat campania sa moara? nu pot sa cred.....oh well gues khan was right.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 15-06-2015, 22:26
  2. Replies: 0 Last Post: 19-06-2011, 12:04
  3. No Co-op Campaign in Call of Duty Black Ops By Honord in forum Console News
    Replies: 13 Last Post: 05-06-2010, 09:59
  4. Savage Moon: The Hera Campaign Videos By RonanN1 in forum Videos
    Replies: 0 Last Post: 15-12-2009, 03:31

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts