Merci!
![]()
Pff.. tocmai mi-am adus aminte ca am distrus chiuveta in barul in care am fost aseara. Someone needs to pay![]()
pentru ca este o sarbatoare americana, nu avem treaba cu ea. dupa parerea mea cei care sarbatoresc halloween-ul sunt niste snobi. apropo, ai vazut ca pe ultimile 5 threaduri de la offtopic tu apari ca ultimul care a postat ceva? Looks like we have a new post hunter. Welcome!
probabil...
daca era si la noi aceasta sarbatoare mai populara...,nu zic de faptul ca iei bomboane sau chestii de genu,dar daca mergi imbracat intr-un costum de halloween strada esti luat la misto de cocalarii din zilele noastre
![]()
Ac/Dc da te-ai pus pe postat nu glumaesti deja in killing spree, mai dezgroapa 3 threaduri si primesti un chupa chups.
Romanul n-are identitate sau originalitate.
Stiai ca cearsaf, perdea, cioban, etc. sunt cuvinte din limba turca
Stiai ca prin 1920 unu care gandea cam ca Pruteanu asa, nu voia sa mai imprumutam cuvinte din franceza ca era cam cum e cu engleza acum.
Si la cravata ii zicea gatlegau. Iar la batista - nassuflete. LOL
Stiai ca "celebra" bucatarie romaneasca e de fapt un furt de influente de la toate popoarele care au venit si ne-au cucerit? Borsul rusesc, sarmalele sunt turcesti, gulas-ul unguresc etc.
Dupa cum zicea un citat celebru pe internet. Nu e important ca furi, e important ce faci cu lucrul furat![]()
In cazul asta se considera "imprumut". De parca l-ai da vreodata inapoi, LOL.
Nu fi 100% sigur pe ce ai spus. Acum 100 de ani franceza era smecheria, acum e engleza. Nu stiu de ce dar am impresia ca prin 2100 chineza o sa fie baza![]()
Bookmarks