Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 501 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 65 115 ... LastLast
Results 281 to 300 of 10006

Thread: SpamBox Reloaded :P

1. #281 SP
    Member reborn2603's Avatar

2. #282 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Nu exista data cand sa desfac o conserva fara cheita si sa nu am dificultati.Damn, e mai simplu sa asamblezi o nava spatiala decat sa desfaci o conserva.

3. #283 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    reborn2603 : 1.elefantii nu sar
    2. chiar daca nu respecta biologia e super jocul

teododotheone : ai incercat un desfacator de conserve ?

4. #284 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Quote Originally Posted by teododotheone View Post
    Nu exista data cand sa desfac o conserva fara cheita si sa nu am dificultati.Damn, e mai simplu sa asamblezi o nava spatiala decat sa desfaci o conserva.
    ce greu e sa desfaci o conserva...incearca cu un cutit(varf ascutit bineinteles)

5. #285 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Si eu alegeam conservele pt. ca avea cheita... dar m-am lamurit. Hell yeah, la mine pana si la sticla de lapte se rupe "cheita" Sa bag si acolo cutitul ?

6. #286 SP
    Teo
    Quote Originally Posted by k1du View Post
    ce greu e sa desfaci o conserva...incearca cu un cutit(varf ascutit bineinteles)
    Daca nu incercam cu un cutit cu ce crezi ca am desfacut-o? cu mainile goale?

...si inca ceva, eu si toata familia mea avem un dar aparte: de fiecare data cand reparam ceva(calculator, motocicleta, televizor...) TOT timpu ne raman un pumn de piese si neaparat trebuie sa folosim ciocanul.La conserva am folosit bineinteles cutit tare si ciocan.

7. #287 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Numai Chuck Norris poate sa faca asta

8. #288 SP
    Teo
    Tocmai ai inventat ''un adevar'' nou cu Chuck Norris:

Chuck Norris poate sa desfaca o conserva cu mainile goale.

9. #289 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar

...si inca ceva, eu si toata familia mea avem un dar aparte: de fiecare data cand reparam ceva(calculator, motocicleta, televizor...) TOT timpu ne raman un pumn de piese si neaparat trebuie sa folosim ciocanul.La conserva am folosit bineinteles cutit tare si ciocan.
    Ai incercat sa repari un X360 ? Poate rezolvi problema cu incalzirea prin eliminarea unui pumn de piese ( deci mai mult aer inconsola)lol

P.S. : Si cand ai reparat calculator/motocicleta/televizor mai au mers dupaia ?

10. #290 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar

11. #291 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Quote Originally Posted by Uziwood View Post
    Vai, cat de prost sa fii?

12. #292 SP
    Member dogdan's Avatar
    Quote Originally Posted by Uziwood View Post
    intr-un fel nu e furt ca wi-fi-ul era gratis in incinta bibliotecii , nu ?
    oricum cat de penal trebuie sa fi ca sa mergi cu xboxul +monitor+extra stuff ca sa te joci pe net ?
    frate orice abonament de cacaoo ti-ai face acasa ar merge ft bine.wtf?

13. #293 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    WTF? Nu putea sa mearga intr-un KFC/Mec sa dea una mica? Mai luai un cartof prajit, mai faceai un frag.

14. #294 SP
    Teo
    Doar nu credeti ca s-a dus acolo ca nu avea unde sa se joace, cel mai probabil a facut-o de teribilism sau a fost aranjat.

15. #295 SP
    Member dogdan's Avatar
    Doar nu credeti ca s-a dus acolo ca nu avea unde sa se joace, cel mai probabil a facut-o de teribilism sau a fost aranjat.
    frate nu sti de ce e capabila prostia ?! poate ca ce spui tu e adevarat dar nu e exclus sa fie si celalta varianta adevarata.

16. #296 SP
    Am vazut castile lui hostile si vreau sa va intreb si pe voi, stiti ceva casti compatibile cu PS3 pana in 150 ron, sau niste boxe compatibile cu ps3 pana in 200 ?

17. #297 SP
    Diesel k1du's Avatar
    cauta pe ebay.co.uk si vorbesti cu bodo

18. #298 SP
    Pai noh, daca as sti care, cum sunt compatibile, crede-ma ca mi-as fi cautat singur, dar de-asta intrebam, pentru ca n-am nicio idee.

19. #299 SP
    Diesel k1du's Avatar
    tu vrei casti ca ale lui hostile? daca da sorry n-am stiut credeam ca vrei casca normala (pe o ureche)

20. #300 SP
    Member weriwulf's Avatar
    Si sunt ranit bing-bang, si sangerez bing-bang, printre copaci, bing-bang

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 501 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 65 115 ... LastLast