Am si eu o intrebare..:
Ce splitter pentru cablul TV sa folosesc ?ca m-am saturat de toate prostiile luate de la tarabe care atunci cand le ating nu mai merge nici un TV normal.. ? sau alta metoda alternativa?
Console | MediaGalaxy.ro
Al-2-lea produs![]()
In niciun caz, ia-ti N95 simplu sau daca vrei mai mult pentru internet N95 8gb, are ramul dublu si te poti uita linistit chiar si la siteuri precum YouTube direct din browser fara nicio problema.
Am downloadat nist trailere la niste jocuri si se vad sacadat , de ce ? Ele sunt HD si sunt in format mp4 . Si le vizionez cu VLC Player !
Nu sunt prea "straluciti" oamenii de pe trackeru ala...majoritatea sunt copii de 13 ani cu sindromu "sunt cel mai tare" ...ultima oara cand am intrat pe forum ma bufnit rasu.
si tu cum esti daca nu stii limba materna ?Nu sunt prea "straluciti" oamenii de pe trackeru ala...majoritatea sunt copii de 13 ani cu sindromu "sunt cel mai tare" ...ultima oara cand am intrat pe forum ma bufnit rasu.
PS: un mare apasionat de Counter Strike de pe acelasi tracker, dar si un deocheat de pe vestitul forum SoftPedia:
Bookmarks