nu diferenta de fus ora este de 8 ore......
am si eu o intrebare voi vedeti ce postez eu deoarece la mine in cartier e picat netul dar merge sa intru doar pe consolegame....alte site-uri gen google nu merg.
Spuneti-mi si mie ce pot face ca sa repar un PC.Cand bag cablul de la priza in sursa se aprinde automat dar nu da semnal la monitor.Am scos si ramii si tot asa face.La placa video si la procesor se invart coolerele.Pana sa imi iau calculatoul nou mergea foarte bine, tin sa precizez ca i-am scos acele mufe mici care conecteaza butonul power/reset la sursa, momentan este doar acela de power introdus
dreapta 5 nu taia scurt inchide 4 lung mascat lung taiat scurt iar dreapta nu taia scurt 60 si stanga 5 pe 8 lung pe 100 plin 5 dreapta 50 inchide 2 scurt cu ATENTIEEEE!! inchide 4 pe 8 pe varf de panta 40 nu taia 5 legat pe 100 lung si dreapta 3 +lung inchide 3 80 serpuit varf de panta si stanga 3 inchide usor nu taiaaaa..ce P***a masii faci ma! am zis sa nu tai !o luam de la capat ..HAI! Dreapta 4 inchide 8 2 la intersectie aluneca pe frana si dreapta 5 interior interior inchide usor pe panta in dreapta 6.....
(pilotulce frumos e pomu asta...
---------- Post added at 10:36 PM ---------- Previous post was at 10:32 PM ----------
mai bine isi pun nenii astia un gps cu drumu si o biluta desenata frumos pe ecran si o voce senzuala: "peste 50 metri, virati...la dreapta" ...
Back... alive and kicking... Flying still sux. Must be "only for birds"
Serios acum, am avut eu numai ghinioane si la dus si la intors, sau Airbus 320 e asa zgomotos by default ?
Oricum...i'm alive !
mi s-au stricat castilede la xbox ...a fost vina mea am scapat controllerul si aveam castile pe cap , de unde sa imi iau alt headset ?
Bookmarks