de abia acum am observat ca s-a marit numarul de mesaje pe care le putem salva de la 500 la 1000. multumim MonkY, in sfarsit nu mai trebuie sa le sterg.
de abia acum am observat ca s-a marit numarul de mesaje pe care le putem salva de la 500 la 1000. multumim MonkY, in sfarsit nu mai trebuie sa le sterg.
Se pricepe cineva la web desgin, chiar partea ce tine de desgin(fara programare). Am nevoie de un om care sa ma ajute. Platesc prin paypal sau transfer bancar.
m-ati facut curios .. ma duc sa ma uit pe geam
la Galati cred ca sunt sanse sa ninga mai pe seara..ca acum e destul de inorat,dar nu da nici un semn de precipitatii
o fii uitat domne domne sa puna zapada si la cluj??oricum...sa fie zapada pentru dat cu placa de revelion si e perfect!
![]()
Stai linstit, ca si in Bucuresti de-abia daca se vede ca a nins. Eu ma rog sa nu ninga serios, pentru ca vorba lui Baselu' "Iarna nu-i ca vara" iar autoritatile vor fi iarasi luate pe nepregatite... si vom face patinaj artistic cu masinile![]()
Nu vreau sa ninga!!! Eu trebuie sa dau jos zapada de pe masina mamei, eu trebuie sa curat zapada din fata casei, eu trebuie sa ma duc sa imping cand ramane in zapada pe undeva prin Bucuresti![]()
Naspa daca se pune rau ninsoarea in Bucuresti pentru ca va fi haos in trafic. Daca am fi si noi pregatiti ca afara sa fie strazile curatate ar fi fost superb. Cand ma gandesc ca am puse anvelopele si jantele de vara ma ia cu frisoane de iarnaUna/alta, vorba lui Dean Martin: Let it snow!
By Graft in forum Offtopic
By MonkY in forum Offtopic
By erik95 in forum Console News
By N3O2005 in forum Offtopic
Bookmarks