Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 65 of 501 FirstFirst ... 15 55 63 64 65 66 67 75 115 165 ... LastLast
Results 1,281 to 1,300 of 10006

Thread: SpamBox Reloaded :P

1. #1281 SP
    Banned Mario's Avatar
    Quote Originally Posted by Strike105x View Post
    Hmm... dupa ideile exprimate aici tipu asta sigur ii rocker

More serious though: Mario esti exemplu perfect ptr orbirea religiei fara suparare dar totusi ce sa intamplat cu partea de a nu judeca pe alti ? ca vad ca omiti perfect partea asta din biblie si in thread-ul asta si in altele, sau ii pe levele si pe acolo si de la un anumit level up poti alege ce parte itzi convine din biblie si ce nu ?
    Ma frend auzi ,in general,nu toti,nu pot generaliza,sunt niste descreierati beau fumeaza ,sa nu-mi spui tu de relgie cand vine vorba de rockeri+ca majoritatea sunt satanisti

2. #1282 SP
    Member Cata25's Avatar
    Și dacă sunt sataniști care e problema? Te roade pe tine cu ceva?

3. #1283 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Satanisti

Doamneeee...mentalitate de manelist

4. #1284 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    Mario,dati 2 palme si culcate,nu e de tine forumul.
    LE: Auzi la el "Ma Frend",numai manelarii de la mine din clasa si de pe strada folosesc cu aceasta "expresie".

5. #1285 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    In loc sa faceti posturi inutile in frenezie aici ...mai bine va certati prin pm.Nu de alta da nu am chef sa citesc posturile unui skin head in contrarii cu posturile unui omulet care face toti rockerii descreierati fumeaza si bea ...si satanisti.Sunteti 2 copii frustrati care nu au ce face decat sa se certe pe gusturile oamenilor.Get a hobby.....

6. #1286 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

7. #1287 SP
    Quote Originally Posted by DeadlyGoD View Post
    In loc sa faceti posturi inutile in frenezie aici ...mai bine va certati prin pm.Nu de alta da nu am chef sa citesc posturile unui skin head in contrarii cu posturile unui omulet care face toti rockerii descreierati fumeaza si bea ...si satanisti.Sunteti 2 copii frustrati care nu au ce face decat sa se certe pe gusturile oamenilor.Get a hobby.....

Prietene,el ma provoaca...

Am tacut

8. #1288 SP
    Oh da...."dar mami mami el a inceput" ...niiiiice ....daca vezi ca n-ai cu cine sa vorbesti...il lasi sa abereze nu ii hranesti prostia.

9. #1289 SP
    is the man! trickz's Avatar
    @ Ronan: Exact piesa asta o ascultam doar ca nu acest remix... :X

@ Mario... Iti recomand putina cultura. Poti lasa ManeleFm sau cum se numeste postul tau preferat si poti sa incepi usor, usor, cu KissFm sau RadioZU/21. Chestii mai comerciale ca stiu... este greu sa te lasi de ceva ce credeai ca te defineste. Cu putin noroc, in cativa ani o sa ajungi la MagicFM sau cine stie.. poate Guerrilla. Peste 5-6 ani o sa iti poti face singur un playlist care sa nu il contina pe Gutza si nici alte piese ieftine si in acel moment o sa te felicitam cu totii pentru progresul tau. Cultura vine de pe mai multe planuri... de la scoala nu mai vine sigur asa ca singurul domeniu solid este muzica.

Usor usor poti ajunge si tu sa gandesti, nu sa arunci dejectii ieftine.

Cu toate acestea, eu te accept asa cum esti... o singura rugaminte am: nu mai categorisii pe nimeni. Poate nu iti convine ca x este rocker sau satanist sau cine stie ce... Lasa'i sa traiasca linistiti. Nu ne pasa de parerea ta pe acest domeniu, aici fiecare poate sa fie liber si nimeni, repet, NIMENI, nu are dreptul sa judece o alta persoana. Daca stai linistit, nimeni nu o sa se ia de tine si toti o sa traim linistiti. Daca nu, o sa ai tot forumul pe cap. Si nu in sensul placut.

O seara placuta!

10. #1290 SP
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Exact piesa asta o ascultam doar ca nu acest remix... :X

Si Mario... Iti recomand putina cultura. Poti lasa ManeleFm sau cum se numeste postul tau preferat si poti sa incepi usor, usor, cu KissFm sau RadioZU/21. Chestii mai comerciale ca stiu... este greu sa te lasi de ceva ce credeai ca te defineste. Cu putin noroc, in cativa ani o sa ajungi la MagicFM sau cine stie.. poate Guerrilla. Peste 5-6 ani o sa iti poti face singur un playlist care sa nu il contina pe Gutza si nici alte piese ieftine si in acel moment o sa te felicitam cu totii pentru progresul tau. Cultura vine de pe mai multe planuri... de la scoala nu mai vine sigur asa ca singurul domeniu solid este muzica.

Usor usor poti ajunge si tu sa gandesti, nu sa arunci dejectii ieftine.

Cu toate acestea, eu te accept asa cum esti... o singura rugaminte am: nu mai categorisii pe nimeni. Poate nu iti convine ca x este rocker sau satanist sau cine stie ce... Lasa'i sa traiasca linistiti. Nu ne pasa de parerea ta pe acest domeniu, aici fiecare poate sa fie liber si nimeni, repet, NIMENI, nu are dreptul sa judece o alta persoana. Daca stai linistit, nimeni nu o sa se ia de tine si toti o sa traim linistiti. Daca nu, o sa ai tot forumul pe cap. Si nu in sensul placut.

O seara placuta!

Trickz,ocupate si cauta un Ds ieftin pe net sa am dc sa imi iau Pokemon.

11. #1291 SP
    in Bb 2.0 - a collaborative music/spoken word project

dati play la toate sau la care vreti awesome

12. #1292 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Nu imi vine sa cred ca asa aratam acum 2 ani.
    Attached Images Attached Images warp-1-.jpg

13. #1293 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    @trickz: abia astept "the full movie"

@mario: dupa cum ziceam so rescris cumva biblia si eu nu stiu? din cate stiu acolo ii scris ca muritori nu prea au voie sa judece pe alti (mai ales ceva ce nu inteleg) si tu nici nu intelegi nimik despre "rockeri" si mai si ignori complet pasajele din "cartea sfanta" cea ce te face defapt mai degraba sa fii un ipocrit predicand aici in sus si in jos iar tu nerespectando sau ignorand anumite parti complet.

Edit:

lmao

14. #1294 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Quote Originally Posted by Strike105x View Post
    @trickz: abia astept "the full movie"

@mario: dupa cum ziceam so rescris cumva biblia si eu nu stiu? din cate stiu acolo ii scris ca muritori nu prea au voie sa judece pe alti (mai ales ceva ce nu inteleg) si tu nici nu intelegi nimik despre "rockeri" si mai si ignori complet pasajele din "cartea sfanta" cea ce te face defapt mai degraba sa fii un ipocrit predicand aici in sus si in jos iar tu nerespectando sau ignorand anumite parti complet.

Edit:

YouTube - THERE SOME HACKERS IN MY COMPUTER HELP ME NOW

lmao
    uite alta varianta

15. #1295 SP
    Member reborn2603's Avatar
    Halo 3 sau un gears acuma seara?
    Dati mesaj la reborn2603

16. #1296 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Ai zis ca jucam ceva pe KAI in seara asta.

17. #1297 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Doamne, ce seara superbă e �n Cluj acum

Mirosul, frigul, v�ntul domol, luna, foșnetul frunzelor...woooooo!

18. #1298 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    De sar raci odata ar fii perfect...

19. #1299 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Ia sa vedem , cine vrea invitatie pe TvTorrents ?? Am 3 , postati aici si primii 3 le primesc in cursul zilei de azi . Nu va cer nimic decat sa fiti seriosi !

20. #1300 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    Quote Originally Posted by Studentul View Post
    Ia sa vedem , cine vrea invitatie pe TvTorrents ?? Am 3 , postati aici si primii 3 le primesc in cursul zilei de azi . Nu va cer nimic decat sa fiti seriosi !
    Ma intereseaza pe mine,am incercat ca imi fac odata si nu putea ca e limita de utiliz atinsa,si trebuia sa verific din 2 in 2 ore ca se mai stergeau conturi,dar am uitat sa fac

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 65 of 501 FirstFirst ... 15 55 63 64 65 66 67 75 115 165 ... LastLast