MERGETI la VOT!Vote for Geoana ,vote for change,no more -escu.
Dragul Mosului baiat , iti spun clar si raspicat : am primit scrisoarea ta dar m-am sters la c$r cu ea si ma p%s pe ce'ti doresti nici in vis n-ai sa primesti si daca-mi mai scrii vreodata iti rup mu(a cu o lopata. Nu-l mai cauta pe Mosu ca'ti face c*ru rosu , mosu e plecat din tara ca e criza financiara !
Ma ajuta si pe mine cineva?http://www.consolegames.ro/forum/f29...oblema-router/
ironie ne intalnim din nou..ceri ajutor la gamerii care nu ies din casa si la rockerii satanisti? ...mai lasa routeru si netu si mai iesi pe afara.
Ce oameni exista pe forum,bai stai sa explic treaba asta cu rockeri satanisti ca vad ca uni chiar nu inteleg.Deci treaba sta in felu urmator,mai toti rockeri beau,fumeaza,injura etc. degeaba crezi tu in Dumnezeu daca faci chestiile astea,esti un fel de satanist oarecum credincios.Si stiti cum e ,Dumnezeu defapt nu e un mosulet cu barba carunta care daca te destrabalezi iti arunca o piatra in cap si mori,nu,Dumnezeu este fedapt spirit(in opinia mea)daca nu bei nu fumezi vei duce o viata sanatoasa etc,sper ca acuma intelegeti la ce ma refeream.
Eu sunt ala!Un satanist credincios care nu bea,nu fumeaza si nu face sex!Also i poop rainbows...
OMG, mancam cereale si cand am citit postul lui Devergo mi-a ramas una in gat de la ras![]()
Bookmarks