Mario,dati 2 palme si culcate,nu e de tine forumul.
LE: Auzi la el "Ma Frend",numai manelarii de la mine din clasa si de pe strada folosesc cu aceasta "expresie".
In loc sa faceti posturi inutile in frenezie aici ...mai bine va certati prin pm.Nu de alta da nu am chef sa citesc posturile unui skin head in contrarii cu posturile unui omulet care face toti rockerii descreierati fumeaza si bea ...si satanisti.Sunteti 2 copii frustrati care nu au ce face decat sa se certe pe gusturile oamenilor.Get a hobby.....
Oh da...."dar mami mami el a inceput" ...niiiiice....daca vezi ca n-ai cu cine sa vorbesti...il lasi sa abereze nu ii hranesti prostia.
@ Ronan: Exact piesa asta o ascultam doar ca nu acest remix... :X
@ Mario... Iti recomand putina cultura. Poti lasa ManeleFm sau cum se numeste postul tau preferat si poti sa incepi usor, usor, cu KissFm sau RadioZU/21. Chestii mai comerciale ca stiu... este greu sa te lasi de ceva ce credeai ca te defineste. Cu putin noroc, in cativa ani o sa ajungi la MagicFM sau cine stie.. poate Guerrilla. Peste 5-6 ani o sa iti poti face singur un playlist care sa nu il contina pe Gutza si nici alte piese ieftine si in acel moment o sa te felicitam cu totii pentru progresul tau. Cultura vine de pe mai multe planuri... de la scoala nu mai vine sigur asa ca singurul domeniu solid este muzica.
Usor usor poti ajunge si tu sa gandesti, nu sa arunci dejectii ieftine.
Cu toate acestea, eu te accept asa cum esti... o singura rugaminte am: nu mai categorisii pe nimeni. Poate nu iti convine ca x este rocker sau satanist sau cine stie ce... Lasa'i sa traiasca linistiti. Nu ne pasa de parerea ta pe acest domeniu, aici fiecare poate sa fie liber si nimeni, repet, NIMENI, nu are dreptul sa judece o alta persoana. Daca stai linistit, nimeni nu o sa se ia de tine si toti o sa traim linistiti. Daca nu, o sa ai tot forumul pe cap. Si nu in sensul placut.
O seara placuta!
in Bb 2.0 - a collaborative music/spoken word project
dati play la toate sau la care vretiawesome
![]()
@trickz: abia astept "the full movie"
@mario: dupa cum ziceam so rescris cumva biblia si eu nu stiu? din cate stiu acolo ii scris ca muritori nu prea au voie sa judece pe alti (mai ales ceva ce nu inteleg) si tu nici nu intelegi nimik despre "rockeri" si mai si ignori complet pasajele din "cartea sfanta" cea ce te face defapt mai degraba sa fii un ipocrit predicand aici in sus si in jos iar tu nerespectando sau ignorand anumite parti complet.
Edit:
lmao
Doamne, ce seara superbă e �n Cluj acum
Mirosul, frigul, v�ntul domol, luna, foșnetul frunzelor...woooooo!![]()
Ia sa vedem , cine vrea invitatie pe TvTorrents ?? Am 3 , postati aici si primii 3 le primesc in cursul zilei de azi . Nu va cer nimic decat sa fiti seriosi !
Bookmarks